Bericht 'Lync kan niet verifiëren dat de server vertrouwd voor het aanmelden bij adres wordt.' wanneer u zich aanmeldt bij Lync 2010 door Lync online verifiëren

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2531068 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u zich aanmeldt bij Microsoft Lync 2010 door de service Microsoft Lync Online verificatie, wordt het volgende bericht in het dialoogvenster certificaat vertrouwen:
Lync probeert om verbinding te maken:

Adres van de Autodiscover-Service

Lync kan niet controleren of de server voor uw adres vertrouwd is. Toch verbinding?
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2637510

Dit dialoogvenster verschijnt tijdens het aanmelden of nadat u zich aanmeldt.

Oorzaak

Dit dialoogvenster is een ' vertrouwen Model "dialoogvenster. Wanneer u verbinding maakt met een server is onbekend bij de Lync wordt weergegeven. Lync moet de machtiging om te controleren of deze server vertrouwen. In eerdere schermafdruk, bijvoorbeeld domainName.contoso.com Onbekende server is.

Het dialoogvenster kan worden weergegeven in de volgende scenario's:
 • Tijdens het aanmelden bij Lync verbinding maken met de server Lync

  Dit betekent dat de naam van de Lync-server waarmee u verbinding wilt maken nog niet vertrouwd. Daarom vraagt Lync bevestiging van u.
 • Na het aanmelden bij Lync verbinding met Exchange server

  Nadat u bent aangemeld, probeert de Lync verbinding maken met uw Microsoft Exchange Server-e-mailserver. Deze verbinding is vereist om uitgebreide functies voor Lync. Als uw Lync-adres van uw Exchange-adres verschilt, wordt het dialoogvenster met de prompt weergegeven. Anders wordt het dialoogvenster niet weergegeven.
Let erop dat dit een beveiligingsfunctie is en niet een probleem of een probleem. Lync verbinding geen met een onbekende server totdat u bevestigen dat vertrouwd wordt.

Oplossing

Raadzaam te controleren of de domeinnaam die wordt weergegeven in het dialoogvenster om te controleren of een vertrouwde server die u wilt verbinding is. Volg deze stappen als u de server vertrouwen:
 1. Klik in het dialoogvenster op de Altijd deze server vertrouwen, doen niet weergeven het selectievakje.
 2. Klik op Verbinding maken.
Nadat u deze stappen uitvoert, wordt het dialoogvenster niet meer weergegeven wanneer u verbinding met de server.

Meer informatie

Belangrijk Deze sectie bevat stappen voor het wijzigen van het register. Echter, kunnen ernstige problemen optreden als u het register onjuist bewerkt. Zorg ervoor dat u deze zorgvuldig stappen. Reservekopie van het register voordat u het wijzigt voor extra bescherming. Vervolgens kunt u het register herstellen als er een probleem optreedt. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over back-up en terugzetten van het register:
322756 Back-up en terugzetten van het register in Windows

Om te voorkomen dat het dialoogvenster wordt weergegeven, kunt u de volgende REG_SZ-registerwaarde te bewerken:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Communicator\TrustModelData
Hiervoor handmatig voor één computer als volgt:
 1. Start de Register-Editor.
 2. Zoek en dubbelklik op de waarde van TrustModelData egistry:

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Communicator\TrustModelData
 3. Het volledige domein naam (Fully Qualified Domain Name) van de server-computer wordt weergegeven in het dialoogvenster Model vertrouwen om de bestaande gegevens die in de registerwaarde TrustModelData toevoegen.
Belangrijk De waardegegevens voor de registerwaarde TrustModelData wordt informatie van het adres van de Record (AOR) genoemd. Een vermelding AOR is de indeling van een volledig gekwalificeerde Domain Name (FQDN). Afzonderlijke AOR posten in een door komma's gescheiden lijst van de gegevens voor de registerwaarde TrustModelData weergegeven. Bijvoorbeeld: contoso.com, adatum.com, server01.fourthcoffeee.com. Alle extra vermeldingen in de AOR moeten worden voorafgegaan door een komma, voordat ze worden toegevoegd aan de lijst.

OpmerkingAls de gebruiker Exchange mailbox domein serveradres van het serveradres van de Lync-in-domein verschilt, verschijnt het dialoogvenster Model vertrouwen nadat de gebruiker zich aanmeldt. Beheerders kunnen deze procedure het serveradres Exchange mailbox domein toevoegen aan de gegevens van de registerwaarde TrustModelData gebruiken.

Er zijn geen Windows Active Direcrory Groepsbeleid voor het beheren van de registerwaarde Lync 2010 TrustModelData. Groepsbeleid voor de registerwaarde Lync 2010 TrustModelData kan worden beheerd via het register handmatig bewerken op de Windows client-computer of automatisch wijzigingen in het register die globaal worden beheerd op het netwerk naar de Windows client-computers. Hier volgt een voorbeeld van deze registerlocaties bij te werken:
 • HKEY_CURRENT_USER\Policies\Microsoft\Communicator
 • HKEY_LOCAL_MACHINE\Policies\Microsoft\Communicator

Referenties

Lync geeft de onbekende servers en domeinen met de Lync Autodiscover-service. Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over de Lync Autodiscover-service:
Wat de Autodiscover-service

Eigenschappen

Artikel ID: 2531068 - Laatste beoordeling: donderdag 12 april 2012 - Wijziging: 3.1
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office 365 for enterprises
 • Microsoft Office 365 for small businesses
 • Microsoft Lync 2010
Trefwoorden: 
kbqfe kbsurveynew kbexpertisebeginner kbexpertiseinter vkbportal231 vkbportal237 vkbportal230 vkbportal107 o365 kbmt KB2531068 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2531068

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com