ID на статията: 2532294 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички
Когато имате проблеми при възпроизвеждането на видео в Internet Explorer, тези проблеми може да бъде причинено Препоръчано от редица различни въпроси. Най-видео възпроизвеждане използва Adobe Flash, Microsoft Silverlight или Java, и тези платформи изискват добавките на Internet Explorer, за да играят. Като се уверите, че имате най-новите актуализации, инсталирани за Windows, Internet Explorer, както и всяка интернет Изследователката

Стъпки за отстраняване

За да отстраните проблеми с възпроизвеждане на видео в Internet Explorer, следвайте тези стъпки. Тест на възпроизвеждане поведение след всяка стъпка, докато проблемът е разрешен.

1. актуализация на Internet Explorer

Използвайте новата версия на Internet Explorer за вашата операционна система и след това приложете всички приложими актуализации, които се предлагат Препоръчано от Windows Update.

2. тест на видео в изглед Препоръчано от въздуха за съвместимост

Някои уеб сайтове може да са проектирани за по-стари версии на Internet Explorer. Превключване към изглед Препоръчано от въздуха за съвместимости след това вижте дали ще се изпълни.

3. Уверете се, че добавките са инсталирани и разрешени

Уверете се, че необходимите добавки да са разрешени в Internet Explorer. За да направите това, изпълнете следните стъпки:
 1. В менюто инструменти на Internet Explorer щракнете върху Опции за интернет.
 2. Щракнете върху раздела програми и след това щракнете върху управление на добавките.
 3. В списъка Текущо заредени добавки щракнете върху изпълнение без разрешения.
 4. Погледнете за следните добавки в списъка, който се показва. Ако някоя Препоръчано от тези добавки са в списъка, се уверете, че статуса за всяка е посочено като разрешено.
  • Shockwave Active X контрол
  • Shockwave Flash обект
  • Java Plug-in (може да бъде няколко добавки)
  • QuickTime Plug-in (може да бъде няколко добавки)
  • Windows Media Player

4. актуализиране на новите добавки

Актуализирайте вашия добавките на Internet Explorer до най-нова версия на Flash, Silverlight и Java. Да се наложи да деинсталирате и повторно приложение да инсталирате добавки за да сте сигурни, че най-новата версия се изпълнява правилно. Microsoft предоставя информация за контакт на трети лица да ви помогне да намерите техническа разширена поддръжка. Тази контактна информация може да се промени без предупреждение. Microsoft не гарантира точността на тази информация за контакт на трети лица.

5. Изключете ActiveX филтрирането и защитата Препоръчано от проследяване

Ако използвате ActiveX филтрирането или защитата Препоръчано от проследяване, някои игри или видео може да бъде забранено.
ER добавки, можете да разрешите повечето проблеми с възпроизвеждането на видео.

Разширено отстраняване на неизправности стъпки

Тест Онлайн видео с помощта на режим на Internet Explorer софтуерно рендиране

Хардуерното ускорение в Internet Explorer 9 и по-нови версии да преместите всички графики и текст рендиране Препоръчано от Процесора към графичен процесор (GPU) на Internet Explorer. Понякога е необходимо да разреши или забрани хардуерното ускорение да се провери за софтуерни или хардуерни проблеми със съвместимостта, когато преглеждате някои уеб сайтове. За да изключите хардуерното ускорение и да се използва софтуерно рендиране вместо хардуерно да видите на сайта, щракнете върху следния линк, за да видите съответната статия в уеб сайта на Microsoft:
2528233 Как да разрешите или забраните софтуерно рендиране в Internet Explorer 9

Получите най-новите драйвери на устройствата

Тъй като изпълнението на играта могат да бъдат засегнати Препоръчано от драйверите на устройства, уверете се, че имате най-новите драйвери за вашия хардуер. За Още действия информация как да поддържате драйверите си актуални вижте Препоръчани връзки за актуализиране на драйвери.

Бележка Също така може да влезете в уеб сайта на производителя на компютъра и актуализира най-новите актуализации за драйвер Препоръчано от друг разработчик на устройство за вашия компютър, особено на графика и набор чипове драйвери.

Използване на други мултимедийни приложения за възпроизвеждане на видео

Ако използвате други медии възпроизвеждане на приложения с Internet Explorer да играят Онлайн видео, трябва да отидете на уеб сайта на производителя и се уверете, че имате най-новата версия на заявлението и всички необходими добавки, които са необходими за Internet Explorer 9.

Допълнителни ресурси

Ако тези стъпки не разрешат проблема, отидете на нашия Microsoft Общността. Там, можете да търсите отговори или помолите другите потребители конкретни въпроси.

Ако последва стъпките в тази статия и търсили отговори на форумите на отговори, но все още не е решен проблема, можете да свържете се с разширена поддръжка за да научите за разширена поддръжка на наличните опции.

Библиография

За достъп до автоматични решения за отстраняване на проблеми с Internet Explorer видео, посетете следните сайтове на Microsoft: Продуктите на други разработчици, които се обсъждат в тази статия, са произведени Препоръчано от компании, които са независими Препоръчано от Microsoft. Microsoft не дава никаква гаранция, подразбираща се или друга, за производителността или надеждността на тези продукти.

Намерете Още действия съвети, трикове и възможности за обучение на малкия бизнес сайт: http://smallbusiness.support.Microsoft.com.

Свойства

ID на статията: 2532294 - Последна рецензия: 03 март 2014 г. - Редакция: 5.0
Важи за:
 • Windows Internet Explorer 9
 • Windows Internet Explorer 8
 • Windows Internet Explorer 7
Ключови думи: 
kbcip kbmt KB2532294 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 2532294

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com