De Microsoft Knowledge Base (KB) artikel koppelingen zijn onjuist in het rapport van de gezondheid van SharePoint gezondheid Analyzer (SPHA) voor de vereenvoudigd Chinese versie van SharePoint Server 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2532995 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

De Microsoft Knowledge Base (KB)-koppelingen zijn onjuist in het rapport van de gezondheid van SharePoint gezondheid Analyzer (SPHA) voor de vereenvoudigd Chinese versie van Microsoft SharePoint Server 2010.

Opmerking Dit probleem treedt alleen op in de vereenvoudigd Chinese versie van SharePoint Server 2010.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, installeer SharePoint Server 2010 Service Pack 1.

OpmerkingNa de installatie van Service Pack 1 voor SharePoint Server 2010 zijn het KB-artikel koppelingen in het rapport van de gezondheid van de SPHA juist. Als het SPHA-rapport is gegenereerd voordat u SharePoint Server 2010 Service Pack 1 installeert, blijven het KB-artikel koppelingen echter onjuist. In dat geval de stappen in de sectie 'Stappen voor het corrigeren van de URL-koppelingen in een onjuiste indeling' om dit probleem te verhelpen.

Stappen voor het oplossen van de URL-koppelingen in een onjuiste indeling

  1. Meld u op de website Centraal beheer van het bedrijf.
  2. Klik op Monitoring, en onder gezondheid Analyzer, op Herziening problemen en oplossingen.
  3. Klik op het selectievakje links van de artikelen met URL-koppelingen in een onjuiste indeling.
  4. Klik op Item verwijderen.
  5. De volgende keer dat de SPHA wordt uitgevoerd, wordt de URL-koppelingen worden in de juiste indeling. Of u wilt juist de indeling onmiddellijk, handmatig opnieuw deze regels zodat de URL-koppelingen worden geconverteerd naar de juiste indeling.

Eigenschappen

Artikel ID: 2532995 - Laatste beoordeling: dinsdag 4 oktober 2011 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft SharePoint Server 2010
  • Microsoft SharePoint Foundation 2010
Trefwoorden: 
kbprb kbmt KB2532995 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2532995

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com