Articolul din baza de cunoștințe Microsoft (KB) link-uri sunt incorecte în raportul de sănătate SharePoint sănătate Analyzer (SPHA) pentru versiunea chineză simplificată a SharePoint Server 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2532995 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Baza de cunoștințe Microsoft (KB) link-uri sunt incorecte în raportul de sănătate SharePoint sănătate Analyzer (SPHA) pentru versiunea chineză simplificată a Microsoft SharePoint Server 2010.

Notă Această problemă apare numai în versiunea chineză simplificată a SharePoint Server 2010.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, instalați SharePoint Server 2010 Service Pack 1.

NotăDupă ce instalați SharePoint Server 2010 Service Pack 1, link-uri articol KB în raportul de sănătate SPHA sunt corecte. Cu toate acestea, în cazul în care raportul de SPHA a fost generat înainte de a instala SharePoint Server 2010 Service Pack 1, link-uri articol KB rămâne incorecte. În acest caz, urmați pașii din secțiunea „pași pentru a corecta link-uri URL care sunt într-un format incorect"pentru a rezolva această problemă.

Pași pentru a corecta link-uri URL care sunt într-un format incorect

  1. Faceți Log on la site-ul Administrare centrală a exploata?iei.
  2. Faceți clic pe Monitorizare, sub sănătate Analyzer, faceți clic pe Revizuire problemele și soluțiile.
  3. Faceți clic pentru a bifa caseta de selectare în partea stângă a articolelor care au link-uri URL care sunt într-un format incorect.
  4. Faceți clic pe ?tergerea elementului.
  5. Data viitoare care ruleaza SPHA, URL-ul link-uri sunt în formatul corect. Sau, a corecta formatul imediat, manual reexecutați aceste norme astfel încât URL-ul link-uri sunt convertite în formatul corect.

Proprietă?i

ID articol: 2532995 - Ultima examinare: 4 octombrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft SharePoint Server 2010
  • Microsoft SharePoint Foundation 2010
Cuvinte cheie: 
kbprb kbmt KB2532995 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2532995

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com