Beskrivelse af fejlfinding af Microsoft Malware forebyggelse

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 2534555
Udvid alle | Skjul alle

Kør fejlfinding af Microsoft Malware forebyggelse


Skjul billedetUdvid billedet
assets mats1
Den Diagnosticere og løse problemer med Windows security automatisk Fejlfinding kan automatisk løse problemet beskrevet i denne artikel.
Denne fejlfindingsfunktion løser mange problemer.Få mere at videKør nu
Skjul billedetUdvid billedet
assets mats2

Sammenfatning

Microsoft Malware forebyggelse af problemer med at skyde er designet til at scanne din computer og foretage anbefalede ændringer, der er baseret på de aktuelle indstillinger til at give dig de nyeste sikkerhed for Windows-operativsystemet. Opbygning af din computers forsvar sikre hjælper med at computeren mod virus og anden skadelig software.

Fejlfinding af Microsoft Malware forebyggelse gør følgende:
  • Slår Windows Firewall. Aktivere Windows Firewall kan beskytte computeren ved at blokere kommunikation til din PC, der kan være skadelig software.
  • Antivirus-software: kontrollerer status for din Antivirus. Du bliver bedt om at opdatere dit antivirusprogram, hvis det ikke er opdateret eller aktivere beskyttelse i realtid. Hvis du ikke har et antivirusprogram installeret, tilbyder dig for at bruge Microsoft Security Essentials eller lære mere om andre security softwarepartnere.
  • Aktiverer automatisk opdatering. Windows Update hjælper med at holde din PC opdateret, sikre og forbedre ydeevnen ved automatisk at hente og installere de nyeste sikkerheds- og -opdateringer fra Microsoft. Dette hjælper med at sikre, at både vigtige og anbefalede opdateringer hentes.
  • Pop-blokering: Aktivering af pop op-blokering gør på internettet mere sikkert ved at hjælpe med at forhindre, at skadelig eller usikker pop op-vinduer vises automatisk.
  • Remote Registry: Aktiverer tjenesten Windows Remote Registry fjernbrugere at ændre indstillingerne i registreringsdatabasen på denne computer. Hvis denne tjeneste stoppes kan registreringsdatabasen kun ændres af brugere på denne computer i stedet for via netværket.
  • Internet Explorer: Pakken vil fortælle dig om du har den nyeste version af Internet Explorer installeret. Det vil også ændre de aktuelle indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger for at sikre, at du har en sikker browsing-oplevelse. Pakken sletter din internetcache og browserdata, som hjælper med at beskytte computeren mod ondsindede trusler, der forsøger at få adgang til din computer, mens du er online.
  • Aktiverer kontrol af brugerkonti (UAC). Kontrol af brugerkonti (UAC) forhindrer skadelig software i at ændre dine computerindstillinger uden din tilladelse.
  • Proxyindstillinger: Hvis skadelig software har ændret indstillingerne for din Internet-Proxy, derfor gør det vanskeligt at komme online, pakken vil nulstille indstillingerne, så du kan søge på internettet normalt.

Yderligere Information

Windows Firewall

Yderligere oplysninger om, hvordan du slår Windows Firewall finder du på:Microsoft Security Essentials

Yderligere oplysninger om Microsoft Security Essentials, kan du besøge: http://Windows.Microsoft.com/en-us/Windows/Products/Security-Essentials

Windows Update

Yderligere oplysninger om Windows Update ved at besøge: http://Windows.Microsoft.com/en-us/Windows/Help/Windows-Update

Internet Explorer

Yderligere oplysninger om indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger, pop op-blokering og proxyindstillinger i Internet Explorer, skal du besøge:Kontrol af brugerkonti

Yderligere oplysninger om Control UAC (User Account), finder du på: http://Windows.Microsoft.com/en-us/Windows-Vista/What-is-User-Account-Control


Edb-sikkerhed

Yderligere oplysninger om, hvordan du beskytter din computer mod virus og anden skadelig software, kan du besøge: http://www.Microsoft.com/security/default.aspx

Egenskaber

Artikel-id: 2534555 - Seneste redigering: 9. oktober 2013 - Redigering: 5.0
Nøgleord: 
kbmt KB2534555 KbMtda
Machine-translated Article
VIGTIGT: Denne artikel er blevet oversat af Microsofts oversættelses program og er dermed ikke oversat af et menneske. Microsoft udbyder både artikler oversat af maskiner såvel som af mennesker så du vil have adgang til alle artikler in vores videns database på dit eget sprog. Alligevel, vil en maskine-oversat artikel ikke altid være perfekt. Der kan forekomme alfabetiske, grammatiske samt strukturelle fejl, ligesom når en udlændinge måtte lave fejl når han taler vores sprog. Microsoft står ikke til ansvar for ukorrektheder, fejl eller skade som måtte forårsages af forkerte oversættelser af indholdet eller kunders brug af samme. Microsoft opdaterer hyppigt maskine-oversættelses programmet.
Dette er den engelske version af artiklen: 2534555

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com