Περιγραφή του προγράμματος αντιμετώπισης προβλημάτων πρόληψης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2534555
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Εκτελέστε την αντιμετώπιση προβλημάτων πρόληψης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft


Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets mats1
Το Διάγνωση και επιδιόρθωση προβλημάτων με την ασφάλεια των Windows αυτόματα Αντιμετώπιση προβλημάτων ενδέχεται να επιδιορθώσει αυτόματα το ζήτημα που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο.
Αυτό το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων επιδιορθώνει πολλά προβλήματα.Μάθετε περισσότεραΆμεση εκτέλεση
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets mats2

Περίληψη

Της αντιμετώπισης προβλημάτων πρόληψης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft έχει σχεδιαστεί για να σαρώσετε τον υπολογιστή σας και να κάνετε τις προτεινόμενες αλλαγές, με βάση τις τρέχουσες ρυθμίσεις σας για να σας προσφέρει την πιο ενημερωμένη ασφάλεια για το λειτουργικό σύστημα των Windows. Καταρτίζοντας την άμυνα του υπολογιστή σας βοηθά στην προστασία του υπολογιστή σας από ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό.

Η αντιμετώπιση προβλημάτων πρόληψης κακόβουλου λογισμικού της Microsoft κάνει τα εξής:
  • Ενεργοποιεί το τείχος προστασίας των Windows. Η ενεργοποίηση του τείχους προστασίας των Windows θα προστατεύσει τον υπολογιστή σας, εμποδίζοντας την επικοινωνία με τον Υπολογιστή σας που μπορεί να είναι κακόβουλο λογισμικό.
  • Λογισμικό προστασίας από ιούς: ελέγχει την κατάσταση προστασίας από τους ιούς. Θα σας ζητηθεί να ενημερώσετε το πρόγραμμα εντοπισμού ιών, εάν δεν είναι ενημερωμένο ή ενεργοποιήστε την προστασία σε πραγματικό χρόνο. Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς θα προσφερθεί να χρησιμοποιήσετε Θεμελιώδη ζητήματα ασφαλείας της Microsoft ή να μάθετε περισσότερα σχετικά με άλλους συνεργάτες λογισμικού ασφαλείας.
  • Ενεργοποιεί την αυτόματη ενημέρωση. Το Windows Update σας βοηθά να διατηρείτε τον Υπολογιστή σας ενημερωμένο, ασφαλές και να βελτιώσει την απόδοση από την αυτόματη λήψη και εγκατάσταση των τελευταίων ενημερωμένων εκδόσεων ασφαλείας και δυνατοτήτων της Microsoft. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι η λήψη των ενημερώσεων και σημαντικό και προτείνεται.
  • Αναδυόμενων: Ενεργοποίηση αποκλεισμού αναδυόμενων θα κάνουν την περιήγηση στο web που είναι πιο ασφαλής, βοηθώντας να αποτρέψετε την αυτόματη εμφάνιση κακόβουλο ή μη ασφαλή τα αναδυόμενα παράθυρα.
  • Απομακρυσμένο μητρώο: Η υπηρεσία απομακρυσμένου μητρώου των Windows επιτρέπει στους απομακρυσμένους χρήστες να τροποποιούν τις ρυθμίσεις μητρώου σε αυτόν τον υπολογιστή. Εάν αυτή η υπηρεσία διακοπεί το μητρώο μπορεί να τροποποιηθεί μόνο από χρήστες σε αυτόν τον υπολογιστή αντί μέσω του δικτύου.
  • Internet Explorer: Το πακέτο θα σας ενημερώσει εάν έχετε την τελευταία έκδοση του Internet Explorer που είναι εγκατεστημένη. Αυτό επίσης θα τροποποιήσετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων, βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ασφαλή εμπειρία περιήγησης. Το πακέτο θα διαγράψει το cache του internet και το ιστορικό περιήγησης, η οποία θα βοηθήσει στην προστασία από κακόβουλα απειλές που προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση ο υπολογιστής σας, ενώ είστε συνδεδεμένοι στο Internet.
  • Σας δίνει τη δυνατότητα ελέγχου λογαριασμού χρήστη (UAC). Έλεγχος λογαριασμού χρήστη (UAC) θα αποτρέψει κακόβουλο λογισμικό να τροποποιήσουν τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας χωρίς τη συγκατάθεσή σας.
  • Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης: Εάν κακόβουλο λογισμικό έχει τροποποιήσει τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης του Internet, επομένως, οπότε είναι δύσκολο για να συνδεθείτε, το πακέτο θα επαναφέρει τις ρυθμίσεις σας ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε στο internet συνήθως.

Περισσότερες πληροφορίες

Τείχος προστασίας των Windows

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το τείχος προστασίας των Windows, επισκεφθείτε:Microsoft Security Essentials

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα θεμελιώδη ζητήματα ασφαλείας της Microsoft, επισκεφθείτε: http://Windows.Microsoft.com/en-US/Windows/Products/Security-Essentials

Windows Update

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Windows Update, επισκεφθείτε: http://Windows.Microsoft.com/en-US/Windows/Help/Windows-Update

Internet Explorer

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων ασφαλείας, εφαρμογή αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων και ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης του Internet Explorer, επισκεφθείτε:Ο έλεγχος λογαριασμού χρήστη

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον έλεγχο λογαριασμού χρήστη (UAC), επισκεφθείτε: http://Windows.Microsoft.com/en-US/Windows-Vista/What-is-User-Account-Control


Ασφάλεια υπολογιστή

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να διατηρήσετε τον υπολογιστή σας ασφαλή από ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό, επισκεφτείτε: http://www.Microsoft.com/security/default.aspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2534555 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 11.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2534555 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2534555

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com