Οι χρήστες έχουν πρόσβαση δεν είναι πλέον το SharePoint ηλεκτρονική δημόσια τοποθεσία Web που φιλοξενείται σε έναν προσαρμοσμένο τομέα στο Office 365 για επιχειρήσεις pre-upgrade

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2536002 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν είστε βέβαιοι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο. Στο Microsoft SharePoint Online για Microsoft Office 365 για pre-upgrade επιχειρήσεις, δημιουργήσατε μια συλλογή τοποθεσιών που χρησιμοποιεί ένα όνομα προσαρμοσμένης τομέα και, στη συνέχεια, που ορίζεται στη συλλογή τοποθεσιών σας δημόσια τοποθεσία Web. Οι χρήστες προηγουμένως ήταν δυνατή η πρόσβαση στην τοποθεσία Web. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν πλέον να έχετε πρόσβαση στην τοποθεσία Web. Όταν προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην τοποθεσία Web, λαμβάνουν ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με ένα από τα εξής:
Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση

403 Δεν επιτρέπεται

ΛΎΣΗ

Πριν μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ανάλυση, ισχύουν οι ακόλουθες συνθήκες πρέπει να είναι αληθής:
 • Προσαρμοσμένο τομέα προστίθεται ξανά το Τομείςεπαληθεύεται η λίστα στο Microsoft Office 365 πύλης και τον τομέα.
 • Η πρόθεση του τομέα του τομέα προσαρμοσμένες έχει ρυθμιστεί για χρήση του SharePoint Online.

  Σημείωση Για να προβάλετε ή να ρυθμίσετε τις παραμέτρους πρόθεσης τομέα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Στη σελίδα διαχείρισης του Office 365 πύλης, κάντε κλικ στο κουμπί Τομείς.
  2. Κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στον τομέα, κάντε κλικ στο κουμπί Προβολή ιδιοτήτων, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία πρόθεση τομέα.
Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, μετονομάστε τη δημόσια τοποθεσία Web από τη ρύθμιση παραμέτρων, ώστε να χρησιμοποιεί το όνομα του τομέα που χρησιμοποιήσατε για να καταχωρήσετε στο Office 365. Στη συνέχεια, μετονομάστε το πάλι, ρυθμίζοντας τις παραμέτρους, ώστε να χρησιμοποιεί το όνομα του προσαρμοσμένου τομέα. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εισέλθετε στην πύλη του Office 365.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείρισης, και στη συνέχεια, στην περιοχή Σύνδεση του SharePoint, κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείριση Για να ανοίξετε το Κέντρο διαχείρισης του SharePoint Online.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείριση συλλογών τοποθεσιών.
 4. Μετονομάστε την τοποθεσία Web για να χρησιμοποιήσετε το όνομα του τομέα που χρησιμοποιήσατε για να καταχωρήσετε στο Office 365. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Στη λίστα συλλογών τοποθεσιών, κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου που βρίσκεται δίπλα από την τοποθεσία Web και, στη συνέχεια, στην κορδέλα, κάντε κλικ στο κουμπί Τομείς της τοποθεσίας Web.
  2. Με το Μετονομάστε την τοποθεσία Web σας παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπί http://<tenantname></tenantname>-web.sharepoint.com, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
  3. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η λειτουργία μετονομασίας. Θα πρέπει να μπορεί να χρειαστούν περίπου πέντε λεπτά για να ολοκληρωθεί. Ωστόσο, ενδέχεται να διαρκέσει περισσότερο. Για παράδειγμα, ίσως χρειαστούν μια ημέρα εάν υπάρχει μεγάλος φόρτος στο σύστημα.

   Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η εργασία έχει ολοκληρωθεί όταν δεν εμφανίζεται πλέον το πράσινο τροχό νηματοποίηση που εμφανίζεται δίπλα από την τοποθεσία στη λίστα συλλογών τοποθεσιών.
 5. Όταν ολοκληρωθεί η λειτουργία μετονομασίας, μετονομάστε την τοποθεσία Web για να χρησιμοποιήσετε το όνομα του τομέα ματαιοδοξίας. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Στη λίστα συλλογών τοποθεσιών, κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου που βρίσκεται δίπλα από την τοποθεσία Web και, στη συνέχεια, στην κορδέλα, κάντε κλικ στο κουμπίΤομείς της τοποθεσίας Web.
  2. Με το Μετονομάστε την τοποθεσία Web σας παράθυρο διαλόγου, επιλέξτε τον τομέα ματαιοδοξίας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
  3. Αναμονή για την ολοκλήρωση της λειτουργίας μετονομασίας. Αυτό θα πρέπει να διαρκέσει περίπου πέντε λεπτά, μέχρι να ολοκληρωθεί. Ωστόσο, ενδέχεται να διαρκέσει περισσότερο. Για παράδειγμα, ίσως χρειαστούν μια ημέρα εάν υπάρχει ένα βαρύ φόρτο του συστήματος.

   Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η λειτουργία ολοκληρώνεται όταν δεν εμφανίζεται πλέον το πράσινο τροχό νηματοποίηση που εμφανίζεται δίπλα από την τοποθεσία στη λίστα συλλογών τοποθεσιών.

 6. Βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις του συστήματος ονομάτων τομέα (DNS) για τον τομέα της ματαιοδοξίας που χρησιμοποιείτε έχουν ρυθμιστεί σωστά με το μητρώο του τομέα σας.

  Για να προβάλετε τις απαιτούμενες ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις DNS στην κορδέλα. Έχετε υπόψη σας ότι εάν αλλάξετε τις ρυθμίσεις DNS με σας registrar τομέα, ενδέχεται να χρειαστούν 72 ώρες για τις αλλαγές για τη μετάδοση σε όλο το Internet.
 7. Δοκιμή για να επιβεβαιώσετε αν η δημόσια τοποθεσία Web μπορεί να προσπελαστεί.
 8. Εάν εξακολουθεί να δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στην τοποθεσία Web, επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη του Microsoft Office 365.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

Αυτό το ζήτημα προκύπτει εάν το προσαρμοσμένο τομέα είχε καταργηθεί από και, στη συνέχεια, να προσθέσετε ξανά στη λίστα των τομέων στη σελίδα τομείς της πύλης Office 365.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2536002 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013 - Αναθεώρηση: 8.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office SharePoint Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365m o365062011 pre-upgrade o365e kbmt KB2536002 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2536002

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com