Brukere kan ikke lenger tilgang til SharePoint Online offentlige webområder som ligger på et egendefinert domene i Office 365 for virksomheter pre

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2536002 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.

Ikke sikker på hvilken versjon av Office 365 du bruker? Gå til følgende Microsoft-webområde:
Bruker jeg Office 365 etter oppgraderingen service?
Vis alt | Skjul alt

PROBLEMET

Tenk deg følgende. I Microsoft SharePoint Online for Microsoft Office 365 for virksomheter pre, du har opprettet en områdesamling som bruker et tilpasset domenenavn, og deretter du angitt områdesamlingen som webområdet ditt offentlige. Brukere får tilgang til webområdet tidligere. Brukere kan imidlertid ikke lenger få tilgang til webområdet. Når de prøver å få tilgang til webområdet, kan de motta en feilmelding som ligner på en av følgende:
Ingen tilgang

403 Forbudt

LØSNING

Før du kan bruke denne løsningen, må følgende betingelser være oppfylt:
 • Det egendefinerte domenet legges tilbake til den Domenerlisten i Microsoft Office 365-portalen, og domenet er bekreftet.
 • Domene-hensikten med det egendefinerte domenet er konfigurert til å bruke SharePoint Online.

  Obs! Hvis du vil vise eller konfigurere utskriftsgjengivelse Domeneinnstillinger, gjør du følgende:
  1. Klikk på Administrasjon-siden for Office 365-portalen Domener.
  2. Klikk Merk for domenet, klikker du Egenskaper for visning, og klikk deretter Rediger domenet hensikt.
Hvis du vil løse dette problemet, gi nytt navn det offentlige webområdet ved å konfigurere den til å bruke domenenavnet du brukte til å registrere i Office 365. Deretter, endrer du navnet på nytt ved å konfigurere den til å bruke det tilpassede domenenavnet. Hvis du vil gjøre dette, gjør du følgende:
 1. Logg på Office 365-portalen.
 2. Klikk Admin, og deretter, under SharePoint Online, klikker du Behandle for å åpne SharePoint Online Administration Center.
 3. Klikk Behandle områdesamlinger.
 4. Gi nytt navn til webområdet for å bruke domenenavnet du brukte til å registrere i Office 365. Hvis du vil gjøre dette, gjør du følgende:
  1. I området samlingene-listen merker du avmerkingsboksen ved siden av webområdet, og klikk på båndet Webområde-domener.
  2. I den Gi nytt navn til webområdet ditt i dialogboksen klikker du http://<tenantname></tenantname>-web.sharepoint.com, og klikk deretter OK.
  3. Vent til gi nytt navn til operasjonen er fullført. Det tar omtrent fem minutter å fullføre. Det kan imidlertid ta lengre tid. Det kan for eksempel ta en dag hvis det er tung belastning på systemet.

   Du kan se at operasjonen er fullført når grønne spinnende hjulet som vises ved siden av området i listen over området samlingene vises ikke lenger.
 5. Når gi nytt navn til operasjonen er fullført, gi nytt navn til webområdet for å bruke domenenavnet og servant. Hvis du vil gjøre dette, gjør du følgende:
  1. I området samlingene-listen merker du avmerkingsboksen ved siden av webområdet, og klikk på båndetWebområde-domener.
  2. I den Gi nytt navn til webområdet ditt i dialogboksen Velg servant domenet, og klikk deretter OK.
  3. Vent til operasjonen rename sluttdato. Dette tar ca. fem minutter for å fullføre. Det kan imidlertid ta lengre tid. Det kan for eksempel ta en dag hvis det er tung belastning på systemet.

   Du kan se at operasjonen er fullført når grønne spinnende hjulet som vises ved siden av området i listen over området samlingene vises ikke lenger.

 6. Kontroller at domenenavnsystemet (DNS)-innstillinger for servant domenet som du bruker er konfigurert riktig med din domeneregistrar.

  Hvis du vil vise de nødvendige innstillingene, klikker du DNS-innstillingene på båndet. Vær oppmerksom på at hvis du endrer DNS-innstillinger med domeneregistraren din, kan det ta 72 timer for at endringene skal overføres i hele Internett.
 7. Test for å bekrefte om det offentlige webområdet kan åpnes.
 8. Hvis webområdet fortsatt ikke kan nås, kan du kontakte kundestøtte for Microsoft Office 365.

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

Dette problemet oppstår hvis det egendefinerte domenet ble fjernet fra, og deretter legges til igjen i listen over domener på domener-siden i Office 365-portalen.

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet webområdet.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2536002 - Forrige gjennomgang: 27. mars 2013 - Gjennomgang: 5.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office SharePoint Online
Nøkkelord: 
o365 o365a o365m o365062011 pre-upgrade o365e kbmt KB2536002 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2536002

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com