Παράδοση μηνυμάτων αργή και πρόσβασης στο γραμματοκιβώτιο για καταγραφή στο χρονικό γραμματοκιβώτια σε ένα διακομιστή Exchange Server 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2536313 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν ρυθμίζετε χρονικό γραμματοκιβωτίων σε διακομιστή γραμματοκιβωτίου του Microsoft Exchange Server 2010, ο διακομιστής Exchange Server 2010 Hub Transport μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο για την παράδοση μηνυμάτων στο γραμματοκιβώτιο εγγραφών. Επιπλέον, εφαρμογές που έχουν πρόσβαση στο γραμματοκιβώτιο εγγραφών ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ζητήματα επιδόσεων..

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει, εάν ο διακομιστής του Exchange Server 2010 Hub Transport εκτελεί νημάτων συνομιλία έναντι γραμματοκιβώτιο χρονικό μεγάλου όγκου ενώ τα μηνύματα παραδίδονται.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε το πακέτο συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων παρακάτω:
2608646 Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 6 για Exchange Server 2010 Service Pack 1

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καταγραφή στο χρονικό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2536313 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2536313 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2536313

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com