Το Outlook σταματά να ανταποκρίνεται όταν προσπαθείτε να αντιγράψετε ένα φάκελο υποφάκελος του φακέλου χρησιμοποιώντας το Outlook σε λειτουργία με σύνδεση σε περιβάλλον Exchange Server 2010 SP1

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2536700 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ας υποθέσουμε ότι προσπαθείτε να αντιγράψετε ένα φάκελο στους υποφακέλους, χρησιμοποιώντας το Microsoft Office Outlook σε λειτουργία με σύνδεση σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 (SP1). Σε αυτήν την περίπτωση, το πρόγραμμα-πελάτης του Outlook σταματά να ανταποκρίνεται. Επιπλέον, ο διακομιστής Exchange Server 2010 SP1 χρησιμοποιεί υπερβολικό πόρους CPU. Επομένως, χρήστες δεν έχουν πρόσβαση στα γραμματοκιβώτιά τους που βρίσκονται στο διακομιστή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτό το ζήτημα δεν παρουσιάζεται όταν χρησιμοποιείτε το Outlook σε λειτουργία προσωρινής αποθήκευσης. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε το Outlook σε λειτουργία προσωρινής αποθήκευσης, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Ένας φάκελος δεν μπορεί να μετακινηθεί σε έναν από τους υποφακέλους του.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή ατέρμονα βρόχο παρουσιάζεται πριν από το διακομιστή Exchange Server 2010 SP1 δημιουργεί σφάλματα κατά την αντιγραφή ενός φακέλου σε υποφάκελος του φακέλου.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2579150 Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 4 για το Exchange Server 2010 Service Pack 1

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα σχετικά με προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2536700 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbhotfixrollup kbmt KB2536700 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2536700

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com