Τα μηνύματα e-mail που αποστέλλονται σε έναν δημόσιο φάκελο με δυνατότητα αλληλογραφίας θα τοποθετηθούν σε ουρά σε μια ουρά παράδοσης στο διακομιστή Hub Transport σε περιβάλλον Exchange Server 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2536846 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Έχετε τη δυνατότητα αλληλογραφίας δημόσιο φάκελο σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2010.
  • Περισσότερες από μία διακομιστών γραμματοκιβωτίου φιλοξενήσει τις ιεραρχίες δημόσιο φάκελο και οι ρεπλίκες περιεχομένου του δημόσιου φακέλου.
  • Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο δημόσιο φάκελο.
Σε αυτό το σενάριο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα ζητήματα:
  • Κατά τον πρώτο διακομιστή γραμματοκιβωτίου που φιλοξενεί ιεραρχίας των δημόσιων φακέλων δεν είναι διαθέσιμη, βρίσκονται στην ουρά μηνυμάτων e-mail στην ουρά παράδοσης στο διακομιστή Hub Transport. Ωστόσο, υπάρχουν άλλων διακομιστών γραμματοκιβωτίου.
  • Κατά τον πρώτο διακομιστή γραμματοκιβωτίου που φιλοξενεί τη ρεπλίκα περιεχομένου του δημόσιου φακέλου δεν είναι διαθέσιμη, βρίσκονται στην ουρά μηνυμάτων e-mail στην ουρά παράδοσης στο διακομιστή Hub Transport. Ωστόσο, υπάρχουν άλλων διακομιστών γραμματοκιβωτίου.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το διακομιστή Hub Transport δεν επιχειρεί να επικοινωνήσετε με άλλους διακομιστές δημόσιου φακέλου, εάν ο πρώτος διακομιστής γραμματοκιβωτίου δεν είναι διαθέσιμη.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε το ακόλουθο ενημερωμένων εκδόσεων:
2706690 Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 4 για Exchange Server 2010 Service Pack 2
Αφού εφαρμόσετε την ενημέρωση κώδικα, να προσθέσετε με μη αυτόματο τρόπο τις ακόλουθες πληροφορίες στο αρχείο EdgeTransport.exe.config και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση της υπηρεσίας μεταφοράς του Exchange:
<add key="SmartRoutingForPublicFoldersEnabled" value="True" />

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δρομολόγηση σε δημόσιους φακέλους, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Πώς να δρομολογήσετε δημόσιων φακέλων
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση δημόσιων φακέλων, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Με τη διαχείριση δημόσιων φακέλων
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αρχείο EdgeTransport.exe.Config, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Κατανόηση του αρχείου EdgeTransport.exe.Config

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2536846 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2536846 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2536846

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com