Προβλέψεις για Lync Online όταν αλλάζετε μια διεύθυνση εισόδου του Office 365

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2537764 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Όταν ένας χρήστης του Microsoft Office 365 είσοδος διεύθυνση (ή το Αναγνωριστικό χρήστη) αλλάζει, συγχρονίζεται αυτόματα τη διεύθυνση SIP ηλεκτρονική Lync της Microsoft για το χρήστη. Προηγουμένως, όταν έχει αλλάξει η διεύθυνση ενός χρήστη Office 365 είσοδος, διαχειριστές ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΏΝ πληροφορικής θα έπρεπε να ενημερώσετε διεύθυνση SIP του χρήστη ξεχωριστά, ώστε να ταιριάζει με τη νέα Office 365 είσοδος διεύθυνση. Διαφορετικά, οι δύο τιμές θα είναι αναντίστοιχες. Ασυμφωνία μεταξύ ένα Αναγνωριστικό χρήστη και διεύθυνση SIP του χρήστη ενδέχεται να προκαλέσει σύγχυση για την ηλεκτρονική Lync χρήστη κατά τη διάρκεια της εισόδου.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ

Αφού ενημερωθεί το ID του χρήστη Lync Online, υπάρχουν ορισμένες ενέργειες που ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσετε για να βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς οποιαδήποτε διακοπές. Αυτές οι ενέργειες είναι οι εξής:
  • Επαναπρογραμματισμός Lync ηλεκτρονικές συσκέψεις. Εξαιτίας του τρόπου που το Lync ηλεκτρονική υπηρεσία δημιουργεί πληρούν τις διευθύνσεις URL, οι συσκέψεις που έχουν προγραμματιστεί με την παλιά διεύθυνση SIP ηλεκτρονική Lync πρέπει να επαναπρογραμματιστεί. Εάν αυτές οι συσκέψεις δεν έχουν προγραμματιστεί εκ νέου, συμμετέχοντες της σύσκεψης μπορεί να εμφανιστεί ένα μήνυμα λάθους κατά την προσπάθειά τους να συμμετέχετε σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική Lync διασκέψεις που έχουν προγραμματιστεί από αυτόν το χρήστη.

    Σημείωση Νέος προγραμματισμός συσκέψεων Lync Online είναι απαραίτητη μόνο αν το τμήμα ονόματος χρήστη, το αναγνωριστικό χρήστη έχει αλλάξει.

  • Επικοινωνία αλλαγές σε εξωτερικές επαφές Lync ηλεκτρονική λίστα επαφών. Εξωτερικές επαφές (αυτό περιλαμβάνει άλλους οργανισμούς της ομόσπονδης Lync), χρήστες Windows Live και MSN χρήστες πρέπει να ειδοποιηθεί σχετικά με την αλλαγή του χρήστη διεύθυνση SIP. Μέχρι να καταργήσετε εξωτερικές επαφές και να ενημερώσετε την υπάρχουσα επαφή, εμφανίζεται ως Άγνωστη παρουσία ή χωρίς σύνδεσητου αντικειμένου επαφής για το χρήστη.
Ορισμένες εταιρείες μπορεί να θέλετε μια ρύθμιση παραμέτρων που χρησιμοποιεί διευθύνσεις ασυνεχούς είσοδος για ηλεκτρονική Lync και Office 365 και Παρόλο που υποστηρίζονται αυτήν τη ρύθμιση παραμέτρων, την εμπειρία του τελικού χρήστη αρχική είσοδος θα είναι ιδανική για ορισμένα προγράμματα-πελάτες του Lync. Lync συνδεδεμένοι χρήστες θα πρέπει να εισάγετε το UPN και διεύθυνση SIP ξεχωριστά στο περιβάλλον εργασίας χρήστη για μια επιτυχημένη είσοδο εκτελείται το εργαλείο εγκατάστασης του Office 365 επιφάνειας εργασίας θα επιλύσει αυτό το ζήτημα σε υπολογιστές που εκτελούν Lync 2010.

Σημείωση Το εργαλείο εγκατάστασης του Office 365 επιφάνειας εργασίας δεν είναι διαθέσιμη για φορητές συσκευές ή Microsoft Lync 2013.

Εάν θέλετε να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο τη ρύθμιση για το Lync 2013, ανατρέξτε την ακόλουθη τοποθεσία Web του Office 365:


Εάν ο οργανισμός του Office 365 χρησιμοποιεί συγχρονισμού καταλόγου και έχει ή είχε προηγουμένως ένα Microsoft Office Communications Server 2007 R2, Microsoft Lync Server 2010 ή Microsoft Lync διακομιστή 2013 ανάπτυξης εσωτερικής εγκατάστασης, η διεύθυνση SIP μπορεί να ενημερωθεί ανεξάρτητα από τη συμπλήρωση της τιμής msRTCSIP-PrimaryUserAddress στον κατάλογο Active Directory. Εξετάστε το ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής βάσης, για να βεβαιωθείτε ότι οι τιμές στο Office 365 δεν είναι σε διένεξη με τις τιμές της εσωτερικής εγκατάστασης:
2430520 Σφάλμα στην πύλη του Office 365: "Η τιμή msRTCSIP-PrimaryUserAddress ή η διεύθυνση SIP στο πεδίο ProxyAddresses στην τοπική υπηρεσία καταλόγου Active Directory δεν είναι μοναδικό"

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε τοΚοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2537764 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 46.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Lync Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365e o365p o365a o365022013 o365m kbmt KB2537764 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2537764

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com