Συνεργαζόμενοι προσαρμογέα δικτύου και διακομιστή συμπλέγματος

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 254101 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Υπάρχουν προσαρμογείς δικτύου και συνοδευτικά προγράμματα οδήγησης που διατίθενται από ορισμένους κατασκευαστές υλικού να παρέχει ανοχή σφαλμάτων. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει να ομάδας θύρες προσαρμογέα δικτύου για μια σύνδεση σε ένα ενιαίο φυσικό τμήμα. Εάν δεν λειτουργεί μέσω μίας θύρας, μια άλλη θύρα ενεργοποιείται αυτόματα. Αυτή η λειτουργία είναι διαφανής για το λειτουργικό σύστημα και άλλες συσκευές του δικτύου.

Υποστήριξη για την τεχνολογία ανοχή σφαλμάτων (το υλικό και τα προγράμματα οδήγησης) παρέχεται από τον κατασκευαστή του υλικού.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα Windows 2000 Server, Windows Server 2003 και Windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2)

Δεν υποστηρίζεται η χρήση του σχηματισμού ομάδων σε ιδιωτικό interconnect συμπλέγματος διακομιστών λόγω των καθυστερήσεων που θα μπορούσε να προκύψει πιθανώς στον μετάδοσης και παραλαβής παλμών πακέτα μεταξύ των κόμβων. Για καλύτερα αποτελέσματα όταν θέλετε πλεονασμού για ιδιωτική interconnect, απενεργοποίηση του σχηματισμού ομάδων και χρησιμοποιήστε τις διαθέσιμες θύρες για να σχηματίσουν μια δεύτερη interconnect ιδιωτικό. Αυτό επιτυγχάνει το ίδιο τελικό αποτέλεσμα και παρέχει επικοινωνία διπλής και ισχυρό διαδρομές για κόμβους για την επικοινωνία.

Χρησιμοποιώντας το σχηματισμό ομάδων σε δίκτυα δημόσιων ή υπολογιστή-πελάτη είναι αποδεκτό. Ωστόσο, εάν προβλήματα ή θέματα φαίνεται να αφορούν το σχηματισμό ομάδων, υπηρεσίες υποστήριξης προϊόντων της Microsoft θα απαιτούν ότι σχηματισμού ομάδων απενεργοποιημένο. Εάν αυτό επιλύει το ζήτημα ή ζήτημα, πρέπει να ζητήσετε βοήθεια από τον κατασκευαστή του υλικού. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ηλεκτρονική τεκμηρίωση σχετικά με τις δοκιμές συμβατότητας υλικού στην τοποθεσία της Microsoft στο Web.

Windows Server 2008 και Windows Server 2008 R2

Στα Windows Server 2008 και Windows Server 2008 R2, δεν υπάρχουν περιορισμοί που σχετίζονται με το σχηματισμό ομάδων NIC και λειτουργία συμπλέγματος ανακατεύθυνσης. Στον Windows Server 2008, το νέο Microsoft ανακατεύθυνση συμπλέγματος εικονικού προσαρμογέα είναι συμβατό με το σχηματισμό ομάδων NIC και σας επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε διασύνδεση δικτύου ενός συμπλέγματος ανακατεύθυνσης.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 254101 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Enterprise Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbclustering kbhardware kbinfo w2000mscs kbmt KB254101 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:254101

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com