MS11-045: Descrierea actualizării de securitate pentru sistemul de Office 2007 si Office Compatibility Pack: 14 iunie 2011

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2541012 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Introducere

Microsoft a lansat buletinul de securitate MS11-045. Pentru a vedea buletinul de securitate complet, vizitați unul dintre următoarele site-uri Microsoft:

Cum se obține ajutor și suport pentru această actualizare de securitate

Pentru utilizatorii de acasă, fără-taxă suport este disponibil prin apel 1-866-PCSAFETY în Statele Unite și Canada sau contacta reprezentanța locală Microsoft. Pentru mai multe informații despre cum să contactați reprezentanța locală Microsoft pentru probleme de suport cu actualizări de securitate, vizitați site-ul Microsoft International acceptă:
http://support.Microsoft.com/Common/International.aspx?rdpath=4
Clienții din America de Nord, de asemenea, puteți obține acces instantaneu la sprijinul de e-mail nu-gratuit nelimitat sau la chat individuale nelimitat de sprijin vizitând următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/OAS/default.aspx?&prid=7552
Pentru clienții Intreprindere, sprijinul pentru actualizări de securitate disponibile prin intermediul contactelor de obicei cină.

Mai multe informații despre această actualizare de securitate

Cerințe preliminare pentru a aplica această actualizare de securitate

Pentru a aplica această actualizare de securitate, trebuie să aveți Suită 2007 Microsoft Office Service Pack 2 (SP2) sau Microsoft Office Compatibility Pack Service Pack 2 (SP2) instalate pe computer.

Pentru mai multe informații despre cum se obține service pack pentru suitei Office 2007, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
949585 Cum se obține ultimul service pack pentru suitei Office 2007
Pentru mai multe informații despre cum se obține service pack pentru Office Compatibility Pack, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
953331 Descrierea Office Compatibility Pack serviciu Pack 2

Reporniți informații

Trebuie să reporniți computerul după ce instalați această actualizare de securitate.

În unele cazuri, această actualizare nu necesită o repornire. Dacă sunt utilizate fișiere necesare, această actualizare va necesita o repornire. Dacă se produce acest comportament, se este afișat un mesaj care recomandă să reporniți computerul.

Pentru a reduce posibilitatea că o repornire va fi necesar, opriți toate serviciile afectate și închideți toate aplicațiile care pot utiliza fișierele afectate înainte de a instala această actualizare de securitate. Pentru mai multe informații despre motivele de ce vi se poate cere să reporniți, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
887012 De ce vi se poate cere să reporniți computerul după ce instalați o actualizare de securitate pe un computer bazat pe Windows

Informații despre înlocuirea actualizare de securitate

Această actualizare de securitate înlocuiește următoarea actualizare de securitate:
2466156 MS11-021: Descrierea actualizare de securitate pentru sistemul de Office 2007 si Office Compatibility Pack: 12 aprilie 2011

Eliminare informații

Pentru a elimina această actualizare de securitate, utilizați Adăugare sau eliminare programeelement sauPrograme ?i caracteristici element din panoul de Control.

Notă Când eliminați această actualizare de securitate, vi se poate cere să inserați discul care conține convertor în Excel 2007. În plus, nu aveți posibilitatea de a dezinstala această actualizare de securitate din Adăugare sau eliminare programe element sau Programe ?i caracteristicielement din panoul de Control. Există mai multe cauze posibile de această problemă.

Pentru mai multe informații despre eliminarea, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:

903771 Informații despre capacitatea de a dezinstala actualizărilor Office

Informații despre fișier

Versiunea în limba engleză a acestei actualizări de securitate are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt enumerate în timp Universal coordonat (TUC). Când vizualizați informațiile de fișier, acesta este convertit la ora locală. Pentru a afla diferența între timpul local și UTC, utilizați Fus orar fila în Data și ora element din panoul de Control.
Convertor Microsoft Office Excel 2007
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Numele fișieruluiVersiunea fișieruluiDimensiunea fișieruluiDataTimp
Excelcnv.exe12.0.6557.500015,144,29612-Mar-201110: 16

Proprietă?i

ID articol: 2541012 - Ultima examinare: 16 septembrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Office Excel 2007
  • Compatibility Pack for Microsoft Office 2007 File Formats
Cuvinte cheie: 
kbsecvulnerability kbsecurity kbsecbulletin kbfix kbexpertiseinter kbbug atdownload kbmt KB2541012 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2541012

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com