Το Eseutil /d ανασυγκροτεί τη βάση δεδομένων και το αρχείο ροής

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 254132 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Κατά την εκτέλεσηEseutil /dείναι αυτόματη ανασυγκρότηση του αρχείου ροής που συσχετίζεται με τη βάση δεδομένων σε σχέση με μια βάση δεδομένων για να ανασυγκροτήσετε. Αυτή είναι η προεπιλεγμένη συμπεριφορά.

Για παράδειγμα, εκτελέστε την ακόλουθη εντολή σε μια γραμμή εντολών
Eseutil /d c:\exchsrvr\mdbdata\priv1.edb
είναι η ανασυγκρότηση των αρχείων Priv1.edb και Priv1.stm. Εάν δεν θέλετε το αρχείο ροής για να ανασυγκροτηθεί, συμπεριλάβετε το/iΕπιλογή.

Περισσότερες πληροφορίες

Το Eseutil (λειτουργία) ανασυγκρότησηEseutil /d) έχει ένα/sη επιλογή που σας επιτρέπει να καθορίσετε το όνομα και τη θέση του αρχείου ροής που συσχετίζεται με τη βάση δεδομένων. Από προεπιλογή, το Eseutil αναζητά το αρχείο ροής στην ίδια θέση με τη βάση δεδομένων και θεωρείται ότι έχει το ίδιο όνομα με τη βάση δεδομένων εκτός από για μια επέκταση αρχείου ροής (.stm). Ωστόσο, εάν σας βάσης δεδομένων και το αρχείο ροής δεν είναι στην ίδια θέση ή δεν έχουν όνομα το ίδιο τα/sη επιλογή σας επιτρέπει να καθορίσετε μια εναλλακτική θέση ή το όνομα του αρχείου ροής. Για να/sεπιλογή (ή την παράλειψη) δεν ελέγχει αν είναι ανασυγκρότηση του αρχείου ροής.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 254132 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2003 Enterprise Edition
  • Microsoft Exchange 2000 Server Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbmt KB254132 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:254132

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com