Προβλέψεις ασφαλείας κατά την υλοποίηση συγκεντρώνονται κοινόχρηστων αρχείων

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 254219 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο διαχείρισης ασφαλείας κοινής χρήσης αρχείων στα Microsoft Windows Server 2003 και τα Windows 2000 συμπλέγματος και ένα βαθμό Microsoft Windows NT 4.0 Enterprise Server.

Περισσότερες πληροφορίες

Το άρθρο αυτό προϋποθέτει βασικές γνώσεις της διαφοράς μεταξύ του κοινόχρηστου επιπέδου και συστήματος αρχείων επιπέδου ασφαλείας.
186496Εφαρμογή ασφάλειας σε έναν κοινό φάκελο
Επίσης, μπορείτε να αναζητήσετε δικαιώματα, ασφάλεια, και να κάνετε κοινή χρήση Βοήθειας για τα Windows NT 4.0.

Γενικές πληροφορίες

  • Σε όλες τις περιπτώσεις, η Microsoft συνιστά να διατηρηθεί απλά ασφαλείας. Τα πρότυπα ομάδας ή κατάλληλο τμήμα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉΣ, πρέπει να προσδιορίσετε τον τύπο της ασφάλειας, για τη χρήση και να κλειδώσετε σε αυτό το επίπεδο. Εάν κάνετε μείξη επίπεδο κοινής χρήσης και συστήματος αρχείων επιπέδου δικαιωμάτων, μπορείτε να δημιουργήσετε signficant διαχειριστικές δυσκολίες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι προτιμότερη filesytem δικαιώματα.
  • Ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα, δικαιώματα δεν πρέπει να εκχωρηθούν σε μια τοπική ομάδα για έναν κατάλογο που βρίσκεται σε κοινόχρηστη μονάδα δίσκου. Τα Windows 2000 και Windows NT 4.0 μέλος διακομιστές έχουν τις δικές τους βάσεις δεδομένων μοναδικό χρήστη. Οι καταχωρήσεις ελέγχου πρόσβασης που αναφέρονται σε ένα SID τοπικού έχουν δεν σημαίνει μετά τον πόρο χώρου αποθήκευσης και κοινής χρήσης είναι αποτυχία επάνω σε έναν άλλο κόμβο. Θεωρητικά, είναι δυνατή η αναπαραγωγή τους τοπικούς πόρους σε κόμβους συμπλέγματος, ωστόσο, στην πράξη αφορά αποκλειστικά υπερβολική επιβάρυνση, είναι πιο ευάλωτος σε σφάλμα και δεν υποστηρίζεται.
  • Ο λογαριασμός της υπηρεσίας συμπλέγματος απαιτεί τουλάχιστον NTFS ανάγνωσης δικαιώματα στον κατάλογο για να δημιουργήσετε σωστά στο κοινόχρηστο στοιχείο.

Κοινόχρηστα στοιχεία αρχείων κατά τύπο

Κανονική κοινής χρήσης

Κανονική κατανομή είναι η πιο ευέλικτη και εύκολα κατανοητά άποψη της ασφάλειας. Η διαφορά μόνο πραγματικά είναι να διαχειριστείτε την ασφάλεια σε επίπεδο κοινόχρηστου πόρου, χρησιμοποιώντας το περιβάλλον χρήστη του συμπλέγματος αντί της Εξερεύνησης των Windows. Διαχείριση επιπέδων ασφαλείας NTFS χρησιμοποιώντας την Εξερεύνηση των Windows.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία κοινόχρηστων αρχείων συμπλέγματος, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
224967Πώς να δημιουργείτε κοινόχρηστα στοιχεία αρχείων σε ένα σύμπλεγμα

Κοινή χρήση υποκαταλόγους

Υποκατάλογος κοινόχρηστα στοιχεία είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις νεότερες από τα Windows NT 4.0 Service Pack 4 των Windows NT. Τα Windows NT 4.0 Service Pack 5 ή νεότερη έκδοση αυτόματα δημιουργεί και διαγράφει τα κοινόχρηστα στοιχεία. Αυτό το κοινόχρηστο στοιχείο επιτρέπει στους διαχειριστές να δημιουργούν γρήγορα τους καταλόγους σε μεγάλο αριθμό υποδοχής των κοινόχρηστων στοιχείων. Καθορίζεται ένα κοινόχρηστο ριζικό κατάλογο και όλους τους υποκαταλόγους ένα επίπεδο κάτω από τον καθορισμένο ριζικό δημιουργούνται ως κανονικό κοινόχρηστα στοιχεία. Αυτά τα κοινόχρηστα στοιχεία μεταβιβάζονται τα ίδια δικαιώματα επιπέδου κοινόχρηστου στοιχείου ως το κοινόχρηστο στοιχείο ρίζας. Εκτός και αν αυτή είναι η επιθυμητή συμπεριφορά, πρέπει να παραμένει κοινόχρηστου επιπέδου δικαιωμάτων σε όλους και ασφαλείας που έχει υλοποιηθεί σε επίπεδο συστήματος αρχείων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κοινόχρηστα στοιχεία subirectory, κάντε κλικ στο παρακάτω αριθμούς άρθρων για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
194831Κοινόχρηστα στοιχεία του SP4 συμπλέγματος πρέπει να γίνει επαναφορά ώστε να αναγνωρίζει τους υποκαταλόγους που προστέθηκε

Ρίζα DFS

Ρίζα DFS είναι διαθέσιμη μόνο σε Windows 2000. Μπορείτε να διαχειριστείτε την αυτόνομη ρίζες DFS μέσα σε ένα σύμπλεγμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το επίπεδο δικαιωμάτων κοινής χρήσης για τη ρίζα μέσω του περιβάλλοντος χρήστη διαχειριστή συμπλέγματος και να διαχειριστείτε κάθε σύνδεση μέσω των δικαιωμάτων κοινής χρήσης αρχείων στον κατάλληλο διακομιστή. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος ελέγχου της πρόσβασης μπορεί να είναι δύσκολο για τα δέντρα DFS που διευρύνονται σε έναν μεγάλο αριθμό διακομιστών και συνδέσεις. Συνιστάται η Διαχείριση DFS δέντρα, αφήνοντας το επίπεδο δικαιωμάτων κοινής χρήσης αρχείων να ανοίξετε και να χρησιμοποιήσετε δικαιώματα συστήματος αρχείων NTFS για τον περιορισμό της πρόσβασης. Σημειώστε ότι η ασφάλεια του συστήματος αρχείων δεν είναι δυνατή σε συνδέσεις που παραπέμπουν σε τόμους FAT ή FAT32.

For more information about DFS Roots in Cluster Server, click the following article numbers to view the articles in the Microsoft Knowledge Base:
220819How to configure DFS root on a Windows 2000 Server cluster
241452How to install Distributed File System (DFS) on Windows 2000

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 254219 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Enterprise Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbclustering kbenv kbhowto kbnetwork w2000mscs kbmt KB254219 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:254219

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com