PowerPoint 2002:n hotfix-korjauspaketin kuvaus

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 2543242 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Tämä artikkeli on arkistoitu. Se tarjotaan "sellaisenaan", eikä sitä päivitetä enää.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

ESITTELY

Tässä artikkelissa kuvataan Microsoft Office PowerPoint 2002 -ongelmat, jotka on korjattu PowerPoint 2002:n hotfix-korjauspaketissa.

Tämän hotfix-korjauspaketin korjaamat ongelmat

Kun avaat PowerPoint 2002:ssa esityksiä, joissa on taustakuvia sisältäviä asetteluja, saattaa ilmetä virhe. Kun virhe ilmenee, näyttöön tulee sanoma, joka ilmoittaa, että osa sisällöstä (teksti, kuvia tai objekteja) on vioittunut. Voit selvittää, mikä sisältö on menetetty, tarkastelemalla asettelua, mutta et tarkastelemalla dian sisältöä. Poistettujen kohteiden kohdalla näkyy tyhjä kehys tai kehys, joka sisältää sanan cleansed (puhdistettu).

Enemmän tietoa

Hotfix-korjauksen tiedot

Tuettu hotfix-korjaus on saatavana Microsoftilta. Tämä hotfix-korjaus on kuitenkin tarkoitettu korjaamaan vain tässä artikkelissa kuvatut ongelmat. Asenna tämä hotfix-korjaus vain järjestelmiin, joissa tässä artikkelissa kuvatut ongelmat ilmenevät. Tämä hotfix-korjaus saatetaan testata vielä perusteellisemmin. Jos ongelma ei ole vakava, Microsoft suosittelee odottamaan seuraavaa ohjelmistopäivitystä, joka sisältää tämän hotfix-korjauksen.

Jos hotfix-korjaus on ladattavissa, tämän Knowledge Base -tietokannan artikkelin yläosassa on hotfix-latauksen saatavuudesta kertova osa. Jos kyseistä osaa ei ole, ota yhteyttä Microsoftin asiakaspalveluun ja tukeen, jotta saat hotfix-korjauksen.

Huomautus Saatat joutua luomaan erillisen palvelupyynnön, jos ilmenee muita ongelmia tai jos on tehtävä vianmääritystoimia. Tavalliset tukikustannukset pätevät lisäkysymyksiin ja ongelmiin, jotka eivät liity tähän tiettyyn hotfix-korjaukseen. Jos haluat tarkastella täydellistä luetteloa Microsoftin asiakaspalvelun ja tuen puhelinnumeroista tai luoda erillisen palvelupyynnön, käy seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://support.microsoft.com/contactus/?ln=fi&ws=support#tab0
Huomautus Hotfix-latauksen saatavuudesta kertovassa osassa näkyvät kieliversiot, joille hotfix-korjaus on saatavana. Jos et näe kieliversiotasi, hotfix-korjausta ei ole saatavana kyseiselle kieliversiolle.

Edellytykset

Tietokoneessa on oltava Microsoft Office 2002 Service Pack 3 asennettuna, jotta tämän hotfix-korjauspaketin voi asentaa.  

Uudelleenkäynnistysvaatimus

Sinun ei tarvitse käynnistää tietokonetta uudelleen tämän hotfix-korjauksen asentamisen jälkeen.

Hotfix-korjauksen korvaamistiedot

Tämä hotfix-korjaus korvaa tietoturvapäivityksen 2464617, joka on kuvattu tiedotteessa MS11-022.

Rekisterin tiedot

Sinun ei tarvitse tehdä rekisteriin mitään muutoksia, jotta voit käyttää jotakin tämän paketin hotfix-korjausta.

Tiedostojen tiedot

Tämä hotfix-korjaus ei välttämättä sisällä kaikkia niitä tiedostoja, joita tuotteen täysi päivitys sen uusimmaksi koontikäännökseksi edellyttää. Tämä hotfix-korjaus sisältää vain ne tiedostot, jotka tässä artikkelissa lueteltujen ongelmien korjaaminen edellyttää.

Tämän hotfix-korjauspaketin yleinen versio käyttää Microsoft Windows Installer -pakettia hotfix-korjauspaketin asentamiseen. Seuraavassa taulukossa lueteltujen tiedostojen päivämäärät ja kellonajat ovat UTC (Coordinated Universal Time) -ajan mukaisia. Kun tarkastelet tiedoston tietoja, sen aika muunnetaan paikalliseksi ajaksi. Voit selvittää UTC-ajan ja paikallisen ajan välisen eron Ohjauspaneelin Päivämäärä ja aika -työkalun Aikavyöhyke-välilehdessä.

Lataamistiedot
Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
FilesVersionSizeModified
POWERPNT.EXE10.0.687260866564/26/2011 14:02
PP7X32.DLL10.0.68671083684/26/2011 14:04
POWERPNT.EXE_103310.0.687260866564/26/2011 14:04
POWERPNT.EXE_104910.0.687260866564/26/2011 14:04

Suositukset

Saat lisätietoja ohjelmistopäivitysten yhteydessä käytettävistä termeistä napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
824684 Microsoftin ohjelmistopäivitystiedoissa käytettävien vakiotermien kuvaus
Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 2543242 - Viimeisin tarkistus: 1. marraskuuta 2013 - Versio: 2.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft PowerPoint 2002 Standard Edition
Hakusanat: 
kbnosurvey kbarchive atdownload kbbug kbexpertiseinter kbfix kbsecbulletin kbsecurity kbsecvulnerability kbautohotfix KB2543242

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com