Διατίθεται μια ενημερωμένη έκδοση για να απενεργοποιήσετε τις πληροφορίες επιπλέον παρουσία ενός χρήστη στο Office Communicator 2007 R2

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2545288 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Αυτό το άρθρο περιγράφει μια ενημερωμένη έκδοση που είναι διαθέσιμη για να απενεργοποιήσετε τις πληροφορίες επιπλέον παρουσία ενός χρήστη στο Microsoft Office Communicator 2007 R2. Αυτή η πληροφορία επιπλέον παρουσία λέει κάποιος χρήστης αν κάποιος άλλος χρήστης υποστηρίζει κλήσεις ήχου ή βίντεο στο Office Communicator 2007 R2.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Οι πληροφορίες επιπλέον παρουσία ενεργοποιείται μετά την εφαρμογή της ενημερωμένης έκδοσης που περιγράφεται στην ενημερωμένη έκδοση 2415902. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση 2415902, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2415902 Δεν μπορείτε να προσδιορίσετε αν ένας άλλος χρήστης του Office Communicator 2007 R2 υποστηρίζει μια κλήση ήχου ή μια κλήση βίντεο πριν να ξεκινήσετε την κλήση
 

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά αυτά τα βήματα. Για επιπλέον προστασία, αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο, εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows
Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση παρακάτω:
2549042 Περιγραφή του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για το Communicator 2007 R2: Ιουνίου, 2011
Αυτό το πακέτο ενημέρωσης απενεργοποιεί την παρουσία επιπλέον πληροφορίες. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά τις πληροφορίες παρουσίας, αναπτύξτε τις ακόλουθες ρυθμίσεις μητρώου σε όλους τους πελάτες του Office Communicator 2007 R2.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Πρέπει να τερματίσετε το πρόγραμμα-πελάτη του Office Communicator 2007 R2 πριν να κάνετε το παρακάτω κλειδί μητρώου αλλάξτε.
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, πληκτρολογήστε Regedit Στο Άνοιγμα πλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικ OK.
 2. Εντοπίστε και κατόπιν κάντε κλικ στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Communicator
  ή HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Communicator
 3. Κάντε δεξιό κλικ EnableDynamicAVCapabilityPublication, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Τροποποίηση.
 4. Με το ΤιμήDATA πλαίσιο, πληκτρολογήστε 1, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ Εάν ορίσετε αυτήν την καταχώρηση μητρώου σε 1, οι πληροφορίες παρουσίας είναι ενεργοποιημένη. Εάν ορίσετε αυτήν την καταχώρηση μητρώου σε 0, οι πληροφορίες παρουσίας απενεργοποιημένη.
 5. Κλείστε τον Επεξεργαστή μητρώου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2545288 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Communicator 2007 R2
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2545288 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2545288

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com