MS11-036: A PowerPoint biztonsági rése távolról végzett kódfuttatást tesz lehetővé: 2011. május 10.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2545814 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Bevezetés

A Microsoft közzétette az MS11-036 jelű biztonsági közleményt, amelynek teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez

Az otthoni felhasználók az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában díjmentes telefonos támogatást kaphatnak az 1-866-PCSAFETY számon:
(helyi telefonszámok)
Más országokban élő ügyfeleinket arra kérjük, lépjenek kapcsolatba a Microsoft helyi képviseletével. A biztonsági frissítésekhez támogatást nyújtó helyi Microsoft-képviseletek elérhetőségéről a Microsoft alábbi nemzetközi támogatási webhelyén tájékozódhat: 
http://www.microsoft.com/hun/protect/default.mspx
Az észak-amerikai ügyfelek továbbá ingyenes és korlátlan e-mailes, illetve csevegőprogramon keresztüli egyedi támogatást is kaphatnak a Microsoft alábbi webhelyén: 
https://support.microsoft.com/oas/default.aspx?ln=hu&prid=7552&st=1&wfxredirect=1&sd=gn
A vállalati ügyfelek a szokásos támogatási csatornáikon keresztül kaphatnak támogatást a biztonsági frissítésekhez.

További információk a biztonsági frissítésről

A biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert problémák és további információk

A következő cikkek további információkat tartalmaznak a biztonsági frissítésről az egyes termékváltozatokhoz kapcsolódóan. A cikkek tartalmazhatnak ismert problémákra vonatkozó tudnivalókat is. Ebben az esetben az ismert problémák az egyes cikkhivatkozások alatt szerepelnek.
 • 2535818 MS11-036: A PowerPoint 2007 biztonsági frissítésének leírása: 2011. május 10.
 • 2540162 MS11-036: A PowerPoint 2007 konvertáló biztonsági frissítésének leírása: 2011. május 10.
 • 2535812 MS11-036: A PowerPoint 2003 biztonsági frissítésének leírása: 2011. május 10.

  Az alábbiak a 2535812-es számú biztonsági frissítés ismert problémái. Az ismert problémákkal kapcsolatos további információkért tekintse meg a 2535812-es számú biztonsági frissítést.
  • A biztonsági frissítés kézi telepítésekor az alábbi hibaüzenet jelenhet meg:
   Ez a frissítés már telepítve van, vagy egy már telepített frissítés része.
  • Amikor a frissítések kereséséhez a Windows Server Update Services (WSUS) vagy a Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA) szolgáltatást használja, ez a biztonsági frissítés nem jelenik meg a telepíthető frissítések között.
  • Ha egy több diamintát tartalmazó bemutatót készít, és a fájlt az után menti, hogy telepítette a 2464588. számú frissítést, előfordulhat, hogy a bemutató módosítása után lefagy.
 • 2535802 MS11-036: A PowerPoint 2002 biztonsági frissítésének leírása: 2011. május 10.

  Az alábbiak a 2535802-es számú biztonsági frissítés ismert problémái. Az ismert problémákkal kapcsolatos további információkért tekintse meg a 2535802-es számú biztonsági frissítést.
  • A biztonsági frissítés telepítése után előfordulhat, hogy el kell fogadnia a Microsoft szoftverlicenc-szerződését egy Microsoft Office XP-program megnyitásakor. Ha nem fogadja el a Microsoft szoftverlicenc-szerződését, előfordulhat, hogy az Office XP-program nem indul el.
  • A biztonsági frissítés kézi telepítésekor az alábbi hibaüzenet jelenhet meg:
   Ez a frissítés már telepítve van, vagy egy már telepített frissítés része.
  • Amikor a frissítések kereséséhez a Windows Server Update Services (WSUS) vagy a Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA) szolgáltatást használja, ez a biztonsági frissítés nem jelenik meg a telepíthető frissítések között.
  • Ha egy több diamintát tartalmazó bemutatót készít, és a fájlt az után menti, hogy telepítette a 2464617. számú biztonsági frissítést, előfordulhat, hogy a bemutató módosítása után lefagy.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2545814 - Utolsó ellenőrzés: 2011. július 29. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office PowerPoint 2007
 • Compatibility Pack for Microsoft Office 2007 File Formats
 • Microsoft Office PowerPoint 2003
 • Microsoft Office PowerPoint 2003 Viewer
 • Microsoft PowerPoint 2002 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbsecvulnerability kbsecurity kbsecbulletin kbfix kbexpertiseinter kbbug atdownload KB2545814
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com