Датата, показана в резултатите от търсене, не отговаря на датата на промяна на документа в споделеното място за файлове в SharePoint 2010.

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 2546336 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

СИМПТОМИ

Датата, показана в резултатите от търсене, не отговаря на датата на промяна на документа в споделеното място за файлове в SharePoint 2010. В SharePoint 2007 този проблем не съществува.

ПРИЧИНА

В SharePoint 2010 разрешихме възможността за извличане на дата от документа вместо на метаданни въз основа на обратна връзка от клиенти и това е настройката по подразбиране. Следователно трябва да се промени системния регистър, за да се разрешат резултати, базирани на метаданни.

РАЗРЕШЕНИЕ

За да решим проблема вместо вас, отидете на раздела "Решете моя проблем". Ако предпочитате да решите проблема сами, отидете на раздела "Нека реша проблема сам".

Решете моя проблемЗа да решите автоматично този проблем, щракнете върху бутона или връзката Fix it. След това щракнете върху Изпълнение в диалоговия прозорец Изтегляне на файлове и следвайте стъпките в съветника Fix it.


Решаване на проблема
Microsoft Fix it 50730


Забележки
  • Възможно е този съветник да е само на английски език. Автоматичната корекция обаче работи и за други езикови версии на Windows.
  • Ако не сте на проблемния компютър, можете да запишете решението на проблема на флаш устройство или компактдиск и след това да го изпълните на проблемния компютър.

След това отидете на раздела "Това реши ли проблема?".Нека реша проблема сам

1. Отворете системния регистър за редактиране, като въведете "regedit.exe" в Старт > Изпълнение
2. Отидете до ключа [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office Server\14.0\Search\Global\Gathering Manager]
3. Променете шестнадесетичната стойност за EnableLastModifiedOverride на 0 (нула) от дясната страна.
4. Рестартирайте услугата за търсене на SharePoint, като въведете следните команди в командна среда.
5. net stop osearch14
6. net start osearch14
7. Извършете пълно обхождане

Това реши ли проблема?

  • Проверете дали проблемът е решен. Ако е решен, не е необходимо да четете по-нататък в този раздел. Ако проблемът не е решен, може да се обърнете към поддръжката.
  • Ще ви бъдем признателни за предоставената от вас обратна информация. За да предоставите обратна информация или да съобщите за проблеми с това решение, добавете коментар в блога "Решете моя проблем" или ни изпратете имейл съобщение.
Note This is a "FAST PUBLISH" article created directly from within the Microsoft support organization. The information contained herein is provided as-is in response to emerging issues. As a result of the speed in making it available, the materials may include typographical errors and may be revised at any time without notice. See Terms of Use for other considerations.

Свойства

ID на статията: 2546336 - Последна рецензия: 22 ноември 2011 г. - Редакция: 1.0
ВАЖИ ЗА:
  • Microsoft SharePoint Server 2010
Ключови думи: 
kbfixme kbmsifixme KB2546336

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com