Den dato, der vises i søgeresultaterne, stemmer ikke overens med ændringsdatoen for dokumentet på filsharet i SharePoint 2010.

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 2546336 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

Symptomer

Den dato, der vises i søgeresultaterne, stemmer ikke overens med ændringsdatoen for dokumentet på filsharet i SharePoint 2010. Det fungerer som forventet i SharePoint 2007.

Årsag

I SharePoint 2010 blev det på baggrund af feedback fra brugerne gjort muligt at trække datoen fra dokumentet i stedet for fra metadataene. Dette er nu standardindstillingen. Registreringsdatabasen blev ændret, så det er muligt at anvende metadatabaserede resultater.

Løsning

Hvis du vil have os til at løse problemet for dig, skal du gå til afsnittet "Løs det for mig". Hvis du hellere vil løse problemet selv, skal du gå til afsnittet "Jeg vil selv løse problemet".

Løs det for migDu kan løse problemet automatisk ved at klikke på knappen eller linket Fix it. Klik derefter på Kør i dialogboksen Filoverførsel, og følg trinnene i guiden Fix it.


Løs dette problem
Microsoft Fix it 50730


Bemærk!
  • Denne guide findes muligvis kun på engelsk. Den automatiske løsning fungerer dog også for andre sprogversioner af Windows.
  • Hvis du ikke arbejder på den computer, hvor problemet er opstået, kan du gemme løsningen på et flashdrev eller på en cd og derefter køre den på den computer, der har problemet.

Gå derefter til afsnittet "Fik du løst problemet?".Jeg vil selv løse problemet

1. Åbn registreringsdatabasen, så den kan redigeres, ved at skrive "regedit.exe" i Start > Kør
2. Gå til nøglen [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office Server\14.0\Search\Global\Gathering Manager]
3. Skift den hexadecimale værdi for EnableLastModifiedOverride til 0 (nul) i højre side.
4. Genstart søgetjenesten SharePoint ved at skrive følgende kommandoer i kommandoprompten.
5. net stop osearch14
6. net start osearch14
7. Udfør en fuldstændig gennemsøgning

Fik du løst problemet?

  • Undersøg, om problemet er blevet løst. Hvis problemet er løst, er du færdig med dette afsnit. Hvis problemet ikke er løst, kan du kontakte support.
  • Vi sætter pris på din feedback. Du kan give os feedback eller rapportere problemer med denne løsning ved at oprette en kommentar på bloggen "Løs det for mig" eller sende os en e-mail.
Bemærk! Dette er en artikel til hurtig udgivelse, som er oprettet direkte i Microsofts supportafdeling. Oplysningerne i artiklen præsenteres som de og behandler aktuelle problemer. Fordi artiklen er blevet udgivet hurtigt, kan der forekomme slåfejl, og artiklen kan blive redigeret uden varsel. Se andre forbehold under Vilkår for anvendelse.

Egenskaber

Artikel-id: 2546336 - Seneste redigering: 22. november 2011 - Redigering: 1.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • Microsoft SharePoint Server 2010
Nøgleord: 
kbfixme kbmsifixme KB2546336

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com