Η ημερομηνία που εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης δεν συμφωνεί με την ημερομηνία τροποποίησης του εγγράφου στον κοινόχρηστο πόρο αρχείων στο SharePoint 2010.

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2546336 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Η ημερομηνία που εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης δεν συμφωνεί με την ημερομηνία τροποποίησης του εγγράφου στον κοινόχρηστο πόρο αρχείων στο SharePoint 2010. Η εν λόγω διαδικασία λειτουργεί με τον αναμενόμενο τρόπο στο SharePoint 2007.

Αιτία

Στο SharePoint 2010, έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα εξαγωγής της ημερομηνίας από το έγγραφο και όχι από τα μετα-δεδομένα, κατόπιν των σχολίων που καταχωρήθηκαν από πελάτες, και αυτή είναι πλέον η προεπιλεγμένη ρύθμιση. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να κάνετε αλλαγές στο μητρώο για την ενεργοποίηση αποτελεσμάτων αναζήτησης βάσει μετα-δεδομένων.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσουμε αυτό το πρόβλημα για λογαριασμό σας, μεταβείτε στην ενότητα "Αυτόματη επίλυση". Εάν προτιμάτε να επιλύσετε το πρόβλημα μόνοι σας, μεταβείτε στην ενότητα "Επίλυση από το χρήστη".

Αυτόματη επίλυσηΓια αυτόματη επίλυση αυτού του προβλήματος, κάντε κλικ στο κουμπί ή στη σύνδεση Επίλυση (Fix it). Κατόπιν, επιλέξτε Εκτέλεση (Run) από το παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου (File Download) και ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στον οδηγό Επίλυση (Fix it).


Επίλυση του προβλήματος
Microsoft Fix it 50730


Σημειώσεις
  • Αυτός ο οδηγός ενδέχεται να είναι διαθέσιμος μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εκδόσεις των Windows σε άλλες γλώσσες.
  • Εάν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την αυτόματη επίλυση σε μια μονάδα δίσκου flash ή σε ένα CD και, στη συνέχεια, εκτελέστε την στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".Επίλυση από το χρήστη

1. Ανοίξτε το μητρώο για να το επεξεργαστείτε, πληκτρολογώντας “regedit.exe” στο στοιχείο Έναρξη > Εκτέλεση
2. Μεταβείτε στο κλειδί [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office Server\14.0\Search\Global\Gathering Manager]
3. Αλλάξτε τη δεκαεξαδική τιμή του στοιχείου EnableLastModifiedOverride σε 0 (μηδέν) στη δεξιά πλευρά.
4. Επανεκκινήστε την υπηρεσία αναζήτησης SharePoint πληκτρολογώντας τια ακόλουθες εντολές στη γραμμή εντολών.
5. net stop osearch14
6. net start osearch14
7. Εκτελέστε πλήρη ανίχνευση

Επιλύθηκε το πρόβλημα;

  • Ελέγξτε αν επιλύθηκε το πρόβλημα. Εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί, έχετε ολοκληρώσει τις εργασίες σας σε αυτήν την ενότητα. Εάν το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης.
  • Εκτιμούμε ιδιαίτερα τα σχόλιά σας. Για να στείλετε σχόλια ή για να αναφέρετε τυχόν ζητήματα που αφορούν αυτήν τη λύση, αφήστε το σχόλιό σας στο ιστολόγιο "Αυτόματη επίλυση" ή στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2546336 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SharePoint Server 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfixme kbmsifixme KB2546336

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com