Η ημερομηνία εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης δεν ταιριάζει με την ημερομηνία τροποποίησης, με την οποία στο έγγραφο στο κοινόχρηστο αρχείο στο SharePoint 2010.

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2546336 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Η ημερομηνία εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης δεν ταιριάζει με την ημερομηνία τροποποίησης με εκείνη ενός εγγράφου στο κοινόχρηστο αρχείο στο SharePoint 2010. Αυτό λειτουργεί όπως αναμένεται στο SharePoint 2007.

Αιτία

Στο SharePoint 2010, εμείς ενεργοποιημένη τη δυνατότητα εξαγωγής ημερομηνία γραμματοσειράς μετα-δεδομένων, με βάση τα σχόλια των πελατών και αυτή είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση. Ως εκ τούτου η αλλαγή μητρώου για να ενεργοποιήσετε την μετα-δεδομένων που βασίζεται σε αποτελέσματα.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσουμε αυτό το πρόβλημα για λογαριασμό σας, μεταβείτε το "Αυτόματη επίλυση". Εάν προτιμάτε να επιλύσετε το πρόβλημα μόνοι σας, μεταβείτε το "Μη αυτόματη επίλυση".

Αυτόματη επίλυσηΓια να διορθώσετε αυτό το ζήτημα αυτόματα, κάντε κλικ στο κουμπί του επιδιόρθωση κουμπί ή στη σύνδεση. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση στο παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου και ακολουθήστε τα βήματα στον Οδηγό Επιδιόρθωσης ".


Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Microsoft Fix it 50730


Σημειώσεις
  • Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.
  • Εάν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την Επιδιόρθωση σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD και στη συνέχεια εκτελέστε την στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε το "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".Μη αυτόματη επίλυση

1. Ανοίξτε το μητρώο επεξεργασία πληκτρολογώντας "regedit.exe" στην Έναρξη > εκτέλεση
2. μεταβείτε στο κλειδί [Διαχείριση Server\14.0\Search\Global\Gathering HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office]
3. Αλλάξτε τη δεκαεξαδική τιμή για EnableLastModifiedOverride σε 0 (μηδέν), στη δεξιά πλευρά.
4. Κάντε επανεκκίνηση υπηρεσίας αναζήτησης του SharePoint, πληκτρολογώντας τις ακόλουθες εντολές στη γραμμή εντολών.
5. net stop osearch14
6. net start osearch14
7. Εκτελέστε μια πλήρη ανίχνευση

Επιλύθηκε το πρόβλημα;

  • Ελέγξτε εάν έχει επιλυθεί το ζήτημα. Εάν το πρόβλημα επιλύθηκε, χρειάζεστε πλέον αυτή την ενότητα. Εάν το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί, μπορείτε να Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.
  • Εκτιμούμε τα σχόλιά σας. Για να στείλετε σχόλια ή να αναφέρετε τυχόν ζητήματα που αφορούν αυτήν τη λύση, αφήστε ένα σχόλιο σχετικά με το "Αυτόματη επίλυση"ιστολόγιο ή στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το μήνυμα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2546336 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SharePoint Server 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfixme kbmsifixme kbmt KB2546336 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2546336

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com