A keresési eredményekben megjelenített dátumok nem egyeznek meg a SharePoint 2010 program fájlmegosztásán található dokumentum módosítási dátumával.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2546336 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A keresési eredményekben megjelenített dátumok nem egyeznek meg a SharePoint 2010 program fájlmegosztásán található dokumentum módosítási dátumával. Ez a SharePoint 2007 programban az elvárásoknak megfelelően működik.

Oka

A SharePoint 2010 programban a felhasználói visszajelzések alapján engedélyezett a dátum a dokumentumból való kinyerésének lehetősége a metaadatok helyett, és ez az alapértelmezett beállítás. Ezért a beállításjegyzék változott a metaadatokon alapuló eredmények engedélyezése érdekében.

A megoldás

Ha azt szeretné, hogy a probléma megoldása automatikusan történjen, lépjen tovább az „Automatikus javítás” című részre. Ha a probléma javítását saját kezűleg kívánja elvégezni, lépjen a „Kézi javítás” című részhez.

Automatikus javításA probléma automatikus javításához kattintson A probléma javítása gombra vagy hivatkozásra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse az Automatikus javítás varázsló lépéseit.


A probléma javítása
Microsoft Fix it 50730


Megjegyzések
  • Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven érhető el. Az automatikus javítás ugyanakkor a Windows többi nyelvi változatával is működik.
  • Ha ezt a cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, az automatikus javítást mentse egy USB-meghajtóra vagy CD-re, és azon a számítógépen futtassa, amelyen a hiba jelentkezik.

Ezt követően folytassa az olvasást a „Megoldódott a probléma?” című résszel.Kézi javítás

1. Nyissa meg a beállításjegyzéket a szerkesztéshez a „regedit.exe” parancs a Start menü > Futtatás sorába történő begépelésével
2. Keresse meg a következő kulcsot: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office Server\14.0\Search\Global\Gathering Manager]
3. Módosítsa az EnableLastModifiedOverride hexadecimális értékét 0-ra (nullára) a jobb oldalon.
4. Indítsa újra a SharePoint – keresés szolgáltatást a következő parancsoknak a parancssorba történő beírásával.
5. net stop osearch14
6. net start osearch14
7. Végezzen el egy teljes bejárást

Megoldódott a probléma?

  • Ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma. Ha a probléma megoldódott, nincs más teendője. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a támogatási szolgálattal.
  • Örömmel várjuk visszajelzését. Ha az itt ismertetett megoldással kapcsolatban visszajelzést küldene, illetve problémát szeretne bejelenteni, szóljon hozzá az automatikus javítással foglalkozó bloghoz, vagy küldjön egy e-mailt.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2546336 - Utolsó ellenőrzés: 2011. november 22. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft SharePoint Server 2010
Kulcsszavak: 
kbfixme kbmsifixme KB2546336
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com