Datoen som vises i søkeresultatene, samsvarer ikke med den endrede datoen på dokumentet på den delte filressursen i SharePoint 2010.

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2546336 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Datoen som vises i søkeresultatene, samsvarer ikke med den endrede datoen på dokumentet på den delte filressursen i SharePoint 2010. Dette fungerer som forventet i SharePoint 2007.

Årsak

I SharePoint 2010 har vi aktivert egenskapen for å trekke ut dato fra dokumentet i stedet for metadata basert på kundenes tilbakemelding, og dette er standard konfigurasjon. Derfor ble registret endret til å aktivere metadatabaserte resultater.

Løsning

Gå til delen Løs det for meg hvis du vil at vi skal løse problemet for deg. Gå til delen La meg løse det selv hvis du heller vil løse problemet selv.

Løs det for megDu kan løse problemet automatisk ved å klikke knappen eller koblingen Løs det. Klikk deretter Kjør i dialogboksen Filnedlasting, og følg trinnene i veiviseren Løs det.


Løs dette problemet
Microsoft-løsning 50730


Merknader
  • Det kan hende at denne veiviseren bare er tilgjengelig på engelsk. Den automatiske problemløseren fungerer imidlertid også i andre språkversjoner av Windows.
  • Hvis du ikke bruker datamaskinen som har problemet, kan du lagre den automatiske løsningen på en flash-stasjon eller en CD, og deretter kjøre den på datamaskinen som har problemet.

Deretter går du til delen Løste dette problemet?.La meg løse det selv

1. Åpne registret for redigering ved å skrive inn "regedit.exe" i Start > Kjør
2. Naviger til nøkkelen [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office Server\14.0\Search\Global\Gathering Manager]
3. Endre den heksadesimale verdien for EnableLastModifiedOverride til 0 (null) på høyre side.
4. Start SharePoint Search service på nytt ved å skrive inn følgende kommandoer i ledeteksten.
5. net stop osearch14
6. net start osearch14
7. Perform a full crawl

Løste dette problemet?

  • Kontroller om problemet er løst. Hvis problemet er løst, er du ferdig med denne delen. Kontakt kundestøtte hvis problemet ikke er løst.
  • Vi setter pris på din tilbakemelding. Hvis du vil gi tilbakemelding eller rapportere eventuelle problemer med denne løsningen, kan du legge igjen en kommentar i bloggen Løs det for meg eller sende oss en e-postmelding.
Obs! Dette er en "FAST PUBLISH"-artikkel som er opprettet direkte innenfor Microsofts kundestøtteorganisasjon. Informasjonen her leveres "som den er" som svar på problemer som kan oppstå. Som et resultat av den korte tiden det tar å gjøre materialet tilgjengelig, kan det inneholde skrivefeil, og det kan når som helst og uten forvarsel bli revidert. Se Vilkår for bruk for mer informasjon.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2546336 - Forrige gjennomgang: 22. november 2011 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft SharePoint Server 2010
Nøkkelord: 
kbfixme kbmsifixme KB2546336

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com