Datum, prikazan v rezultatih iskanja, ne usklajuje spremenjenega datuma z datumom na dokumentu v datotečnem sredstvu v skupni rabi v programu SharePoint 2010.

Prevodi člankov Prevodi člankov
ID članka: 2546336 - Oglejte si izdelke, na katere se nanaša ta članek.
Razširi vse | Zmanjšaj

SIMPTOMI

Datum, prikazan v rezultatih iskanja, ne usklajuje spremenjenega datuma z datumom na dokumentu v datotečnem sredstvu v skupni rabi v programu SharePoint 2010. V programu SharePoint 2007 to deluje kot pričakovano.

VZROK

V programu SharePoint 2010 smo na podlagi povratnih informacij uporabnikov omogočili možnost ekstrahiranja datuma iz dokumenta namesto iz metapodatkov, kar je zdaj privzeta nastavitev. Zato je treba spremeniti register, če želite omogočiti rezultate na podlagi metapodatkov.

REŠITEV

Če želite, da to težavo odpravimo namesto vas, nadaljujte z razdelkom »Samodejno odpravljanje težave«. Če želite težavo odpraviti sami, nadaljujte z razdelkom »Težavo bom odpravil sam«.

Samodejno odpravljanje težaveČe želite težavo odpraviti samodejno, kliknite gumb ali povezavo Odpravljanje težave. Nato v pogovornem oknu Prenos datoteke kliknite Zaženi in sledite navodilom v čarovniku Odpravljanje težave.


Odpravi to težavo
Microsoftov samodejni popravek 50730


Opombe
  • Ta čarovnik je morda na voljo le v angleščini. Vendar samodejno odpravljanje težav deluje tudi v drugih jezikovnih različicah sistema Windows.
  • Če ne uporabljate računalnika, v katerem je prišlo do težave, shranite rešitev za odpravljanje težave na pomnilniški ključek ali CD in jo zaženite v računalniku, v katerem je prišlo do težave.

Nato nadaljujte z razdelkom »Ali je težava odpravljena?«.Težavo bom odpravil sam

1. Odprite register za urejanje, tako da v »Start« > »Zaženi« vnesete »regedit.exe«
2. Poiščite ključ [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office Server\14.0\Search\Global\Gathering Manager]
3. Na desni strani spremenite šestnajstiško vrednost za EnableLastModifiedOverride na 0 (nič).
4. Znova zaženite storitev iskanja programa SharePoint, tako da v ukazni poziv vnesete te ukaze.
5. net stop osearch14
6. net start osearch14
7. Zaženite iskanje po celotni vsebini

Ali je težava odpravljena?

  • Preverite, ali ste odpravili težavo. Če ste težavo odpravili, ste delo v tem razdelku zaključili. Če težave niste odpravili, se obrnite na skupino za podporo.
  • Hvaležni vam bomo za povratne informacije. Če želite posredovati povratne informacije ali prijaviti težave s to rešitvijo, vnesite pripombo v spletni dnevnik »Samodejno odpravljanje težave« ali nam pošljite e-poštno sporočilo.
Note This is a "FAST PUBLISH" article created directly from within the Microsoft support organization. The information contained herein is provided as-is in response to emerging issues. As a result of the speed in making it available, the materials may include typographical errors and may be revised at any time without notice. See Terms of Use for other considerations.

Lastnosti

ID članka: 2546336 - Zadnji pregled: 22. november 2011 - Revizija: 1.0
VELJA ZA:
  • Microsoft SharePoint Server 2010
Ključne besede: 
kbfixme kbmsifixme KB2546336

Pošlji povratne informacije

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com