Σχεδιασμός χώρου ονομάτων DNS

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 254680 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Η ανάλυση ονομάτων μέσω του Domain Name System (DNS) είναι κεντρική για τη λειτουργία των Windows. Χωρίς όνομα σωστή ανάλυση, οι χρήστες δεν μπορεί να εντοπίσει τους πόρους του δικτύου. Είναι κρίσιμες, δημιουργείται η σχεδίαση του πεδίου ονομάτων DNS με το Active Directory υπόψη και ότι ο χώρος ονομάτων που υπάρχει στο Internet δεν έρχεται σε διένεξη με μια εταιρεία εσωτερικό χώρο ονομάτων.

Περισσότερες πληροφορίες

Η συνιστώμενη προσέγγιση στη σχεδίαση DNS σε ένα περιβάλλον υπηρεσίας καταλόγου Active Directory είναι να σχεδιάσετε πρώτα το περιβάλλον της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory και στη συνέχεια υποστηρίζουν αυτήν τη σχεδίαση με τη δομή του DNS. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, το πεδίο ονομάτων DNS ίσως ήδη στη θέση. Σε μια τέτοια ρύθμιση, το περιβάλλον της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory πρέπει να είναι σχεδιασμένο ανεξάρτητα και να κατόπιν υλοποιείται ως ένα χώρο ονομάτων εντελώς ξεχωριστά ή ως ένας δευτερεύων τομέας του υπάρχοντος χώρου ονομάτων. Εάν το πεδίο ονόματος που επιλέγετε ήδη υπάρχει στο Internet, ενδέχεται να προκαλέσει προβλημάτων επίλυσης ονομάτων για εσωτερική υπολογιστές-πελάτες.

Λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω στοιχεία:
 • Προσδιορίστε το πεδίο ονομάτων DNS που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε για τον τομέα σας. Προσδιορίστε το όνομα που η εταιρεία σας έχει καταχωρηθεί για χρήση στο Internet (για παράδειγμα,Εταιρεία.com). Εάν η εταιρεία σας δεν διαθέτει ένα καταχωρημένο όνομα, αλλά θα είναι συνδεδεμένο στο Internet, ίσως θελήσετε να καταχωρήσετε ένα όνομα στο Internet. Βεβαιωθείτε ότι, εάν επιλέξετε να μην καταχωρήσετε ένα όνομα που επιλέγετε ένα όνομα το οποίο είναι μοναδικό. Μπορείτε να εξετάσετε τις υπάρχουσες ονομασίες στοhttp://www.networksolutions.com.
 • Χρησιμοποιήστε διαφορετικές εσωτερικές και εξωτερικές χώρους ονομάτων. Εσωτερικά, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετεcomp.com ή ένας δευτερεύων τομέας του ονόματος του εξωτερικού, όπωςCorp.Εταιρεία.com. Η δομή του υποτομέα μπορεί να είναι χρήσιμο αν έχετε ήδη μια υπάρχουσα DNS χώρο ονομάτων. Διαφορετικές θέσεις ή εταιρείες μπορεί να ονομαστεί με διαφορετικές δευτερεύοντες τομείς όπωςnameone.Corp.Εταιρεία.com ήnametwo.Corp.Εταιρεία.com για να διευκολύνουν τη διαχείριση.
 • Μετατροπή υπηρεσίας καταλόγου Active Directory θυγατρικό τομείς αμέσως δευτερεύοντα ως προς τους τομείς της γονικής στο χώρο ονομάτων DNS. Μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε δευτερεύοντες τομείς για επιχειρήσεις μέσα σας εταιρεία ή θέσεις. Για παράδειγμαleveltwo.levelone.Corp.Εταιρεία.com
 • Διαχωρίστε τα ονόματα εσωτερικών και εξωτερικών σε ξεχωριστούς διακομιστές. Εξωτερικούς διακομιστές πρέπει να περιλαμβάνει μόνο εκείνα τα ονόματα που θέλετε να είναι ορατά στο Internet. Διακομιστές εσωτερικής πρέπει να περιέχει τα ονόματα που υπάρχουν για εσωτερική χρήση. Μπορείτε να ορίσετε το εσωτερικό διακομιστές DNS για να προωθεί τις αιτήσεις που τους δεν είναι δυνατό να επιλύσει σε εξωτερικούς διακομιστές για την επίλυση. Διαφορετικούς τύπους προγραμμάτων-πελατών που απαιτούν διαφορετικά είδη ανάλυση ονομάτων. Προγράμματα-πελάτες διακομιστή μεσολάβησης Web, για παράδειγμα, δεν απαιτούν ανάλυση ονομάτων εξωτερικού επειδή ο διακομιστής μεσολάβησης κάνει εκ μέρους τους. Επικαλυπτόμενες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ονομάτων δεν συνιστώνται. In most cases, the end result of this configuration is that computers will be unable to locate needed resources because of receiving incorrect IP addresses from DNS. This is particularly a concern when Network Address Translation (NAT) is involved and the external IP address is in an unreachable range for internal clients.
 • Make sure that root servers are not created unintentionally. Root servers may be created by the Dcpromo Wizard, resulting in internal clients being able to reach external clients or to reach parent domains. If the "." zone exists, a root server has been created. It may be necessary to remove this for proper name resolution to work.For additional information, click the article number below to view the article in the Microsoft Knowledge Base:
  229840DNS Server's Root Hints and Forwarder Pages Are Unavailable

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 254680 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbproductlink kbdns kbinfo kbmt KB254680 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:254680

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com