Καταγράφεται το Αναγνωριστικό συμβάντος 5377 σε ένα διακομιστή του Office Communications Server 2007 R2 ομάδα συνομιλίας

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2549052 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Το ακόλουθο συμβάν καταγράφεται στο αρχείο καταγραφής του Office Communications Server σε ένα διακομιστή Microsoft Office Communications Server 2007 R2 ομάδα συνομιλίας.

Όνομα αρχείου καταγραφής: Office Communications Server
Προέλευσης: MGC OCS
Έχετε συνδεθεί: Ημερομηνία
Το Αναγνωριστικό συμβάντος: 5377
Κατηγορία εργασίας: (1099)
Επίπεδο: σφάλμα
Λέξεις-κλειδιά: κλασικό
Χρήστης: δ/υ
Υπολογιστής: Όνομα υπολογιστή
Περιγραφή:
Δεν ήταν δυνατή η ενημέρωση της βάσης δεδομένων με αλλαγές AD. [121] συμβολοσειρά ή τα δυαδικά δεδομένα θα περικοπούν. Η πρόταση έχει τερματιστεί.


Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται, αν δημιουργήσετε έναν νέο χρήστη στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory που έχει ένα αποκλειστικό όνομα του περισσότερους από 256 χαρακτήρες και, στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε τον χρήστη σε μια ομάδα διανομής.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την παρακάτω αθροιστική ενημερωμένη έκδοση:
2549044 Πακέτο ενημερωμένης έκδοσης για το Office Communications Server 2007 R2 ομάδα συνομιλίας διακομιστή: Ιουνίου 2011

ΣημείωσηΜετά την εφαρμογή αυτής της ενημερωμένης έκδοσης,στο διακομιστή συνομιλίας ομάδας υποστηρίζει έως 384 χαρακτήρες στο αποκλειστικό όνομα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2549052 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Communcations Server 2007 R2 Group Chat server
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2549052 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2549052

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com