Грешка "Страницата не може да бъде показана" в Internet Explorer поради изтичане на времето на изчакване на лоши прокси сървъри

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 2551554 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

СИМПТОМИ

В много редки случаи е възможно определени грешки при свързване към сървър да доведат до неправилно добавяне на прокси сървъри към списъка с лоши прокси сървъри, което кара Internet Explorer да се върти в посочения списък с прокси сървъри, докато всички бъдат временно забранени. В този момент Internet Explorer ще покаже грешка "Страницата не може да бъде показана", докато не бъде изчистен списъкът с лоши прокси сървъри (по подразбиране след 30 минути).


ПРИЧИНА

Поради съображения, свързани с бързодействието, в случай че Internet Explorer не може да установи връзка с даден прокси сървър, той се добавя към списъка с лоши прокси сървъри, така че да не се използва отново за известен период от време. Този период от време е 30 минути по подразбиране. Ако скрипт за автоматично конфигуриране на прокси сървърите връща списък PROXY, който задава няколко прокси сървъра, ще бъде направен опит за свързване със следващия прокси сървър в списъка. Ако това свързване е неуспешно, процесът се повтаря, докато се установи връзка или списъкът бъде изчерпан. Ако списъкът бъде изчерпан, но не е установена връзка, потребителят получава съобщение за грешка " "Страницата не може да бъде показана" в Internet Explorer.


РАЗРЕШЕНИЕ

Microsoft проучва проблема и наличните възможности за решение. Ако се сблъскате с този проблем, има временни решения, които могат да възстановят свързването.

Налични са следните методи за заобикаляне на проблема:

Метод 1
Рестартирайте Internet Explorer, за да изчистите списъка с лоши прокси сървъри.


Метод 2
Предупреждение! При неправилна промяна на системния регистър посредством редактора на системния регистър или по друг начин е възможно да възникнат сериозни проблеми. Тези проблеми могат да наложат преинсталиране на операционната система. Microsoft не може да гарантира, че тези проблеми ще са разрешими. Променяйте системния регистър на свой собствен риск.

За да решим проблема вместо вас, отидете на раздела "Решете моя проблем". Ако предпочитате да решите проблема сами, отидете на раздела "Нека реша проблема сам".

Решете моя проблемЗа да решите автоматично този проблем, щракнете върху бутона или връзката Fix it. След това щракнете върху Изпълнение в диалоговия прозорец Изтегляне на файлове и следвайте стъпките в съветника Fix it.


Решаване на проблема
Microsoft Fix it 50746


Забележки
  • Възможно е този съветник да е само на английски език. Автоматичната корекция обаче работи и за други езикови версии на Windows.
  • Ако не сте на проблемния компютър, можете да запишете решението на проблема на флаш устройство или компактдиск и след това да го изпълните на проблемния компютър.

След това отидете на раздела "Това реши ли проблема?".Нека реша проблема сам

Задайте интервал за повторно опитване по избор за лошите прокси сървъри под следния ключ от системния регистър:


HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings
Създайте DWORD стойност в този ключ с име BadProxyExpiresTime и му задайте стойност 0. Имайте предвид, че тази стойност е в секунди.
Задаването на 0 за този стойност ще предотврати добавянето на прокси сървъри към списъка с лоши прокси сървъри.

Това реши ли проблема?

  • Проверете дали проблемът е решен. Ако е решен, не е необходимо да четете по-нататък в този раздел. Ако проблемът не е решен, може да се обърнете към поддръжката.
  • Ще ви бъдем признателни за предоставената от вас обратна информация. За да предоставите обратна информация или да съобщите за проблеми с това решение, добавете коментар в блога "Решете моя проблем" или ни изпратете имейл съобщение.


ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

BadProxyExpiresTime е въведен с Internet Explorer 5.01. За повече информация вижте следното:

Internet Explorer 30 минути не прави опит за свързване с лош прокси сървър
http://support.microsoft.com/kb/320507Note This is a "FAST PUBLISH" article created directly from within the Microsoft support organization. The information contained herein is provided as-is in response to emerging issues. As a result of the speed in making it available, the materials may include typographical errors and may be revised at any time without notice. See Terms of Use for other considerations.

Свойства

ID на статията: 2551554 - Последна рецензия: 22 ноември 2011 г. - Редакция: 1.0
ВАЖИ ЗА:
  • Windows Internet Explorer 7
  • Windows Internet Explorer 8
  • Windows Internet Explorer 9
Ключови думи: 
kbmsifixme kbfixme KB2551554

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com