Internet Explorer 9 – A menüsor és a Skype eszköztár letiltása

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2552163 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

További információ

A kép összecsukásaA kép kibontása
sbs small
A cikk részletes leírást tartalmaz.

A jelenség

Két problémám van a Windows Internet Explorer 9 használata közben. Egyrészt a menüsor újra és újra eltűnik, másrészt a telefonszámok ki vannak emelve a weblapokon.

A megoldás

Megjegyzés: Most már letöltheti és telepítheti az Internet Explorer 9 böngészőt a Windows Vista és a Windows 7 rendszer 32 bites és 64 bites verziójára is. Letöltés és telepítés.

A menüsor ideiglenes vagy állandó megjelenítése

Az Internet Explorer 9 úgy lett tervezve, hogy a webtartalom megjelenítésére a lehető legnagyobb hely legyen elérhető. Emiatt a menüsor alapértelmezés szerint rejtett. De természetesen megjelenítheti a menüsort, ideiglenesen, vagy szükség esetén állandó jelleggel.
 1. A menüsor ideiglenes megjelenítéséhez egyszerűen nyomja le az [ALT] gombot a billentyűzeten. Vagy az [F10] gombot is lenyomhatja.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2552172


 2. Hogy a menüsor mindig látható legyen, kattintson a jobb gombbal a címsor fölé, majd kattintson a Menüsor elemre.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2552173Skype bővítmény: A telefonszámok ki vannak emelve a weblapokon

Ha használja a Skype internetes telefonszolgáltatást a számítógépén, és telepíti a kapcsolódó böngészőbővítményeket az Internet Explorer böngészőben, akkor a telefonszámok ki lesznek emelve a weblapokon. Ezek a számok ezután automatikusan a Skype szolgáltatáshoz vannak kapcsolva.

A kép összecsukásaA kép kibontása
2552174Ha ezt nem szeretné, akkor letilthatja a Skype eszköztárat, vagy teljesen eltávolíthatja a böngésző Skype bővítményeit. A Skype a böngésző eszköztára nélkül is használható a továbbiakban.


A Skype eszköztár letiltása

Ha letiltja az eszköztárt, az Internet Explorer 9 a Skype működését ideiglenesen kikapcsolja. Szükség esetén bármikor újra engedélyezheti az eszköztárt.
 1. A menüsortól jobbra található kis Skype-lista ikonon, ki- vagy bekapcsolhatja a Számok kiemelése elemet. Ezután le kell nyomnia az [F5] billentyűt az oldal frissítéséhez.

  Ha teljesen le kívánja tiltani a szolgáltatást, kattintson a jobb gombbal a Skype-lista ikonra.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2552175


 2. Kattintson Az Internet Explorer Skype eszköztára elemre.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2552176

 3. A következő párbeszédpanelen válassza ki a letiltani kívánt bővítményeket, majd kattintson a Letiltás gombra.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2552177


 4. Nyomja le az [F5] billentyűt az oldal frissítéséhez. A telefonszámok kiemelése eltűnik.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2552178


Tipp Ezenkívül még letilthatja a Skype böngészőbővítményeit az Internet Explorer 9 Bővítmények kezelése funkciójának használatával is. Keresse meg a Sky Technologies SA bejegyzést az eszköztárak és bővítmények között, jelölje ki a megfelelő alelemeket, majd tiltsa le őket.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2552163 - Utolsó ellenőrzés: 2012. március 29. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Internet Explorer 9
Kulcsszavak: 
kbstepbystep KB2552163
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com