Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρακολουθούνται, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη Microsoft Dynamics CRM 4.0 για Microsoft Office Outlook, χρησιμοποιήστε τα GUID αντί για έγκυρο messageids στο Microsoft Dynamics CRM 4.0

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2554541 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν παρακολουθείτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη Microsoft Dynamics CRM 4.0 για Microsoft Office Outlook στο Microsoft Dynamics CRM 4.0, έχει οριστεί το χαρακτηριστικό αναγνωριστικού μηνύματος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα GUID αντί για ένα έγκυρο αναγνωριστικού μηνύματος του Microsoft Exchange. Επομένως, δεν μπορείτε να στείλετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον οργανισμό Exchange, αν χρησιμοποιείται η επιβεβαίωση αναγνωριστικού μηνύματος.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά αυτά τα βήματα. Για επιπλέον προστασία, αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο, εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows
Αυτό το ζήτημα διορθώνεται με την πιο πρόσφατη αθροιστική συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων για το Microsoft Dynamics CRM 4.0. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πιο πρόσφατη αθροιστική συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων για το Microsoft Dynamics CRM 4.0, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
949256 Microsoft Dynamics CRM 4.0 ενημερωμένες εκδόσεις και επείγουσες επιδιορθώσεις
ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτό το ζήτημα διορθώθηκε αρχικά Update 18 συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων για το Microsoft Dynamics CRM 4.0.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση 18 συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων για το Microsoft Dynamics CRM 4.0, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2477777 Η συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων 18 για το Microsoft Dynamics CRM 4.0 είναι διαθέσιμο
Για να ενεργοποιήσετε αυτήν την ενημέρωση κώδικα στο διακομιστή CRM, ακολουθήστε τα εξής βήματα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Αυτή η ενημέρωση κώδικα δεν υποστηρίζεται, εάν ο διακομιστής CRM είναι εγκατεστημένο σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows Server 2003.
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, και στη συνέχεια πληκτρολογήστε Regedit.
  2. Μεταβείτε στην ακόλουθη θέση:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSCRM
  3. Κάντε δεξιό κλικ MSCRM ομάδας κλειδιών μητρώου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Νέα τιμή DWORD (32-Bit).
  4. Το όνομα του κλειδιού μητρώου OptimizeOrgImport_KeepUserMappings.
  5. Ορίστε την τιμή του κλειδιού μητρώου που μόλις προσθέσατε στο1.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα σχετικά με προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684 Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Microsoft Business Solutions CRM επειγουσών επιδιορθώσεων και ενημερωμένων πακέτο ορολογία λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
887283 Επείγουσα επιδιόρθωση του Microsoft Business Solutions CRM λογισμικού και ενημέρωση πακέτου ονομασίας προτύπων

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2554541 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Dynamics CRM 4.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbmbsmigrate kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2554541 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2554541

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com