Συλλέγει στοιχεία στο φάκελο υποβολής MRM όταν η διαχείριση στοιχείων εγγραφών Βοηθός φακέλου σε περιβάλλον Exchange Server 2007

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2554575 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο. Μπορείτε να προγραμματίσετε μια Βοηθός φακέλου διαχειριζόμενη εκτέλεση σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2007. Ο Βοηθός διαχείρισης φακέλων προσπαθεί να εγγραφών ενός στοιχείου που είναι μεγαλύτερο από το μέγεθος της μέγιστης υποβολής. Σε αυτό το σενάριο, ο Βοηθός διαχείρισης φακέλων δεν δεν εγγραφών είδους και το στοιχείο παραμένει στο φάκελο υποβολής του ανταλλαγής εγγραφές διαχείρισης (MRM).

Σημειώσεις

  • Όταν εκτελείται ο Βοηθός διαχείρισης φακέλων, δημιουργείται ένα περισσότερα αντίγραφα του στοιχείου στο φάκελο υποβολής MRM. Αυτή η συμπεριφορά αναγκάζει να συσσωρευτούν στο φάκελο MRM υποβολής στοιχείων.
  • Όταν έχει συγκεντρωθεί πολλά στοιχεία, είναι δυνατόν να υπερβληθεί το συνολικό μέγεθος του γραμματοκιβωτίου. Αυτό μπορεί να εμποδίσει το χρήστη να στέλνετε ή λαμβάνετε νέα μηνύματα.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται εξαιτίας εξαίρεσης στο Βοηθό διαχείρισης φακέλων όταν προσπαθεί να στείλει ένα αντίγραφο που είναι μεγαλύτερο από το μέγεθος της μέγιστης υποβολής. Το αντίγραφο δημιουργείται ο Βοηθός διαχείρισης φακέλων όταν το εγγραφές ένα στοιχείο. Ο Βοηθός διαχείρισης φακέλων δεν διαγράφει το αντίγραφο στο φάκελο MRM υποβολής και δεν δηλώνει ότι έγινε επεξεργασία του αρχικού στοιχείου. Επομένως, το ίδιο στοιχείο γίνεται ξανά και δημιουργείται ένα διπλότυπο αντίγραφο στο φάκελο υποβολής MRM όταν εκτελείται ο Βοηθός διαχείρισης φακέλων.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2602324 Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 5 για Exchange Server 2007 Service Pack 3

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα σχετικά με προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ανάπτυξης μηνυμάτων διαχείρισης εγγραφών, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προγραμματισμού ο Βοηθός διαχείρισης φακέλων, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας διαχειριζόμενων ρυθμίσεις περιεχομένου, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα παρόμοιο θέμα, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2515428 Διακόπτεται η διαδικασία MSExchangeMailboxAssistants.exe όταν ο Βοηθός διαχείρισης φακέλων προσπαθεί να εγγραφών ενός μηνύματος σε περιβάλλον Exchange Server 2007

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2554575 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 3 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
    • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2554575 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2554575

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com