IE9 Címsor legördülő listában több gyakran látogatott honlap címe

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2554808 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A kép összecsukásaA kép kibontása
2791522
Ez egy lépésről lépésre cikk.Az Internet Explorer 9 (IE9) böngészőben, ha rákattint a Címsor automatikus kiegészítésének megjelenítése nyílra a címsor végén, a web cím lista, előzmények és a Címsorba korábban beírt Kedvencek jelennek meg ahogy az alábbi kép mutatja:

A kép összecsukásaA kép kibontása
2795901


Amennyiben gyakrabban használta web címek megnyitására ezt a lehetőséget, valószínűleg furcsának fogja találni, hogy az IE9 csak az 5 leggyakrabban megnyitott web címet jeleníti meg, míg korábban az IE8 több címet jelenített meg: 

A kép összecsukásaA kép kibontása
2784510


Ez az egyik változás az IE9 böngészőben, hogy az IE9 Automatikus címsor kiegészítő lista megjeleníti az Előzmények-et és Kedvencek-et is. Akik korábban használták a web címek választásákor az automatikus címsor kiegészítő listát valószínűleg az új felületet nem találják megfelelőnek.

Szerencsére a web címek száma bővíthető. Hogy a Címsor minél több gyakran használt web címet jelenítsen meg egyszerűen kapcsolja ki az Automatikus kiegészítés szolgáltatást. 
 1. Az IE9 böngészőben kattintson az Eszközök gombra a Címsortól jobbra, majd válassza az Internetbeállítások lehetőséget.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2795902


 2. Tartalom fülön az Internetbeállításokban, kattintson az Automatikus kiegészítés Beállítások gombjára.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2795903


 3. Az Automatikus kiegészítés beállításai ablakban törölje a pipákat a Böngészési előzmények és a Kedvencek elől majd mindig nyomja meg az OK gombot a módosítások elmentéséhez és kilépéshez.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2795904


 4. A módosítások érvénybe lépése után az IE9 Címsor automatikus kiegészítési listájában több gyakran használt web cím jelenik meg: 

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2784513Továbbá a beállítás után az Előzmények és Kedvencek listák nem jelennek meg. De feltételezhető hogy azok az emberek akik meg akarják oldani ezt a problémát nem innen férnek hozzá az előzményekhez és a Kedvencekhez. 


Amennyiben nem akarja elolvasni a leírt lépéseket mellékeltünk egy videobemutatót és még egyszerűbb! 

A kép összecsukásaA kép kibontása
assets video1
uuid=b92e080c-c8e8-42d5-87bc-07feed113198 VideoUrl=http://microsoft.com/showcase/zh/cn/details/b92e080c-c8e8-42d5-87bc-07feed113198
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets video2


Amennyiben továbbra sem működik, látogassa meg Fórumainkat .Várjuk a hozzászólásait és tanácsait!A kép összecsukásaA kép kibontása
We welcome all of your comments
Az EeeKB-val szerzett tapasztalatai után, ha időd talál rá, kérjük pontozza le ezt a cikket az oldal alján található táblázatban. Az Ön által nyújtott segítséget nagyra értékeljük, kérjük írja le véleményét a lenti További hozzászólások ablakba.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2554808 - Utolsó ellenőrzés: 2013. március 8. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Internet Explorer 9
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com