Τρόπος αντιμετώπισης ζητημάτων διαθεσιμότητας της υβριδικής ανάπτυξης του ενδοεταιρική Exchange Server και Exchange Online στο Office 365

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2555008 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν είστε σίγουροι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο αντιμετώπισης ζητημάτων διαθεσιμότητας που παρουσιάζονται σε μια ανάπτυξη υβριδική της εσωτερικής εγκατάστασης Microsoft Exchange Server και του Microsoft Exchange Online στο Office 365.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ανάπτυξη Ομοσπονδία Exchange, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο συνύπαρξης
Αφού ορίσετε Ομοσπονδία του Exchange, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα ζητήματα:
 • Πληροφορίες διαθεσιμότητας δεν μπορεί να ανακτηθεί από οποιονδήποτε λογαριασμό σε οποιοδήποτε περιβάλλον.
 • Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση πληροφοριών διαθεσιμότητας από ένα περιβάλλον.
 • Πληροφορίες διαθεσιμότητας δεν μπορεί να ανακτηθεί από έναν λογαριασμό εσωτερικής εγκατάστασης χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό σύννεφο.
 • Πληροφορίες διαθεσιμότητας δεν μπορεί να ανακτηθεί από έναν λογαριασμό σύννεφο, χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό εσωτερικής εγκατάστασης.
 • Πληροφορίες διαθεσιμότητας δεν είναι διαθέσιμη σε ένα σενάριο ανάπτυξης υβριδική μεταξύ οργανισμού εσωτερικής εγκατάστασης του Exchange Server 2003 ή μια εταιρεία μεικτών σε χώρους Exchange Server 2003 ή τον Exchange Server 2007 και Exchange Online.

Πληροφορίες διαθεσιμότητας δεν μπορεί να ανακτηθεί από οποιονδήποτε λογαριασμό σε οποιοδήποτε περιβάλλον

Οι χρήστες σε οποιοδήποτε περιβάλλον σε εταιρικό περιβάλλον Exchange ομόσπονδων δεν είναι δυνατό να ανακτήσει πληροφορίες διαθεσιμότητας από τα γραμματοκιβώτια που βρίσκονται σε άλλο περιβάλλον.

Στην περίπτωση αυτή, το πρόβλημα μπορεί να είναι ένα τοπικό ζήτημα σε μεμονωμένους υπολογιστές. Εναλλακτικά, Ομοσπονδία Exchange ενδέχεται να μην έχουν οριστεί σωστά.

Για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, ζητήστε από τους χρήστες για να προσδιορίσετε αν αυτό το ζήτημα προκύπτει όταν χρησιμοποιείτε το Microsoft Outlook και όταν χρησιμοποιούν το Outlook Web App για το Office 365. Εάν η συμπεριφορά διαφέρει στο Outlook και το Outlook Web App, το πρόβλημα μπορεί να είναι ότι τον μεμονωμένο υπολογιστή δεν πληροί τις απαιτήσεις για την ομόσπονδη σχέση του Exchange. Ζητήστε από το χρήστη, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Είσοδος της πύλης (Office 365https://Portal.microsoftonline.com).
 2. Κάντε ένα από τα εξής:
  • Στο Office 365, κάντε κλικ στην επιλογήΡυθμίσεις )
   Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
   2821938
   ), κάντε κλικ στο λογισμικόκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί εγκατάσταση επιφάνειας εργασίας.
  • Στο Office 365 προ-αναβάθμιση, κάτω από τους πόρους, κάντε κλικ στο κουμπί λήψηκαι στη συνέχεια εντοπίστε το βήμα 3 στη σελίδα "στοιχεία λήψης".
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Ρύθμιση.
Αφού ο χρήστης ορίζει του Office 365 επιφάνειας εργασίας εφαρμογών, το ζήτημα της διαθεσιμότητας πρέπει να επιλυθεί. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής διαθέτει το Microsoft Office Outlook 2007 ή το εγκατεστημένο το Microsoft Outlook 2010. Προηγούμενες εκδόσεις του Outlook δεν υποστηρίζονται στο Office 365.

Εάν αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται τον ίδιο τρόπο στο Outlook και το Outlook Web App, είναι πιθανό να υπάρχει ένα ζήτημα με τη ρύθμιση της Ομοσπονδία του Exchange στην εταιρεία σας. Σε αυτήν την περίπτωση, δείτε την Βοηθός ανάπτυξης του Microsoft Exchange Server Για να βεβαιωθείτε ότι το περιβάλλον πληροί τις απαιτήσεις του συστήματος.

Πληροφορίες διαθεσιμότητας δεν μπορούν να ανακτηθούν από ένα περιβάλλον

Οι χρήστες δεν είναι δυνατό να πρόσβαση πληροφοριών διαθεσιμότητας μέσω του Exchange Ομοσπονδία σε μία μόνο κατεύθυνση. Για παράδειγμα, οι χρήστες εσωτερικής εγκατάστασης δεν είναι δυνατό να πρόσβαση πληροφοριών διαθεσιμότητας από τα γραμματοκιβώτια του σύννεφου. Εναλλακτικά, σύννεφο χρήστες δεν έχουν πρόσβαση πληροφοριών διαθεσιμότητας από τα γραμματοκιβώτια εσωτερικής εγκατάστασης.

Σε αυτό το σενάριο, το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε λανθασμένη ρύθμιση παραμέτρων του URI εφαρμογής προορισμού. Εναλλακτικά, οι πολιτικές κοινής χρήσης στο περιβάλλον εσωτερικής εγκατάστασης Exchange Server και στον Exchange Online ενδέχεται να διαφέρει.

Για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Σε έναν υπολογιστή εσωτερικής εγκατάστασης που εκτελεί το Microsoft Exchange 2010 Server Service Pack 1 (SP1), κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογή Όλα τα προγράμματα, κάντε κλικ στην επιλογή Microsoft Exchange Server 2010και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Κέλυφος διαχείρισης Exchange.
 2. Στη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter:
  Get-FederationInformation -domainname <Office 365 Domain>
  Σε αυτήν την εντολή, το <Office 365="" domain="">αντιπροσωπεύει τον προεπιλεγμένο τομέα Office 365 (για παράδειγμα, adatum.onmicrosoft.com).</Office>
 3. Στα αποτελέσματα, σημειώστε τις τιμές TargetApplicationUri και TargetAutodiscoverEpr . Πρόκειται για τις ρυθμίσεις που ο τομέας προορισμού πρέπει να έχετε για να βεβαιωθείτε ότι η αξιοπιστία Ομοσπονδία έχει ρυθμιστεί σωστά.
 4. Για να εμφανίσετε τις εμπιστευτικές πληροφορίες που αυτήν τη στιγμή έχει οριστεί για τον προεπιλεγμένο τομέα του Office 365, εκτελέστε την ακόλουθη εντολή:
  Get-OrganizationRelationship | FL
 5. Στην ενότητα " DomainNames ", βεβαιωθείτε ότι θα εμφανίζονται τα εξής:
  • Το όνομα της εταιρείας υπηρεσίας δρομολόγησης τομέα (για παράδειγμα, service.adatum.com)
  • Το όνομα του τομέα ομόσπονδη της εταιρείας (για παράδειγμα, adatum.com)
  Εάν δεν εμφανίζονται στην ενότητα DomainNames , ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εγκατάσταση του Exchange Ομοσπονδία. Αναθεώρηση του Βοηθός ανάπτυξης του Microsoft Exchange Server Για να βεβαιωθείτε ότι παραμέτρους στοιχίζεται με τα προτεινόμενα βήματα και ότι το περιβάλλον πληροί όλες τις απαιτήσεις του συστήματος. Εάν οι δύο τομείς εμφανίζονται σωστά στην ενότητα DomainNames , σημειώστε τις παρακάτω ενότητες με τα αποτελέσματα:
  • Όνομα
  • TargetApplicationUri
  • TargetAutodiscoverEpr
  Οι τιμές TargetApplicationUri και TargetAutodiscoverEpr θα πρέπει να συμφωνεί με τις ισοδύναμες τιμές από το cmdlet Get-FederationInformation . Αν οι τιμές δεν ταιριάζουν, εκτελέστε την ακόλουθη εντολή για να διορθώσετε τη διαφορά:
  Set-OrganizationRelationship -Identity <Name> -TargetApplicationUri <TargetApplicationUri> -TargetAutodiscoverEpr <TargetAutodiscoverEpr>
 6. Εάν δεν επιλυθεί το πρόβλημα διαθεσιμότητας, βεβαιωθείτε ότι ότι οι πολιτικές κοινής χρήσης στο περιβάλλον εσωτερικής εγκατάστασης Exchange Server και στον Exchange Online αντιστοιχούν. Για να το εξακριβώσετε, εκτελέστε την ακόλουθη εντολή στο κέλυφος διαχείρισης Exchange και, στη συνέχεια, σημειώστε την τιμή στο πεδίο τομείς στα αποτελέσματα:
  Get-SharingPolicy | FL
 7. Συνδεθείτε με την ηλεκτρονική ανταλλαγή, χρησιμοποιώντας το Windows PowerShell για να εκτελέσετε την ίδια δοκιμή στο άλλο περιβάλλον. Αυτό γίνεται έτσι ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε εάν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των πολιτικών κοινής χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης με το Exchange Online χρησιμοποιώντας το Windows PowerShell, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  Συνδεθείτε στην υπηρεσία Windows PowerShell
 8. Μετά τη σύνδεση με το Exchange Online, εκτελέστε την ακόλουθη εντολή στο παράθυρο του Windows PowerShell, όπως κάνατε για το περιβάλλον εσωτερικής εγκατάστασης και, στη συνέχεια, σημειώστε την τιμή στο πεδίο τομείς :
  Get-SharingPolicy
 9. Θα πρέπει να συμφωνεί με τις τιμές τους τομείς για τα δύο περιβάλλοντα. Εάν δεν συμφωνούν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα cmdlet Σύνολο SharingPolicy , για να ορίσετε το πεδίο τομείς , ώστε να αντιστοιχεί στις δύο πλευρές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σύνολο SharingPolicy cmdlet και σχετικά με τη χρήση αυτής της ρύθμισης πολιτικής κοινής χρήσης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft TechNet στο Web:
  http://TechNet.Microsoft.com/en-us/library/dd297931.aspx

Πληροφορίες διαθεσιμότητας δεν μπορεί να ανακτηθεί από έναν λογαριασμό σύννεφο, χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό εσωτερικής εγκατάστασης

Το ζήτημα είναι περιορισμένο σε χρήστες εσωτερικής εγκατάστασης που προσπαθείτε να ανακτήσετε πληροφορίες διαθεσιμότητας για γραμματοκιβώτια σύννεφο.

Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα cmdlet FederationTrust δοκιμής για να συλλέξετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αποτυχία. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στο κέλυφος διαχείρισης Exchange, εκτελέστε την ακόλουθη εντολή, όπου το <OnPremisesMailbox>αντιπροσωπεύει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρήστη γραμματοκιβώτιο που φιλοξενείται σε περιβάλλον εσωτερικής εγκατάστασης:</OnPremisesMailbox>
  Test-FederationTrust -UserIdentity <OnPremisesMailbox> -verbose
  ΣημείωσηΑυτή η εντολή ελέγχει το διακριτικό αξιοπιστίας Ομοσπονδία που χρησιμοποιείται από το χρήστη εσωτερικής εγκατάστασης.
 2. Με την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα περιέχουν τουλάχιστον μία ενότητα, όπου ο Τύπος είναι απέτυχε, αντιγράψτε τα αποτελέσματα σε ένα αρχείο κειμένου και, στη συνέχεια, στείλτε το αρχείο Exchange ηλεκτρονικές υπηρεσίες υποστήριξης για περισσότερη βοήθεια.

Πληροφορίες διαθεσιμότητας δεν μπορούν να ανακτηθούν από ένα λογαριασμό εσωτερικής εγκατάστασης χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό σύννεφο

Το ζήτημα είναι περιορισμένο σε χρήστες σύννεφο που προσπαθείτε να ανακτήσετε πληροφορίες διαθεσιμότητας για γραμματοκιβώτια εσωτερικής εγκατάστασης.

Στην περίπτωση αυτή, τα γραμματοκιβώτια που εμπλέκονται μπορεί να φιλοξενούνται στον Microsoft Exchange Server 2003, αντί στον Exchange Server 2007 ή όχι στον Exchange Server 2010. Exchange Server 2003 δεν υποστηρίζει τα αιτήματα υπηρεσίες Web του Exchange που νεότερες εκδόσεις χρησιμοποιούν για να αποκτήσετε πληροφορίες διαθεσιμότητας. Βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα διαθεσιμότητας που διατηρείται στον Exchange Server 2003 δημόσιοι φάκελοι αναπαράγεται ένα διακομιστή γραμματοκιβωτίου του Exchange Server 2010 που μπορεί να υποστηρίξει μια βάση δεδομένων δημόσιου φακέλου.
 1. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το ρόλο γραμματοκιβώτιο στον ίδιο διακομιστή στον οποίο είναι εγκατεστημένο το ρόλο διακομιστή πρόσβασης πελάτη (CA) που χρησιμοποιείτε για την υποστήριξη Ομοσπονδία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αυτό γίνεται με τη χρήση του Microsoft Exchange Server ανάπτυξης Βοηθού του, μεταβείτε στην Βοηθός ανάπτυξης του Exchange Server.
 2. Εάν οι χρήστες σύννεφο εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την προσπάθειά τους να ανακτήσει πληροφορίες για τα γραμματοκιβώτια εσωτερικής εγκατάστασης διαθεσιμότητας, εξακριβώστε αν υπάρχει πρόβλημα στη σύνδεση με το αυτόματου εντοπισμού υπηρεσίας ενδοεταιρική. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Ανοίξτε την απομακρυσμένη ανάλυση τη σύνδεση με την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
   https://www.testconnectivity.Microsoft.com/?testid=OutlookAutoDisc
  2. Στη σελίδα αυτόματου εντοπισμού του Outlook, συμπληρώστε τη φόρμα, χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης ενός λογαριασμού στο περιβάλλον εσωτερικής εγκατάστασης που έχει προβλήματα. Κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου για να επιβεβαιώσετε ότι έχετε την εξουσία να καταχωρούν τα διαπιστευτήριά του λογαριασμού εργασίας.
  3. Για να επιβεβαιώσετε ότι ένα αυτοματοποιημένο πρόγραμμα κάνει μια αίτηση, πρέπει να ολοκληρώσετε μια πρόκληση διασύνδεσης χρήστη. Πληκτρολογήστε τα γράμματα και οι αριθμοί από την εικόνα στο πλαίσιο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση δοκιμής.
 3. Εάν ο έλεγχος αποτύχει, ελέγξτε τις ρυθμίσεις για το διακομιστή μεσολάβησης εσωτερικής εγκατάστασης και για το τείχος προστασίας. Βεβαιωθείτε ότι CAS ηλεκτρονική ανταλλαγή είναι δυνατή από το Internet μέσω της θύρας 443.

Πληροφορίες διαθεσιμότητας δεν είναι διαθέσιμη σε μια ανάπτυξη υβριδική μεταξύ ενός οργανισμού Exchange 2003 εσωτερικής εγκατάστασης ή μεικτό ενδοεταιρική οργανισμό Exchange 2003 ή τον Exchange 2007 και Exchange Online

Σε αυτό το σενάριο, το OU = (FYDIBOHF25SPDLT) ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ δημόσιο φάκελο λείπει από την ιεραρχία του δημόσιου φακέλου και πρέπει να προστεθεί.

Για να προσθέσετε το OU = (FYDIBOHF25SPDLT) του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ δημόσιου φακέλου, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Σύνδεση με το διακομιστή δημόσιων φακέλων του Exchange 2010 SP1 εσωτερικής εγκατάστασης από το διακομιστή δημόσιων φακέλων.
 2. Ανοίξτε το Windows PowerShell.
 3. Εκτελέστε την ακόλουθη εντολή:

  Add-PsSnapin Microsoft.Exchange.Management.Powershell.Setup
 4. Εκτελέστε την ακόλουθη εντολή:

  Install-FreeBusyFolder

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2555008 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 18.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Exchange Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365m o365062011 pre-upgrade o365022013 hybrid after upgrade gwt guided walk through kbtshoot kbgraphic kbmt KB2555008 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2555008

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com