"Kan ikke bruke denne IDen til å få tilgang til denne tjenesten. Logg på med en annen ID"-feil når du prøver å få tilgang til Outlook Web App ved hjelp av Safari i Office 365

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2555521 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

PROBLEMET

Når du prøver å åpne Microsoft Outlook Web App ved hjelp av en webleser, for eksempel Safari, i Microsoft Office 365 får du følgende feilmelding:

Kan ikke bruke denne IDen til å få tilgang til denne tjenesten. Logg på med en annen ID.

Når du bruker Windows Internet Explorer, åpnes Outlook Web App som den skal.

ÅRSAK

Dette problemet oppstår når du prøver å åpne Outlook Web App ved hjelp av en URL-adresse som peker til et område som krever Microsoft kontolegitimasjon (tidligere Windows Live ID). Og dette området godtar ikke en bruker-ID. Du kan for eksempel bruke følgende URL:

http://www.Outlook.com/<username></username>

LØSNING

Toresolve dette problemet, bruker du en URL-adresse som ligner på følgende for å få tilgang til Outlook Web App i Office 365:

https://www.Outlook.com/<domainname></domainname>

For eksempel hvis domenet ditt er contoso.onmicrosoft.com, URL-adressen som du vil bruke, er som følger:
https://www.Outlook.com/contoso.onmicrosoft.com
Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Tredjepartsprodukter som nevnes i denne artikkelen produseres av selskaper som er uavhengige av Microsoft. Microsoft gir ingen garantier, stilltiende eller på annen måte, om ytelsen eller påliteligheten til disse produktene

Egenskaper

Artikkel-ID: 2555521 - Forrige gjennomgang: 12. juli 2014 - Gjennomgang: 30.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Exchange Online
Nøkkelord: 
o365 o365a o365e o365p o365m o365022013 kb3rdparty kbmt KB2555521 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2555521

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com