Bepaalde berichtregels alleen op de client zijn niet doorgevoerd op de e-mailberichten die zijn opgeslagen als concept in een omgeving met Exchange Server 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2556407 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Stel dat u Microsoft Office Outlook in de on line modus toegang tot postvakken in een omgeving met Microsoft Exchange Server 2010. U configureert een of meer client berichtregels op de e-mailberichten die u hebt verzonden. In dat geval pas bepaalde regels van kracht op de e-mailberichten die zijn opgeslagen als concept. Bijvoorbeeld, u een berichtregel alleen dat carbon copy (CC) maken zelf wanneer u een e-mailbericht verzendt. U drukt op CTRL + S om het e-mailbericht opslaan of automatisch is opgeslagen. U verzenden het e-mailbericht. In deze situatie kunt u niet opgenomen in de lijst met CC van het e-mailbericht in verzonden Items. U ontvangt dus niet het e-mailbericht.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de service Microsoft Exchange RPC Client Access alleen de ontvangers toegevoegd aan de tabel met geadresseerden. De service is niet de toegevoegde geadresseerden leeggemaakt naar het item opgeslagen. Daarom worden de geadresseerden die door de berichtregel alleen worden toegevoegd verwijderd.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, moet u het volgende updatepakket installeren:
2582113 Beschrijving van updatepakket 5 voor Exchange Server 2010 servicepack 1

Workaround

Dit probleem omzeilen door Outlook in cachemodus te gebruiken.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Eigenschappen

Artikel ID: 2556407 - Laatste beoordeling: woensdag 24 augustus 2011 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 op de volgende platformen
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2556407 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2556407

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com