Διακόπτεται η διαδικασία EdgeTransport.exe κατά την επεξεργασία συγκεκριμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα διακομιστή Exchange Server 2007 Hub Transport

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2556751 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ας υποθέσουμε ότι στέλνετε ή λαμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει μια multipart/μεικτού περιεχομένου τύπου και ενσωματωμένα διάταξης περιεχομένου σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2007. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή Apple για να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει ένα σώμα που μοιάζει με το ακόλουθο:
κείμενο>
Image>
κείμενο>
Στην περίπτωση αυτή, διακόπτεται η διαδικασία EdgeTransport.exe στο διακομιστή Hub Transport. Επιπλέον, τα παρακάτω συμβάντα καταγράφονται στο αρχείο καταγραφής εφαρμογών:
Σύνδεση όνομα: εφαρμογή
Προέλευσης: Κοινό MSExchange
Ημερομηνία:Ημερομηνία>
Αναγνωριστικό συμβάντος: 4999
Εργασία κατηγορία: γενικές
Επίπεδο: σφάλμα
Λέξεις-κλειδιά: κλασικό
Χρήστης: δ/Υ
Υπολογιστή:Υπολογιστή>
Περιγραφή:
Έκθεση Watson σχετικά με την αποστολή dw20.exe για το αναγνωριστικό διεργασίας:Αναγνωριστικό διεργασίας>, με παραμέτρους: E12, c-RTL-AMD64Αριθμός έκδοσης>, edgetransport, M.E.D.Storage, M.E.D.S.InboundMimeConverter.DetermineMixedContentEncoding, System.NullReferenceException,XXXX>,Αριθμός έκδοσης>. ErrorReportingEnabled: False

Σύνδεση όνομα: εφαρμογή
Πηγή: MSExchangeTransport
Ημερομηνία:Ημερομηνία>
Αναγνωριστικό συμβάντος: 10003
Εργασία κατηγορία: PoisonMessage
Επίπεδο: σφάλμα
Λέξεις-κλειδιά: κλασικό
Χρήστης: δ/Υ
Υπολογιστή:Υπολογιστή>
Περιγραφή:
Η διαδικασία μεταφοράς απέτυχε κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας με την ακόλουθη στοίβα κλήσης μηνύματος: System.NullReferenceException: αντικείμενο αναφοράς δεν έχει οριστεί σε μια παρουσία του αντικειμένου.
στο Microsoft.Exchange.Data.Storage.InboundMimeConverter.DetermineMixedContentEncoding()
στο Microsoft.Exchange.Data.Storage.InboundMimeConverter.PromoteMimeMessageMixedBody()
στο Microsoft.Exchange.Data.Storage.InboundMimeConverter.PromoteDelayedBody (στοιχείο, Boolean promoteEmptyBody)
στο Microsoft.Exchange.Data.Storage.InboundMimeConverter.ConvertToItemInternal (MimePromotionFlags promotionFlags)
στο Microsoft.Exchange.Data.Storage.InboundMimeConverter.<> </>c__DisplayClasse.<converttoitem>b__c()<b00></b00></converttoitem>
στο Microsoft.Exchange.Data.Storage.ConvertUtils.CallCts (Trace ανίχνευσης, methodName συμβολοσειρά, συμβολοσειρά exceptionString, CtsCall ctsCall)
στο Microsoft.Exchange.Data.Storage.InboundMimeConverter.ConvertToItem (MimePromotionFlags promotionFlags)
στο Microsoft.Exchange.Data.Storage.ItemConversion.InternalConvertAnyMimeToItem (το στοιχείο itemOut, από το EmailMessage messageIn, επιλογές InboundConversionOptions, MimePromotionFlags promotionFlags, Boolean isStreamToStream)
στο Microsoft.Exchange.Data.Storage.ItemConversion.ConvertAnyMimeToItem (το στοιχείο itemOut, από το EmailMessage messageIn, InboundConversionOptions επιλογές, σημαίες MimePromotionFlags)
στο Microsoft.Exchange.Data.Storage.ItemConversion.ConvertAnyMimeToItem (το στοιχείο itemOut, από το EmailMessage messageIn, InboundConversionOptions επιλογές)
στο Microsoft.Exchange.MailboxTransport.StoreDriver.DeliveryItem.ConvertFromAnyMime (το μήνυμα από το EmailMessage, InboundConversionOptions επιλογές)
στο Microsoft.Exchange.MailboxTransport.StoreDriver.MailItemDeliver.CopyContentToItem (MailRecipient παραλήπτη)
στο Microsoft.Exchange.MailboxTransport.StoreDriver.MailItemDeliver.<> </>c__DisplayClass1.<delivertorecipient>b__0()<b00></b00></delivertorecipient>
στο Microsoft.Exchange.MailboxTransport.StoreDriver.StorageExceptionHandler.RunUnderExceptionHandler (μετατροπέα IMessageConverter, StoreDriverDelegate workerFunction)
στο Microsoft.Exchange.MailboxTransport.StoreDriver.MailItemDeliver.DeliverToRecipient (MailRecipient παραλήπτη)
στο Microsoft.Exchange.MailboxTransport.StoreDriver.MailItemDeliver.DeliverToRecipients()
στο Microsoft.Exchange.MailboxTransport.StoreDriver.StoreDriver.DeliverMailItem (NextHopConnection σύνδεσης, μέσω TransportMailItem)
στο Microsoft.Exchange.MailboxTransport.StoreDriver.StoreDriver.LocalDeliveryCallback (το αντικείμενο state)
στο System.Threading.ExecutionContext.Run (ExecutionContext που έχει ExecutionContext που έχει, ContextCallback επιστροφή κλήσης, αντικείμενο κράτος)
στο System.Threading._ThreadPoolWaitCallback.PerformWaitCallbackInternal (_ThreadPoolWaitCallback tpWaitCallBack)
στο System.Threading._ThreadPoolWaitCallback.PerformWaitCallback (το αντικείμενο state)


Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή μια εξαίρεση InvalidCastException παρουσιάζεται όταν ο διακομιστής Hub Transport επεξεργάζεται μηνύματα e-mail. Αυτή η συμπεριφορά προκαλεί την αιφνίδια διακοπή λειτουργίας της διαδικασίας άκρη Transport.exe.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2602324 Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 5 για Exchange Server 2007 Service Pack 3

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα σχετικά με προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τύπο περιεχομένου με πολλά τμήματα, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο των ενσωματωμένων, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2556751 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 3 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
    • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfix kbqfe kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2556751 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2556751

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com