Μέθοδοι ανάκτησης κρυπτογραφημένων αρχείων δεδομένων

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 255742 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Αυτό το άρθρο ισχύει για τα Windows 2000.Υποστήριξη για τα Windows 2000 λήγει στις 13 Ιουλίου, 2010.Για ναWindows 2000 τερματισμός υποστήριξης Solution Centerείναι ένα σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό σας στρατηγικής μετεγκατάστασης από τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στοΗ πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τις μεθόδους για την ανάκτηση δεδομένων που κρυπτογραφήθηκαν με το σύστημα αρχείων κρυπτογράφησης (EFS), εάν χαθεί ή καταστραφεί το ιδιωτικό κλειδί για το χρήστη που κρυπτογράφησε τα αρχεία.

Περισσότερες πληροφορίες

Εάν ο υπολογιστής σας είναι μέλος ενός τομέα που βασίζεται στα Windows 2000 και κρυπτογραφούνται τα αρχεία, χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό χρήστη τομέα, τα κρυπτογραφημένα αρχεία σας μπορεί να ανακτηθεί από τον παράγοντα αποκατάστασης EFS για τον τομέα σας. Υπάρχουν δύο μέθοδοι για τον καθορισμό του ποιος είναι ο παράγοντας αποκατάστασης:
  • Επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος. (Outlook cannot perform your search. Outlook cannot display this view. There is not enough memory available on the Microsoft Exchange Server computer to perform the action. Contact your system administrator.).
  • Εάν έχετε πρόσβαση σε Microsoft Windows 2000 Resource Kit, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα Efsinfo για να προσδιορίσετε ποιος έχει το καθορισμένο παράγοντα αποκατάστασης για ένα δεδομένο αρχείο ή σύνολο αρχείων.Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εργαλείο Efsinfo, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
    243026Χρήση του Efsinfo.exe για τον προσδιορισμό πληροφοριών σχετικά με κρυπτογραφημένα αρχεία
Εάν ο υπολογιστής σας δεν είναι μέλος ενός τομέα που βασίζεται στα Windows 2000 (είναι αυτόνομο διακομιστή ή μέλος ενός τομέα που βασίζεται στα Microsoft Windows NT 4.0), το τοπικό, ενσωματωμένο λογαριασμό διαχειριστή μπορεί να το καθορισμένο παράγοντα αποκατάστασης για χρήστες του υπολογιστή σας.Για να μπορέσετε να ανακτήσετε κρυπτογραφημένα πληροφορίες σε έναν υπολογιστή σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να έχετε αντίγραφο ασφαλείας ιδιωτικού κλειδιού του παράγοντα αποκατάστασης, πριν από την απώλεια του κλειδιού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του EFS και τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά ιδιωτικού κλειδιού του παράγοντα αποκατάστασης, ανατρέξτε στα ακόλουθα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
223316Βέλτιστες πρακτικές για το "Σύστημα κρυπτογράφησης αρχείων" (Encrypting File System)
241201ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της κρυπτογράφησης αρχείων συστήματος ιδιωτικού κλειδιού στα Windows 2000
Άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με το σύστημα EFS είναι διαθέσιμο στην ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.microsoft.com/technet/security/prodtech/windows2000/w2kccadm/dataprot/w2kadm21.mspx
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν δεν έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό ενός παράγοντα αποκατάστασης με κλειδί ανάκτησης έγκυρο, δεν μπορείτε να ανακτήσετε τα δεδομένα. Δεν υπάρχει λύση στο EFS.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 255742 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbefs kbinfo w2000efs kbmt KB255742 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:255742

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com