"Ο φάκελος που πληκτρολογήσατε δεν φαίνεται να είναι έγκυρη. Επιλέξτε άλλο όνομα"σφάλμα κατά τη χρήση του"Προσθήκη μιας σύνδεσης δικτύου"για να συνδεθείτε σε έναν υποφάκελο ένθετα WebDAV σε Windows 7 ή Windows Server 2008 R2

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2560598 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Από έναν υπολογιστή με Windows 7 ή από έναν υπολογιστή με Windows Server 2008 R2, πρόσβαση σε έναν φάκελο WebDAV, όπως http://Parent_Folder/Child_Folder, όπου Child_Folder έχει ρυθμιστεί για το WebDAV και Parent_Folder δεν έχει ρυθμιστεί για το WebDAV. Όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε Προσθήκη μιας σύνδεσης δικτύου, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Ο φάκελος που πληκτρολογήσατε δεν φαίνεται να είναι έγκυρη. Επιλέξτε άλλο όνομα.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή τα Windows προσπαθεί να επιβεβαιώσει το γονικό και τους υποφακέλους του γονικού. Εάν το γονικό φάκελο δεν έχει ρυθμιστεί για το WebDAV, αποτυγχάνει η προσπάθεια σύνδεσης.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, μπορείτε να αντιστοιχίσετε μια μονάδα δίσκου στη διαδρομή προορισμού WebDAV. Για να αποτρέψετε τη χρήση προεπιλεγμένων πιστοποιήσεων κατά την αντιστοίχιση της διαδρομής WebDAV, επιλέξτε το Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας διαφορετικά διαπιστευτήριατο πλαίσιο ελέγχου στην οθόνη Αντιστοίχιση δίσκου δικτύου. Στη συνέχεια, θα ερωτηθείτε για διαπιστευτήρια ρητά.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Επιλεγμένη μονάδα δίσκου δικτύου διαλόγου αντιστοίχιση με "Σύνδεση με διαφορετικές πιστοποιήσεις".

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2560598 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows Server 2008 R2 Datacenter
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
 • Windows Server 2008 R2 for Itanium-Based Systems
 • Windows Server 2008 R2 Foundation
 • Windows Server 2008 R2 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbnofix kbprb kbwebdav kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2560598 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2560598

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com