'De opgegeven map niet geldig. Kies een andere"Fout bij gebruik van 'Een netwerkverbinding toevoegen' verbinding maken met een geneste submap WebDAV in Windows 7 of Windows Server 2008 R2

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2560598 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Vanaf een computer met Windows 7 of vanaf een computer met Windows Server 2008 R2 toegang een WebDAV-map, zoals http://Parent_Folder/Child_Folder, waarbij Child_Folder geconfigureerd voor WebDAV en Parent_Folder is niet geconfigureerd voor WebDAV. Wanneer u probeert te gebruiken Een netwerkverbinding toevoegen, wordt het volgende foutbericht weergegeven:
De opgegeven map niet geldig. Kies een andere.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat Windows probeert te controleren of de bovenliggende en de bovenliggende submappen. Als de bovenliggende map is niet geconfigureerd voor WebDAV, mislukt de verbindingspoging.

Workaround

U kunt dit probleem omzeilen een station toewijzen aan het pad van de WebDAV. Gebruik van standaardreferenties voorkomen terwijl u de WebDAV-pad toewijzen, selecteer de Verbinding maken met andere referentiesselectievakje op het scherm van de netwerkverbinding. Vervolgens gevraagd referenties expliciet.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Dialoogvenster speciale netwerkstation met 'Verbinden met andere referenties' geselecteerd.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Eigenschappen

Artikel ID: 2560598 - Laatste beoordeling: donderdag 16 juni 2011 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows Server 2008 R2 Datacenter
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
 • Windows Server 2008 R2 for Itanium-Based Systems
 • Windows Server 2008 R2 Foundation
 • Windows Server 2008 R2 Standard
Trefwoorden: 
kbqfe kbnofix kbprb kbwebdav kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2560598 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2560598

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com