INFO: Siteserver 3. 0 als een ILS-Server en Windows 2000-Site Server ILS-Service

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 256285
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Siteserver 3. 0 kan worden geconfigureerd om te fungeren als een ILS (Internet Locator Server)-server waarop Microsoft Windows NT 4. 0 of Microsoft Windows 2000-Servers. Met Site Server 3. 0 als een ILS-server kunt NetMeeting-clients verbinding maken en samenwerken. Zonder een poortnummer, het Net Meeting client en Site Server 3. 0 standaard luisteren op poort 389, ongeacht of Site Server is geïnstalleerd op Windows NT 4. 0 of Windows 2000 Server. Raadpleeg de sectie "Meer informatie" van dit artikel voor informatie over het configureren van Site Server 3. 0 als een ILS-Server.

Meer informatie

In Windows 2000 Server is Site Server ILS-Service een ingebouwde ILS-server waarmee NetMeeting-clients verbinding kunnen maken. In tegenstelling tot Site Server 3. 0 geconfigureerd als een ILS-server en de Site Server ILS-Service standaard luisteren op poort 1002. Dit betekent dat om een NetMeeting-client verbinding maken met de Site Server ILS-Service, de client versie 3. 01 moet (die automatisch luistert op poort 1002) ofwel of een oudere versie die poort 1002 naar de beheerder.

Het is mogelijk om Site Server geconfigureerd als een ILS-server en de Site Server ILS-Service op de Windows 2000 Server gebaseerde computer geïnstalleerd. Echter een NetMeeting-client die ouder is dan versie 3. 01 wordt standaard ingesteld op de ILS-Server luistert op poort 389. Een Net Meeting-client versie 3. 01 of hoger wordt standaard poort 1002 en de ILS-server niet beschikbaar is, zal terugdraaien naar de vorige poort 389. Dit kan verwarring opleveren wanneer een client verbinding met de naam van de server, DNS-adres of IP-adres maakt. Afhankelijk van de versie van de client Net Meeting, twee verschillende gebruikers kunnen verbinding maken met een andere ILS-server.

Raadpleeg de volgende Microsoft-website voor meer informatie:
Site Server 3. 0 Installation Guide

Eigenschappen

Artikel ID: 256285 - Laatste beoordeling: dinsdag 1 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbhowto kbmt KB256285 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:256285
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com