Az Internet Explorer telepítése Windows 2000 vagy Windows XP alapú számítógépen

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 256340 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU256340
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

Amikor az Internet Explorer programot Windows 2000 vagy Windows XP alapú számítógépen telepíti, az Internet Explorer más operációs rendszereken telepített összetevőinek csak egy része frissül. Ezáltal csökken az operációs rendszer azon védett összetevőinek száma, melyeket az Internet Explorer frissít, valamint új funkciók bevezetése nélkül is végrehajtható az Internet Explorer frissítése. Ez a cikk ismerteti az Internet Explorer telepítését Windows 2000 vagy Windows XP alapú számítógépen.

MEGJEGYZÉS: Ha frissíteni kívánja az operációs rendszer azon védett összetevőit, melyeket az Internet Explorer böngészővel más operációs rendszereken telepített, telepítse a Windows verziójának megfelelő legújabb szervizcsomagot. A Windows verziójának megfelelő legfrissebb szervizcsomag beszerzéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
260910 A legfrissebb Windows 2000 szervizcsomag beszerzése
322389 A Windows XP rendszer legújabb szervizcsomagjának beszerzése
Ha a Windows 2000 vagy a Windows XP rendszerhez tartozó Internet Explorer programban nem található további szolgáltatásokat szeretne telepíteni, illetve az operációs rendszer védett összetevőit kívánja frissíteni (például a Windows Messenger vagy a Media Player későbbi verzióját), telepítse a hozzáadni vagy frissíteni kívánt program önálló verzióját.

További információ

Az Internet Explorer 5.x nem testreszabott verziójának telepítésekor csak az alapböngészőt és a parancsfájlokat telepíti a számítógépen. Az Internet Explorer telepítése nem módosítható egyéni igények szerint, illetve a telepítőprogram speciális beállításai sem használhatók. Az Internet Explorer 6 szokásos verziójának telepítésekor csak az alapböngészőhöz tartozó fájlok, a parancsfájlok, az Internet Explorer Exception Pack, az Outlook Express 6 és a Windows Media Player 6.4-es verzió (csak Windows 2000 esetén) telepítése történik meg. Az Internet Explorer telepítése nem módosítható egyéni igények szerint, illetve a telepítőprogram speciális beállításai sem használhatók.

Telepítheti azonban az Internet Explorer Administration Kit (IEAK) segítségével testreszabott Internet Explorer verziót. Az IEAK segítségével testreszabott Internet Explorer használható saját cége vagy internetszolgáltatója márkajelzésének (egyéni embléma, címsor, kedvencek stb.) alkalmazására. Ne feledje, hogy további összetevőket (NetMeeting, Media Player és mások) akkor sem adhat hozzá, ha IEAK verzióról telepítette az Internet Explorer programot, kivéve, ha a vállalati rendszergazda vagy az internetszolgáltató az IEAK Egyéni összetevők hozzáadása funkciója segítségével hozzáadta ezeket az összetevőket.

Az Internet Explorer 6 böngészővel együtt telepített összetevőkről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
298624 Az Internet Explorer 6 böngészővel telepített összetevők áttekintése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
A Windows 2000 és Windows XP rendszerhez, valamint a Windows 2000 és Windows XP szervizcsomaghoz különböző Internet Explorer verziók tartoznak. A következő táblázat tartalmazza a Windows és a Windows szervizcsomagok, valamint a hozzájuk tartozó Internet Explorer verziószámait.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
Windows vagy Windows SP verzióInternet Explorer verzió
Windows 2000Internet Explorer 5.01 (5.00.2920.0000-s verzió)
Windows 2000 SP1Internet Explorer 5.01 SP1 (5.00.3103.1000-s verzió)
Windows 2000 SP2Internet Explorer 5.01 SP2 (5.00.3315.1000-s verzió)
Windows 2000 SP3Internet Explorer 5.01 SP3 (5.00.3502.1000-s verzió)
Windows XPInternet Explorer 6 (6.00.2600.0000-s verzió)
Windows XP SP1Internet Explorer 6 SP1 (6.00.2800.1106-os verzió)
Ne feledje, hogy Windows XP alapú számítógépen nem telepítheti újra az Internet Explorer ugyanazon verzióját. Az Internet Explorer ugyanazon verziójának Windows XP alapú számítógépen történő újratelepítéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
318378 Az Internet Explorer és az Outlook Express program újratelepítése vagy javítása Windows XP rendszerben
Az Internet Explorer csak letöltési célú telepítéséről Windows 2000 vagy Windows XP alapú számítógépen a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
257249 Az Internet Explorer 6.0, Internet Explorer 5.5 és Internet Explorer 5.1 programok csak letöltési célú telepítése Windows XP vagy Windows 2000 rendszeren
257233 Az Internet Explorer 5.5-ös és 6-os verziója Windows 2000 rendszerben nem kéri a telepítési mappa megadását (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 256340 - Utolsó ellenőrzés: 2008. február 11. - Verziószám: 6.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Internet Explorer 5.5
 • Microsoft Internet Explorer 5.01
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 a következő platformokon
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Datacenter Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 Service Pack 1 a következő platformokon
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Kulcsszavak: 
kbinfo kbsetup KB256340
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com