Οι χρήστες του Lync δεν μπορεί να επικοινωνήσει με εξωτερικές επαφές που διαθέτουν λογαριασμούς Microsoft που έχουν έναν προσαρμοσμένο τομέα (ταχυδρομείο ΕΎΚΟΛΟ)

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2566829 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Μπορείτε να προσθέσετε μια εξωτερική επαφή που χρησιμοποιεί ένα λογαριασμό Microsoft στη λίστα επαφών του Microsoft Lync Online χρήστη.
  • Η εξωτερική επαφή χρησιμοποιεί έναν προσαρμοσμένο τομέα ή ένα "μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως είσοδος" Αναγνωριστικό (ταχυδρομείο ΕΎΚΟΛΟ) τομέα αντί για μια προεπιλεγμένη διεύθυνση @outlook.com.
  • Μπορείτε να προσθέσετε την επαφή σε Lync χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της επαφής. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το joe@live-contoso.com διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Σε αυτό το σενάριο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα ζητήματα:
  • Παρουσία δεν είναι διαθέσιμη και η κατάσταση εμφανίζεται ως Άγνωστη παρουσία.
  • Δεν είναι δυνατή η παράδοση ή αποστολή άμεσων μηνυμάτων.
Σημείωση Στις ενότητες που ακολουθούν, τα ακόλουθα σύμβολα κράτησης θέσης που χρησιμοποιούνται ως παραδείγματα τομέων:
  • Ηλεκτρονική Lync τομέα: contoso.com
  • Ταχυδρομείο ΕΎΚΟΛΟ Live Windows τομέα: live contoso.com

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους.

Microsoft Lync 2013

Η καλύτερη μέθοδος για να προσθέσετε εξωτερικές επαφές στο Lync 2013 είναι να χρησιμοποιήσετε το εικονίδιο " Προσθήκη επαφής". Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσθήκη επαφών μέσω αναζήτησης ή προσθήκη επικοινωνήστε με τον οδηγό, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Προσθήκη επαφής στο Lync

Microsoft Lync 2010

Χρησιμοποιήστε το λογαριασμό Microsoft μαζί με δημόσια σύνδεση στο Internet (PIC), όταν προσθέτετε ένα χρήστη στη λίστα επαφών του Lync. Για να γίνει αυτό, πρέπει να κάνετε μια αλλαγή στο πεδίο αναζήτησης της. Μια ηλεκτρονική Lync χρήστη που θέλει να προσθέσει το λογαριασμό Microsoft που χρησιμοποιεί ένα προσαρμοσμένο τομέα, όπωςόνομα χρήστη> @live-contoso.com, πρέπει να προσθέσετε μια διεύθυνση που μοιάζει με το ακόλουθο στο πεδίο αναζήτησης:

JoeAndreshak(live-contoso.com) @msn.com

Αυτή η μέθοδος επιτρέπει μια γρήγορη λύση εάν Lync συνδεδεμένοι χρήστες πρόκειται να προσθέσετε μόνο λίγα PIC επαφές.

Εναλλακτική λύση με χρήση DNS

Ο διαχειριστής του Lync Online, πρέπει να προσθέσετε τις σωστές εγγραφές Ομοσπονδία υπηρεσίας (SRV) στον κεντρικό υπολογιστή συστήματος ονομάτων τομέα (DNS) για το περιβάλλον του Lync Online. Ο κάτοχος του τομέα για τον τομέα της εξωτερικής επαφής προσαρμοσμένη πρέπει επίσης να προσθέσετε μια εγγραφή SRV που μοιάζει με το ακόλουθο παράδειγμα:
_sipfederationtls._tcp.Live-contoso.com
θύρα = 5061
όνομα κεντρικού υπολογιστή του διακομιστή = federation.messenger.msn.com
Διαχειριστές μπορούν να παραχωρήσουν Lync Online στους χρήστες να προσθέτουν επαφές, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την ειδική μορφή που αναφέρθηκε στην ενότητα "Microsoft Lync 2010". Για να γίνει αυτό, οι διαχειριστές πρέπει να προσθέσετε μια εγγραφή SRV Ομοσπονδία που Lync Online χρήστες να έχουν πρόσβαση για να προσθέσετε επαφές στον τομέα ταχυδρομείο ΕΎΚΟΛΟ Live Windows.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

PIC στο Lync Online υποστηρίζει τη δυνατότητα σύνδεσης με λογαριασμούς Microsoft (msn.com, live.com και outlook.com). Ωστόσο, όταν προσθέτετε επαφές ΣΜΕ που χρησιμοποιούν έναν τομέα ταχυδρομείο ΕΎΚΟΛΟ Live Windows όπως live contoso.com, ηλεκτρονική Lync δεν μπορεί να επιλύσει ο διακομιστής Ομοσπονδία άμεσων μηνυμάτων (IM), με βάση το επίθημα τομέα.

Εάν προσθέσετε απευθείας επαφή PIC χρησιμοποιώντας την επαφή ταχυδρομείο ΕΎΚΟΛΟ ID (για παράδειγμα, χρησιμοποιείτε JoeAndreshak.@live-contoso.com), απαιτείται μια συγκεκριμένη εγγραφή SRV DNS για live contoso.com. Αυτήν την εγγραφή SRV είναι απαραίτητη, επειδή ο διακομιστής Lync Online χρησιμοποιεί το επίθημα τομέα με το ταχυδρομείο ΕΎΚΟΛΟ ID χρήστη για να προσδιορίσετε τον τρόπο για τη δρομολόγηση μηνυμάτων. Σε αυτό το παράδειγμα, ο διακομιστής Lync Online προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το επίθημα τομέα live contoso.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων Lync Online ομόσπονδη επαφές, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft
2392146 Lync συνδεδεμένοι χρήστες δεν είναι δυνατό να επικοινωνήσει με εξωτερικές επαφές
Σημείωση Αυτό το σενάριο ισχύει επίσης για τις επαφές που είναι συνδεδεμένοι Skype, χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς της Microsoft.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2566829 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 28.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Lync Online
  • Microsoft Lync 2013
  • Microsoft Lync 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365p o365022013 o365m kbmt KB2566829 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2566829

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com