Lync-brukere kan ikke kommunisere med eksterne kontakter som har Microsoft-kontoer som har et tilpasset domene (EASI)

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2566829 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

PROBLEMET

Tenk deg følgende:
  • Du legger til en ekstern kontakt som bruker en Microsoft-konto til en Microsoft Lync Online bruker kontaktlisten.
  • Ekstern kontakt som bruker et egendefinert domene, eller en "e-post som tegn i domene-ID (EASI) i stedet for en standard @outlook.com adresse.
  • Du kan legge til kontakten i Lync ved å bruke kontaktens e-postadresse. Du kan for eksempel bruke e-postadressen joe@live-contoso.com.
I dette scenariet kan du oppleve følgende problemer:
  • Tilstedeværelse er utilgjengelig, og statusen vises som Ukjent tilstedeværelse.
  • Øyeblikkelige meldinger kan ikke leveres eller sendt.
Merk I avsnittene nedenfor brukes følgende plassholdere som eksempler på domener:
  • Lync Online domene: contoso.com
  • Windows Live EASI-domene: live contoso.com

LØSNING

Hvis du vil løse dette problemet, kan du bruke en av følgende metoder.

Microsoft Lync 2013

Den beste metoden for å legge til eksterne kontakter i Lync 2013 er å bruke ikonet Legg til kontakt. For mer informasjon om hvordan du kan legge til kontakter via Søk eller Legg til kontakt veiviseren, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
Legge til en kontakt i Lync

Microsoft Lync 2010

Bruke Microsoft-konto sammen med offentlig Internett tilkobling (PIC) når du legger til en bruker i Lync-kontaktlisten. Hvis du vil gjøre dette, må du gjøre en endring i søkefeltet. En Lync Online-brukere som ønsker å legge til Microsoft-konto som bruker et egendefinert domene, for eksempelbrukernavn> @live-contoso.com, må legge til en adresse som ligner på følgende i søkefeltet:

JoeAndreshak(live-contoso.com) @msn.com

Denne metoden gjør det mulig for en rask løsning Hvis Lync Online-brukere kommer til å legge til bare noen få PIC-kontakter.

Alternativ løsning ved hjelp av DNS

Lync Online-administratoren må legge til de riktige postene i Federation Service (SRV) til verten (DNS-Domain Name System) for Lync Online-miljøet. Domeneeieren av for den eksterne kontakten egendefinert domene må også legge til en SRV-oppføring som ligner på følgende eksempel:
_sipfederationtls._tcp.Live contoso.com
port = 5061
vertsnavn for Server = federation.messenger.msn.com
Administratorer kan la Lync Online-brukere legge til kontakter uten å bruke spesielle formatet som ble omtalt i delen "Microsoft Lync 2010". Hvis du vil gjøre dette, må administratorer legge til en SRV-føderasjonen post Lync Online-brukere kan få tilgang til for å legge til kontakter i Windows Live EASI-domenet.

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

PIC i Lync Online støtter tilkobling med Microsoft-kontoer (msn.com, live.com og outlook.com). Men når du legger til PIC kontakter som bruker en Windows Live EASI-domenet for eksempel live contoso.com, Lync Online kan ikke løse Federation Instant Messaging (IM)-server basert på domenesuffikset.

Hvis du legge en PIC-kontakt direkte ved hjelp av kontaktens EASI IDen (du bruker for eksempel JoeAndreshak.@live-contoso.com), er nødvendig for en bestemt SRV-oppføring i DNS for live contoso.com. Denne SRV-registrering er nødvendig fordi Lync Online server bruker domenesuffikset brukerens EASI ID til å angi hvordan til å rute meldinger. I dette eksemplet er Lync Online serveren prøver å bruke domenesuffikset live contoso.com.

For mer informasjon om hvordan du feilsøker Lync Online klikker forent kontakter, du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base
2392146 Lync Online-brukere kan ikke kommunisere med eksterne kontakter
Merk Dette scenariet gjelder også for kontakter som du logger deg på Skype ved hjelp av Microsoft-kontoene deres.

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2566829 - Forrige gjennomgang: 27. juni 2014 - Gjennomgang: 14.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Lync Online
  • Microsoft Lync 2013
  • Microsoft Lync 2010
Nøkkelord: 
o365 o365a o365e o365p o365022013 o365m kbmt KB2566829 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2566829

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com