MS11-066: A Microsoft Chart Control biztonsági rése az adatok illetéktelen elérését teheti lehetővé: 2011. augusztus 9.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2567943
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Bevezetés

A Microsoft közzétette az MS11-066 jelű biztonsági közleményt, amelynek teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez

Az otthoni felhasználók az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában díjmentes telefonos támogatást kaphatnak az 1-866-PCSAFETY számon:
(helyi telefonszámok)
Más országokban élő ügyfeleinket arra kérjük, lépjenek kapcsolatba a Microsoft helyi képviseletével. A biztonsági frissítésekhez támogatást nyújtó helyi Microsoft-képviseletek elérhetőségéről az alábbi nemzetközi támogatási webhelyen tájékozódhat:
http://www.microsoft.com/hun/protect/default.mspx
Az észak-amerikai ügyfelek továbbá ingyenes és korlátlan e-mailes, illetve csevegőprogramon keresztüli egyedi támogatást is kaphatnak a Microsoft alábbi webhelyén:
https://support.microsoft.com/oas/default.aspx?ln=hu&prid=7552&st=1&wfxredirect=1&sd=gn
A vállalati ügyfelek a szokásos támogatási csatornáikon keresztül kaphatnak támogatást a biztonsági frissítésekhez.

További információk a biztonsági frissítésről

A biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert problémák és további információk

A következő cikkek további információkat tartalmaznak a biztonsági frissítésről az egyes termékváltozatokhoz kapcsolódóan. A cikkek tartalmazhatnak ismert problémákra vonatkozó tudnivalókat is. Ebben az esetben az ismert problémák az egyes cikkhivatkozások alatt szerepelnek.
 • 2500170 MS11-066: Az SQL Server 2008 biztonsági frissítésének ismertetése: 2011. augusztus 9.

  Az alábbiak a 2500170-es számú biztonsági frissítés ismert problémái. Az ismert problémákkal kapcsolatos további információkért tekintse meg a 2500170-es számú biztonsági frissítést.
  • Alapértelmezés szerint ez a frissítés egy naplófájlt próbál meg írni a beállításjegyzékben meghatározott ideiglenes könyvtárba (%USERPROFILE%\Local Settings\Temp). Ha ez a könyvtár nem létezik vagy nem elérhető, a telepítés sikertelen lesz. A hiba elhárításához próbálja meg a következőt:
   • Futtassa parancssorból a telepítést, és adja meg egy könyvtár érvényes elérési útját, ahová a naplófájlt írni szeretné. Például futtassa a következő parancsot, ahol a <könyvtár> helyőrző egy érvényes könyvtár elérési útját jelenti (például C:\Temp):
    MSChart_KB2500170.exe /log <könyvtár>
 • 2487367 MS11-066: A .NET-keretrendszer 4.0 biztonsági frissítésének leírása: 2011. augusztus 9.

ÉRINTETT TERMÉKEK

A probléma a következő termékeket érinti:
 • Chart Control for Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1
 • Microsoft .NET-keretrendszer 4
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2567943 - Utolsó ellenőrzés: 2011. augusztus 12. - Verziószám: 1.0
Kulcsszavak: 
kbsecvulnerability kbsecurity kbsecbulletin kbfix kbexpertiseinter kbbug atdownload KB2567943
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com