Λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους προγράμματος διένεξη κατά την εκκίνηση του Outlook 2000

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 256946 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν ξεκινάτε το Outlook, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους μήνυμα:
Ένα πρόσφατα εγκατεστημένο πρόγραμμα ίσως προκαλέσει Microsoft Office ή άλλων προγραμμάτων που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να λειτουργήσει σωστά. Το Outlook μπορεί να επιλύσει τη διένεξη χωρίς να επηρεαστεί το πρόγραμμα που αρχικά αιτία του προβλήματος. Θέλετε το Outlook για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα;

Αιτία

Υπάρχει διένεξη αρχείων με το πρόγραμμα εφαρμογής Αρχείο πυρήνα Interface (MAPI) στο σύστημά σας, συγκεκριμένα, το αρχείο Mapi32.dll βρίσκονται στο ακόλουθο αρχείο:
C:\Windows\System

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Το μήνυμα λάθους σάς επιτρέπει να κάνετε κλικ είτεΝαι (Yes)ήΌχι. Υπάρχουν δύο σενάρια που μπορεί να παρουσιαστούν:

Σενάριο 1

Εάν κάνετε κλικ στο κουμπίΝαι (Yes), το βοηθητικό πρόγραμμα Fixmapi.exe ξεκινά και προσπαθεί να επιδιορθώσει το αρχείο MAPI έρχεται σε διένεξη με την εγκατάσταση της σωστής έκδοσης.

Εάν αυτήν τη στιγμή λειτουργεί χρησιμοποιείται το αρχείο Mapi32.dll από το πρόγραμμα, το βοηθητικό πρόγραμμα Fixmapi μπορεί να επιδιορθώσει το αρχείο διένεξη. Στην περίπτωση αυτή, εμφανίζεται το ακόλουθο παράθυρο διαλόγου πληροφορίες:
Το Outlook δεν ήταν δυνατό να επιλύσει τη διένεξη μεταξύ ενός πρόσφατα εγκατεστημένου προγράμματος και του Microsoft Office ή άλλων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δυνατότητα προγράμματα. Το Outlook πρέπει να τροποποιήσετε ένα στοιχείο συστήματος που είναι ένα άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιώντας αυτήν τη στιγμή. Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, ξεκινήστε πάλι τα Windows.
Εάν έχετε Κάντε κλικ στο κουμπίOKΕπανεκκίνηση τα Windows. Ωστόσο, μια καταχώρηση για το Fixmapi βοηθητικό πρόγραμμα τοποθετείται σε τοRunOnceτο κλειδί μητρώου. Όταν κάνετε επανεκκίνηση των Windows, το βοηθητικό πρόγραμμα Fixmapi προσπάθειες για τη διόρθωση της διένεξης του αρχείου Mapi32.dll.

Σενάριο 2

Εάν κάνετε κλικ στο κουμπίΌχι, δεν υπάρχει καμία αλλαγή που κάνατε στο αρχείο MAPI πυρήνα. Επειδή το Outlook χρησιμοποιεί το αρχείο Mapi32.dll με τη C:\Program Files\Common Το αρχείο Files\SYSTEM\Mapi\1033\95, κάνοντας κλικ στο κουμπίΌχιδεν επηρεάζει τη λειτουργία της εφαρμογής.ΣΗΜΕΊΩΣΗ:Ίσως χρειαστεί να κλείσετε όλα τα προγράμματα, να εκτελέσετε το αρχείο Fixmapi.exe βοηθητικό πρόγραμμα από μόνος του, και κατόπιν τερματίσετε εντελώς πριν από τον υπολογιστή σας επανεκκίνηση.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Εάν το βοηθητικό πρόγραμμα Fixmapi δεν διορθώσει το μήνυμα λάθους, Ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κλείστε όλα τα ανοιχτά προγράμματα.
  2. Μετονομάστε το αρχείο Mapi32.dll στον C:\Windows\System σε Mapi32.old.
  3. Εντοπίστε το αρχείο Fixmapi.exe C:\Windows\System, και στη συνέχεια Κάντε διπλό κλικFixmapi.exeΓια να εκτελέσετε το πρόγραμμα.
  4. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

Περισσότερες πληροφορίες

Μέχρι σήμερα, το Windows Messaging υποσυστήματος (WMS) εγκαθιστά τα αρχεία MAPI πυρήνα στο φάκελο C:\Windows\System. Παλαιότερες εκδόσεις του Outlook πρόσβαση στα αρχεία από αυτήν τη θέση. Στο Outlook 2000, το κλειδί MAPI τα αρχεία αποθηκεύονται σε μια κοινή θέση.

Εφαρμογές "Simple mapi", όπως το Outlook Express, Eudora, Netscape και άλλες εφαρμογές άλλων κατασκευαστών Εγκαταστήστε και πρόσβαση στο αρχείο Mapi32.dll από C:\Windows\System. Εφαρμογές αυτήν την υποστήριξη "Simple mapi" σας επιτρέπουν να στέλνετε έγγραφα κάνοντας κλικΑποστολήσχετικά με τηνΤο αρχείομενού.

Είναι επίσης το αρχείο Mapi32.dll που βρίσκεται στο φάκελο συστήματος χρησιμοποιείται από το Microsoft Fax.

Εάν το Microsoft Exchange System Manager (ESM) είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, εκτελείται Fixmapi.exe διορθώνει το Microsoft Outlook, αλλά καταργεί επίσης την ESM. Εάν έχετε το ESM εγκατεστημένα, ακολουθήστε τα βήματα στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
243659XFOR: Οδηγός μετεγκατάστασης Exchange σταματά να ανταποκρίνεται όταν χρησιμοποιείτε το Outlook 2000
Συγκεκριμένα, ακολουθήστε τα βήματα για να προσθέσετε το FixMAPI η τιμή στο μητρώο. Εάν έχετε ήδη εκτελέσει Fixmapi.exe και είναι το ESM ως αποτέλεσμα, εγκαταστήστε ξανά το ESM και στη συνέχεια ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στην Q243659.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 256946 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbrepair kbprb kbmt KB256946 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:256946

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com