Setările Outlook se pot schimba în mod neașteptat după ce administratorul elimină setările politicii de grup, care controla unele caracteristici Outlook

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2573406
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

După ce administratorul elimină setările politicii de grup, care controla unele Microsoft Outlook 2013, Microsoft Outlook 2010 sau Microsoft Office Outlook 2007 caracteristici, setările Outlook se pot schimba în mod neașteptat. Setările de Outlook afectate includ următoarele. Totuși, setările afectate nu sunt limitate la aceste setări.

  • Numărul de luni de informații liber-ocupat, care este publicat
  • Intervalul pentru publicarea informațiilor liber/ocupat
  • Ștergerea gol votări și răspunsuri după sunt prelucrate
  • Prelucrarea automată a încasărilor
  • Ora mementoului implicit
  • Definiție de lucru de ore și săptămâna de lucru

CAUZĂ

Outlook citește setările descrise în secțiunea "Simptome" din diferite locatii. O singură locație este zona de setări de utilizator de Windows registry. Atunci când Oficiul este implementată utilizând instrumentul de particularizare Office (OCT), un administrator poate decide pentru a configura setările inițiale. Aceste setări sunt scrise în registry. Aceste valori de registry sunt considerate valori "semințe". Aceasta înseamnă că, atunci când Outlook se execută în primul rând, acesta citește valorile din această locație "sămânță" și apoi scrie-le în cutia poștală Exchange ca setările de roaming. Din acest punct înainte, Outlook utilizează numai setările migrator. Deoarece setările de utilizator stocate în registry acționa ca valori de semințe inițială, Outlook nu le citi din nou. Când utilizați interfața de utilizator Outlook pentru a modifica opțiunile Outlook, aceste modificări sunt scrise direct în setările migrator din cutia poștală.

Dacă un administrator decide oricare dintre aceste setări configurare utilizând un obiect politică de grup, Outlook utilizează numai setările de la obiectul politică de grup. Acest lucru înseamnă că setările politicii de grup pot diferi de ceea ce este stocat în setările de cutie poștală migrator. În cazul în care obiectul politică de grup este eliminat, Outlook revine la utilizând setările migrator. Dacă setările migrator diferă de ceea ce sunt definite obiectele politică de grup, veți vedea o schimbare în comportament.

REZOLUȚIE

Nu există nici o opțiune pentru a seta la nivel global sau pentru a configura la nivel global setările migrator utilizând politica de grup sau registru valori.

Pentru a rezolva această problemă, utilizați interfața de utilizator Outlook pentru a configura setările, după cum doriți. Acest lucru este necesar numai în cazul în care observați o schimbare în comportamentul asteptat caracteristici Outlook care descris în secțiunea "Simptome" după obiectele politică de grup pe care aceste aceleași caracteristici de control sunt eliminate.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Outlook utilizează următoarea ordine de preferință, atunci când se citește setările descrise în secțiunea "Simptome":
  1. Politica de grup
  2. Setările de roaming
  3. Utilizavalorile de registry r

În cazul în care valorile de registry de utilizator exista, acestea sunt stocate în următoarele locații pentru Outlook 2013:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\15.0\Outlook\Options\Calendar

CalDefStart
CalDefEnd
RemindDefault
Zi de lucru

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\15.0\Outlook\Options\General

AutoDelRcpts
AutoProcReq

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\15.0\Outlook\Preferences

FBPublishRange
FBUpdateSecs

NotăPentru Outlook 2010, cale de cheie registry începe după cum urmează:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Outlook\

Pentru Outlook 2007, cale de cheie registry începe după cum urmează:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Outlook\

Puteți vizualiza migrator preferințele de rulare MFCMAPI și apoi vizualizarea Asociate conținutul folderului Calendar. Un fel de subiect, și selectați IPM.Configuration.Calendar. apoi, faceți dublu clic PR_ROAMING_DICTIONARY. Fereastra de Proprietate Editor care se deschide prezinta unele dintre valorile. (A se observa in partea dreapta a ecran shot care urmează.)

Viewing Outlook roaming preferences in MFCMAPI

Preferences migrator hartă a valorilor de registry după cum urmează:

Preferința de roaming

Valoarea de registry

piFBUserPublishRange

FBPublishRange

piFBUpdateSecs

FBUpdateSecs

piAutoProcess

AutoProcReq

piRemindDefault

RemindDefault

piAutoDeleteReceipts

AutoDelRcpts

piCalDefStart

CalDefStart

piCalDefEnd

CalDefEnd

piWorkday

Zi de lucru

Proprietă?i

ID articol: 2573406 - Ultima examinare: 8 mai 2013 - Revizie: 1.0
Cuvinte cheie: 
kbmt KB2573406 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2573406

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com