FIX: Fișiere acoperire de date baza acoperire de date ar putea fi incorect marcate ca rare în SQL Server 2008 R2 sau în SQL Server 2008 chiar și atunci când fișierele fizice sunt marcate ca nu rare în fișier sistem

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2574699 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Microsoft distribuie Microsoft SQL Server 2008 R2 sau Microsoft SQL Server 2008 fixat ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu SQL Server 2008 R2 anterioară sau SQL Server 2008 fix de presă.

SIMPTOME

Microsoft SQL Server 2008 R2 sau Microsoft SQL Server 2008 ar putea marca fișiere acoperire de date de bază acoperire de date ca rare chiar și atunci când fișierele fizice sunt marcate ca nu rare în fișier sistem.

Note
 • Pentru a determina dacă fișierele acoperire de date baza acoperire de date sunt marcate ca rare în metadate SQL Server, executați următoarea declarație, și apoi verificați dacă coloana Is_Sparse este setat la o valoare nenul în setul rezultat:
  Use
  <database name>
  select is_sparse , physical_name from sys.database_files
 • Pentru a interoga statutul de fișierele fizice în fișier sistem, executați următoarea comandă Windows după ce baza acoperire de date este în mod neconectat:
  fsutil sparse queryflag 
  <files path>\<database file>
  Dacă primiți următorul rezultat, fi?ierul este marcat rare în sistemul de fișiere:
  Acest fișier este setat ca rare.
 • Atât metadatele SQL Server, ?i metadatele fișierului sistem trebuie marcate ca rare pentru numai fișierele acoperire de date baza acoperire de date care fac parte dintr-o bază acoperire de date instantaneu.

CAUZĂ

Această problemă apare deoarece fișier sistem marchează incorect un fișier acoperire de date întreaga bază acoperire de date ca rare după un flux alternative, care inițial a fost marcat ca rare este eliminat. Curent alternativ este îndepărtat atunci când se termină o comanda DBCC CHECKDB .

Note
 • Interne acoperire de date instantaneu este o caracteristică de NTFS utilizată de familie DBCC CHECKDB de comenzi. Când executați comenzile DBCC , motorul de baze acoperire de date creează o bază acoperire de date instantaneu alternative stream și aduce-o la o stare consecventă tranzacțională. Comanda DBCC se execută controale împotriva alternative stream. Curent alternativ este scăzut după ce comanda DBCC este terminat.
 • Design care provoacă această problemă a fost introdus în Windows Server 2003 în care Windows nivelul volumului backup-uri sunt folosite pentru spate sus fișierele bazei acoperire de date. SQL Server metadate stochează o copie a atributele rare pentru fi?ierele acoperire de date în tabelele de sistem. Cu toate acestea, SQL Server nu actualizează informa?iile Is_Sparse după atributul rare este eliminat din fișier sistem.
 • Această problemă apare, de asemenea, după migra o bază acoperire de date din Windows Server 2003 la o versiune mai recentă de un sistem de operare Windows.

  De exemplu, migra baze acoperire de date din Windows Server 2003 Windows Server 2008 sau Windows Server 2008 R2.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă în SQL Server 2008 R2 sau în SQL Server 2008, aplicați următoarea remediere rapidă, și apoi aduce baza acoperire de date online. Când baza acoperire de date este adus on-line, SQL Server verifică dacă metadatele fișierului bază acoperire de date fizică este marcat ca rare în fișier sistem. Dacă acesta este marcat ca nu rare, metadatele SQL Server este actualizat.

Notă Pentru a elimina atributele rare din fișier sistem, copiați fișierele bazei acoperire de date, și apoi utilizați nou copie a fișierelor pentru baza acoperire de date. Pentru mai multe informații despre acest proces, vizitați următoarele site-ul MSDN:
Cum pentru a elimina atributele rare din fișier sistem

Actualizarea cumulativă informații

SQL a servi 2008 Serviciu Pack 3

Fix pentru această problemă a fost lansat în pachet de actualizare cumulativ 1 pentru SQL Server 2008 pachet Service Pack 3. Pentru mai multe informații despre acest pachet de actualizare cumulativ, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2617146 Pachet de actualizare cumulativ 1 pentru SQL Server 2008 pachet Service Pack 3
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fix conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse în anterioare SQL Server 2008 fix de presă. Microsoft recomandă că vă ia în considerare aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2629969 SQL Server 2008 construiește care au fost lansate după SQL a servi 2008 Serviciu Pack 3 a fost lansat
Microsoft SQL Server 2008 remedierile rapide sunt create pentru pachete de service specifice SQL Server. Trebuie să aplicați o remediere rapidă SQL a servi 2008 Serviciu Pack 3 pentru o instalare de SQL Server 2008 pachet Service Pack 3. implicit, orice remediere rapidă care este prevăzut un SQL Server pachet Service Pack este inclusă în următorul pachet pachet Service Pack SQL Server.

SQL a servi 2008 Serviciu Pack 1

Fix pentru această problemă a fost lansat în set de actualizări cumulativă 16 pentru SQL a servi 2008 Serviciu Pack 1. Pentru mai multe informații despre acest pachet de actualizare cumulativ, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2582282 set de actualizări cumulativă 16 pentru SQL a servi 2008 Serviciu Pack 1
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fix conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse în anterioare SQL Server 2008 fix de presă. Microsoft recomandă că vă ia în considerare aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
970365 SQL Server 2008 construiește care au fost lansate după SQL a servi 2008 Serviciu Pack 1 a fost lansat
Microsoft SQL Server 2008 remedierile rapide sunt create pentru pachete de service specifice SQL Server. Trebuie să aplicați o remediere rapidă SQL a servi 2008 Serviciu Pack 1 pentru o instalare de SQL a servi 2008 Serviciu Pack 1. implicit, orice remediere rapidă care este prevăzut un SQL Server pachet Service Pack este inclusă în următorul pachet pachet Service Pack SQL Server.

SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2

Fix pentru această problemă a fost lansat în actualizarea cumulativă pachet 6 pentru SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2. Pentru mai multe informații despre acest pachet de actualizare cumulativ, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2582285 set de actualizări cumulativă 6 pentru SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fix conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse în anterioare SQL Server 2008 fix de presă. Microsoft recomandă că vă ia în considerare aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2402659 SQL Server 2008 construiește care au fost lansate după SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2 a fost lansat
Microsoft SQL Server 2008 remedierile rapide sunt create pentru pachete de service specifice SQL Server. Trebuie să aplicați o remediere rapidă SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2 o instalare SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2. implicit, orice remediere rapidă care este prevăzut un SQL Server pachet Service Pack este inclusă în următorul pachet pachet Service Pack SQL Server.

SQL Server 2008 R2 CU9

Fix pentru această problemă a fost lansat în actualizarea cumulativă pachet 9 pentru SQL a servi 2008 R2. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 R2, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2567713 set de actualizări cumulativă 9 pentru SQL Server 2008 R2
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fix conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse în anterioare SQL Server 2008 R2 fix de presă. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
981356 SQL Server 2008 R2 construiește care au fost lansate după ce a fost lansat SQL Server 2008 R2

SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 CU2

Fix pentru această problemă a fost lansat în set de actualizări cumulativă 2. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 R2 SP1, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2567714 set de actualizări cumulativă 2 pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fix conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse în anterioare SQL Server 2008 R2 SP1 fix de presă. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2567616 SQL Server 2008 R2 construiește care au fost lansate după ce a fost lansat SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinat pentru a corecta numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pe sistemele care se confruntă cu problema descrisă în acest articol. Această remediere rapidă ar putea primi încercări suplimentare. Prin urmare, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această remediere rapidă.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „remediere rapid㠄descărcare disponibilă la partea de sus a acestui articol din bază de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Microsoft Client Service și asistență pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau depanarea orice este necesar, trebuie să creați o cerere de serviciu separate. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă notificare completă a numerelor de telefon ale Microsoft Client Service și asistență sau pentru a crea o cerere de serviciu separate, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă "Remediere rapidă formularul „descărcare disponibilă afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Cerințe preliminare

Pentru a aplica această remediere rapidă, trebuie să aveți SQL Server 2008 R2 instalat.

Informații cu privire la necesitatea unui restart

Nu trebuie să reporniți computerul după ce aplicați această remediere rapidă.

Informații despre înlocuirea remedierilor rapide

Această remediere rapidă nu înlocuiește o remediere rapidă lansată anterior.

Informații cu privire la fișiere

Versiunea globală a acestui remediu rapid are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt enumerate în marcă de timp universal (TUC). Când vizualizați informațiile de fișier, acesta este convertit la ora locală. Pentru a afla diferența între timpul local și UTC, utilizați fus orar fila în Data și ora element din Panou de control.

Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume fișierVersiunea de fișierDimensiunea fișieruluiDatamarcă de timpPlatforma
Sqlservr.exe2009.100.1800.0121,829,21608-Jul-201111: 55IA-64
Sqlservr.exe2009.100.1800.062,027,61608-Jul-201112: 28x 64
Sqlservr.exe2009.100.1800.042,911,58408-Jul-201113: 22x 86

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Următorul tabel furnizează mai multe informații despre produsele sau instrumente care verifică automat pentru această condiție pe dumneavoastră instanță a SQL Server și pe versiunile de produsul de SQL Server care este evaluată regula.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Regulă software-ulTitlul de regulăDescriere regulăVersiuni de produs care este evaluată regula
Consilier sistemul CenterFișiere bază acoperire de date SQL Server marcate ca fișiere rare
Consilier sistemul centrul verifică dacă această instanță SQL Server conține fișiere bază acoperire de date care sunt marcate ca rare. Numai fișierele instantaneu bazei acoperire de date trebuie să fie marcate ca fișiere. Dacă fișierele bazei acoperire de date normale sunt marcate ca rare, consilier generează o alertă. Consilier se bazează pe coloana is_sparse în sys.master_files de vizualizare Proiect catalog. Examina?i detaliile care sunt prevăzute în secțiunea "Informații colectate" de alertă consilier, și a verifica starea rare la nivel de OS pentru fișierele afectate. După ce anulați starea rare OS, aplicați remedierea rapidă discutate în acest articol pentru a reîmprospăta metadatele SQL Server și sincroniza cu setările OS.

SQL Server 2008

SQL Server 2008 R2

SQL Server 2012

REFERINȚE

Pentru mai multe informații despre comenzile DBCC, vizitați următoarele site-ul MSDN:
Informații generale despre DBCC comenzi
Pentru mai multe informații despre instrucțiunea Fsutil , vizitați următoarele site-ul MSDN:
Informații generale despre declarația Fsutil
Pentru mai multe informații despre această problemă în Windows Server 2003, faceți clic pe următoarele numere de articol pentru a vedea articolele în bază de cunoștințe Microsoft:
973886 Nu restaurați fișiere mari în fișier sistem NTFS atunci când toate fluxuri acoperire de date care au atributele rare sunt șterse în versiunea pe 64 de biți de Windows XP SP2 sau în Windows Server 2003 SP2
932021 Mesaj de eroare când executați comanda "chkdsk" împreună cu "/ v" comută pe un computer Windows Server 2003: "ajustarea Fișier rare înregistrare segment <number>"</number>

Proprietă?i

ID articol: 2574699 - Ultima examinare: 1 aprilie 2012 - Revizie: 3.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Developer
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Express
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Workgroup
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard
 • Microsoft SQL Server 2008 Developer
 • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2008 Express
 • Microsoft SQL Server 2008 Standard
 • Microsoft SQL Server 2008 Workgroup
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2574699 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2574699

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com