Τρόπος χρήσης της εντολής NETSH για αλλαγή από στατική διεύθυνση IP DHCP στα Windows 2000

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 257748 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Αυτό το άρθρο ισχύει για τα Windows 2000. Υποστήριξη για τα Windows 2000 λήγει στις 13 Ιουλίου 2010. Το Κέντρο λύσεων τέλος της υποστήριξης του Windows 2000 είναι ένα σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό σας στρατηγική μετεγκατάσταση από τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το Η πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή netsh στα Windows 2000 με δέσμη ενεργειών στη διαδικασία αλλαγής ενός υπολογιστή από μια στατική διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP), για να Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) ή το αντίστροφο. Η εντολή netsh επιτυγχάνει αυτήν την εργασία χωρίς να χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε φορητούς υπολογιστές που μετακινούνται από ένα περιβάλλον σε ένα άλλο, όταν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε στατικά αντιστοιχισμένες διευθύνσεις IP σε μία θέση και DHCP αντιστοιχισμένες διευθύνσεις IP σε έναν άλλο.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να κάνετε εναλλαγή του καθορισμένου προσαρμογέα από μια στατική διεύθυνση DHCP, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή:
netsh interface ip set address "Τοπική Σύνδεση" dhcp
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: πληκτρολογώντας την ακόλουθη εντολή αλλάζει διασύνδεση που ονομάζεται "Τοπική σύνδεση" για να το DHCP.

Για να εμφανίσετε όλους τους προσαρμογείς στον υπολογιστή με τις τρέχουσες διευθύνσεις IP για να προσδιορίσετε το όνομα του προσαρμογέα σωστές, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή:
Netsh interface ip show config
Για να αλλάξετε μια στατική διεύθυνση, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή:
netsh interface ip ορίσετε στατική διεύθυνση "Τοπική σύνδεση" ipaddr SubnetMask πύλη μετρικό
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: αντικατάσταση ipaddr με τη στατική διεύθυνση IP, SubnetMask με τη μάσκα subnet, πύλη με την προεπιλεγμένη πύλη και, εάν είναι απαραίτητο, μετρικό με το κατάλληλο μέτρο. Το παρακάτω παράδειγμα τροποποιεί τη διασύνδεση "Τοπική σύνδεση" σε μια στατική διεύθυνση του 192.168.0.10 με μάσκα υποδικτύου 255.255.255.0 και η διασύνδεση έχει μια προεπιλεγμένη πύλη 192.168.0.1 με μέτρηση 1:
netsh interface ip, ορίστε τη διεύθυνση "Τοπική σύνδεση" στατική 192.168.0.10 255.255.255.0 192.168.0.1 1

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 257748 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbinfo kbmt KB257748 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 257748

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com