"Λυπούμαστε, αλλά Αντιμετωπίζουμε προβλήματα με την είσοδό σας στο" και "80045 C 06" σφάλμα όταν μια ομόσπονδη χρήστης προσπαθήσει να εισέλθετε στο Office 365, Azure ή Windows Intune

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2578667 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν μια ομόσπονδη χρήστης προσπαθήσει να εισέλθετε σε μια υπηρεσία νέφους της Microsoft, όπως το Office 365, Microsoft Azure ή Windows Intune από μια ιστοσελίδα "Είσοδος" του οποίου η διεύθυνση URL που αρχίζει με https://login.microsoftonline.com/login, ελέγχου ταυτότητας για αυτόν το χρήστη δεν είναι επιτυχής. Ο χρήστης λαμβάνει το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Λυπούμαστε, αλλά Αντιμετωπίζουμε προβλήματα με την είσοδό σας στο

Δοκιμάστε ξανά σε λίγα λεπτά. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, ίσως θέλετε να επικοινωνήσετε με το διαχειριστή σας και αναφέρει το ακόλουθο σφάλμα:
80045C 06

ΑΙΤΙΑ

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει, εάν η ρύθμιση ώρας στο περιβάλλον εσωτερικής εγκατάστασης δεν ταιριάζει με τη ρύθμιση της ώρας του συστήματος ελέγχου ταυτότητας Microsoft Azure Active Directory (Azure AD). Όταν η χρονική διαφορά μεταξύ υπηρεσίες Ομοσπονδία Active Directory (AD ΛΕ), οι υπολογιστές-πελάτες ή διακομιστές και το σύστημα ελέγχου ταυτότητας Azure AD είναι μεγαλύτερο των 5 λεπτών, συνδέσεις από εξωτερικούς χρήστες θα αποτύχει. Αυτό μπορεί να προκύψει αν ισχύει μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες συνθήκες είναι αληθής:
 • Ο υπολογιστής-πελάτης ή υπολογιστές δεν συγχρονισμού σωστά με εσωτερικής εγκατάστασης υπηρεσίας καταλόγου Active Directory.
 • Τα στοιχεία της υπηρεσίας AD FS δεν συγχρονισμού σωστά με το Active Directory εσωτερικής εγκατάστασης.
 • Ο προσομοιωτής Active Directory πρωτεύον ελεγκτής τομέα (PDC) εσωτερικής εγκατάστασης δεν συγχρονισμό σε μια ακριβή προέλευση ώρας του Internet.
 • Διακριτικό ισχύος για AD FS απαιτήσεις είναι πολύ μικρή.

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:

Μέθοδος 1: Ρύθμιση υπολογιστές-πελάτες και διακομιστές AD FS για χρήση στον εσωτερικής εγκατάστασης Active Directory PDC καθώς μια προέλευση χρόνου του Network Time Protocol (NTP)

 1. Ορίσετε υπολογιστές-πελάτες και οι διακομιστές AD FS για να συγχρονίσει σωστά την ώρα από τον εξομοιωτή Active Directory PDC εσωτερικής εγκατάστασης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην Ρυθμίστε τις παραμέτρους ενός υπολογιστή-πελάτη για αυτόματη τομέα ο συγχρονισμός ώρας.
 2. Βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση IP ανάμεσα σε υπολογιστές-πελάτες και διακομιστές AD FS και στον εσωτερικής εγκατάστασης Active Directory PDC είναι διαθέσιμη στη θύρα UDP 123.

Μέθοδος 2: Ρύθμιση του εξομοιωτή Active Directory PDC εσωτερικής εγκατάστασης για χρήση μια αξιόπιστη προέλευση ώρας NTP που βασίζονται στο Internet

 1. Ρύθμιση στον εσωτερικής εγκατάστασης Active Directory PDC για συγχρονισμό ώρας από μια αξιόπιστη πηγή Internet NTP. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην Ρύθμιση παραμέτρων προέλευση χρόνου για το σύμπλεγμα δομών.
 2. Βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση IP μεταξύ του ενεργού καταλόγου PDC Emulator και η προέλευση ώρας Internet είναι διαθέσιμη στη θύρα UDP 123.

Μέθοδος 3: Ενημέρωση της περιόδου εγκυρότητας διακριτικού

Διακριτικό ισχύος για AD FS δεν πρέπει να είναι λιγότερο από πέντε λεπτά. Για να αλλάξετε την περίοδο ισχύος διακριτικού, μεταβείτε στην Βασισμένος σε δηλώσεις ελέγχου ταυτότητας και ασφάλειας λήξη διακριτικού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προσδιορισμού του Εξομοιωτή PDC, μεταβείτε στην Προσδιορισμός του Εξομοιωτή PDC.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία ώρας των Windows, μεταβείτε στη Τεχνική αναφορά υπηρεσία ώρας των Windows.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 τοποθεσία Web ή το Φόρουμ Azure υπηρεσίας καταλόγου Active Directory .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2578667 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 20.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Azure
 • Microsoft Azure Active Directory
 • Microsoft Office 365
 • Windows Intune
 • CRM Online via Office 365 E Plans
 • Microsoft Azure Recovery Services
 • Office 365 Identity Management
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a mosdal4.5 o365e o365022013 o365m kbmt KB2578667 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2578667

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com