Artikel ID: 2579871 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Er is een update beschikbaar voor Windows Live Essentials 2011. Nadat u deze update hebt geïnstalleerd, is de huidige buildversie van Windows Live Essentials 2011 op uw computer bijgewerkt naar build 15.4.3538.0513.

Deze update bevat Bing Bar versie 7.0. Deze update biedt tevens de volgende oplossingen, prestatieverbeteringen en nieuwe functies.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
Toepassing of functieOplossing, prestatieverbetering of nieuwe functionaliteit
Windows Live Photo GalleryOplossing voor een probleem dat optreedt wanneer u probeert de opdracht Bestanden weergeven te gebruiken in Automatisch afspelen. Wanneer dit probleem optreedt, wordt het volgende foutbericht weergegeven: Er is een fout opgetreden waardoor de foto of video niet kan worden weergegeven. Fout 0x80010108
Windows Live Photo Gallery Correctie van crashes die betrekking hebben op gezichtsherkenning en op het starten van Photo Gallery via automatisch afspelen.
Windows Live MessengerOplossing voor diverse stabiliteitsproblemen. Verbetering van de kwaliteit van spraak- en videoberichten. Oplossing voor het probleem dat gebruikers hun geluiden verliezen na een upgrade. Verbetering van de prestaties wanneer de webpagina van MSN Vandaag in het hoofdvenster wordt weergegeven.
Windows Live Movie MakerVerbetering van de waarschuwingen voor mensen die hardware gebruiken die niet voldoet aan de minimale vereisten.
Windows Live MailToevoeging van volledige ondersteuning voor de SSL-functionaliteit (Security Sockets Layer). Oplossing voor een sorteerprobleem in de map Verzonden. Verbetering van de betrouwbaarheid van het uploaden van inhoud naar fotoberichten.
Windows Live Installer Verbetering van de betrouwbaarheid van het downloaden, installeren en bijwerken van Windows Live Essentials-toepassingen.
Windows Live Family Safety Verbetering van het blokkeren van websites voor volwassenen.

Meer informatie

Deze update ophalen

Deze update is in twee fasen uitgebracht:  
 • Sinds 6 juli 2011 is deze update beschikbaar vanaf het Microsoft Downloadcentrum en vanaf de volgende Microsoft-website:
  http://explore.live.com
 • Sinds 26 juli 2011 is deze update beschikbaar als optionele update.
Opmerking Als u wilt controleren of u met de nieuwste buildversie van Windows Live Essentials 2011 werkt, klikt u op Over in het menu Help in een willekeurige Windows Live Essentials-toepassing.

Eigenschappen

Artikel ID: 2579871 - Laatste beoordeling: woensdag 29 februari 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Windows Live Messenger
 • Windows Live Photo Gallery
 • Windows Live Movie Maker
 • Windows Live Mesh
 • Windows Live Family Safety
 • Windows Live Mail
 • Windows Live Messenger Connect
Trefwoorden: 
kbinfo kbsurveynew kbexpertisebeginner KB2579871

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com